De logische verklaringen en het mechanisme van ziektes, de veranderingsleer

Trainer: Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika consulent en trainer
Voertaal: Nederlands

“Deze training heeft mijn leven veranderd. Ik kijk vanaf nu anders naar ziektes en het herstel ervan. Ik ben dankbaar voor de vele inzichten.”
– Saskia

Inhoud van de training

De training helpt jou met vele voorbeelden en videobeelden eenvoudiger te begrijpen hoe veranderingen (ziektes) werken: welke symptomen in welke fase verschijnen, wat de echte oorzaken zijn en hoe ziekteprocessen verlopen. De logische verklaringen van ziektes en klachten worden onthuld. Het lichaam maakt nooit fouten en alles gebeurt met een zinvolle, intelligente reden. Dankzij deze kennis vermindert onze angsten voor ziektes zoals kanker, ongeneeslijke en chronische symptomen. Een ware cadeau van de rest van je leven!

Tijdens deze vier dagen gaan we de 100 meest voorkomende veranderingen (ziektes), het verloop en de emotionele achtergronden van deze ziektes doornemen. Je maakt kennis met de biologische achtergrond en samenhang van deze ziektes en aandoeningen. De basis van deze training is de Orgaan Atlas, geschreven door Roberto Barnai. Op dit moment is deze verkrijgbaar in het Duits en Hongaars, en aan de Nederlandse en Engelse vertaling wordt hard gewerkt. Klik hier voor meer informatie.

Dag 1: De 5 biologische natuurwetten

Deze dag gaat uitsluitend over de 5 biologische natuurwetten. We lopen de wetten grondig door en er worden vele praktijkvoorbeelden gegeven, zowel in woord als in beeld (video’s) om de materie eenvoudiger en begrijpelijker te maken. De materie van deze eerste dag komt overeen met de Eendaagse Biologika Training (voor meer info zie hier). Deze dag is dus ook los te volgen.

Dag 2: Het endoderme kiemblad

Op deze dag komen de door de hersenstam en middenhersenen aangestuurde organen en weefsels aan bod: de belangrijkste klierweefsels, mogelijke veranderingen, ziektenamen en symptomen. Het mechanisme van myomen en de gladde spierweefsels, spiertumoren en krampen worden besproken. De theorie wordt ondersteund met vele voorbeelden.

Dag 3: Het mesoderme kiemblad

De door de kleine hersenen en de witte stof van het grote hersenmerg aangestuurde organen en weefsels komen deze dag aan bod. Daarnaast maken we kennis met de vliezen (buikvlies, borstvlies, hersenvlies, hartvlies).

Dag 4: Het ectoderme kiemblad

Op de laatste dag behandelen we de door de grote hersenschors aangestuurde organen en weefselsoorten. Daarnaast leren we ook wat het biologische nut van de lateraliteit (rechts- of linkshandigheid) en van de hormonen is.

“Wow! Wat een geweldige Vierdaagse training was dit. Deze zou iedereen verplicht moeten volgen in zijn/haar leven om goed om te kunnen gaan met zijn/haar lijf.” – David

Investering in je gezondheid

sleutel tot gezondheid biologikaDe Vierdaagse Training kost € 450,00, incl. BTW. Deelnemers met een eigen praktijk en / of bedrijf kunnen deze kosten 100% aftrekken als coaching- en opleidingskosten. In termijnen betalen is eventueel ook mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze investering is inclusief
– Studiemateriaal / werkmap in kleur t.w.v. € 35
– Onbeperkt koffie en thee
– Onbeperkt wifi toegang
– Toegang tot het Biologika Nederland Facebook forum
(voor gevorderden waar je ten aller tijden je vragen kunt stellen over deze materie)


AANMELDEN
Locaties en trainingsdata 2017

Klik op de knop ‘Direct Inschrijven’ achter de betreffende datum en u gaat direct naar het inschrijfformulier en u kunt direct via iDeal betalen. De trainingen worden gegeven tussen 10 en 18 uur.

Let op: Voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar is de deelname aan de Biologika Trainingen GRATIS. Voorwaarde is wel dat er minstens één van de ouders mee moet doen met de training. Dit in het kader van bio-logisch opvoeden en omdat wij het belangrijk vinden dat de jonge generatie kennis maakt met de biologische natuurwetten.

Ben jij een herhaler en wil je nog een keer meedoen met de Biologika training? Ontvang dan 50% korting op deelnamekosten. Neem dan contact met ons op voor de kortingscode.

 • HORST (L): 14, 15, 16, 17 sept 2017
  Er zijn nog 9 plaats(en) beschikbaar.  371,90
  Direct inschrijven
 • MARIA HOOP (L): 21, 22, 23, 24 sept 2017
  Er zijn nog 6 plaats(en) beschikbaar.  371,90
  Direct inschrijven
 • ROTTERDAM: 29, 30, sept en 6, 7 okt 2017
  Er zijn nog 10 plaats(en) beschikbaar.  371,90
  Direct inschrijven
 • LEEUWARDEN: 12, 13, 14, 15 oktober 2017
  Er zijn nog 11 plaats(en) beschikbaar.  371,90
  Direct inschrijven
 • APELDOORN: 30 okt, 6, 13, 27 nov 2017
  Er zijn nog 15 plaats(en) beschikbaar.  371,90
  Direct inschrijven
 • HENGELO: 2, 3, 4, 5 november 2017
  Er zijn nog 20 plaats(en) beschikbaar.  371,90
  Direct inschrijven
 • BAARN: 9, 10, 15, 16 december 2017
  Er zijn nog 12 plaats(en) beschikbaar.  371,90
  Direct inschrijven

 

“Een training die een complete omslag betekent in mijn kijk op “ziekte”; van angst naar vertrouwen. Heel aangrijpend” – Harmen

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan kun je je deelname tot 2 weken voor de training kosteloos afzeggen. Je betaling, minus 25 euro administratiekosten, wordt dan op je rekening teruggestort. Meld je je na deze tijd af, dan is teruggaaf niet meer mogelijk. Wel mag je het tegoed gebruiken voor een volgende training of iemand anders in jouw plaats de training laten volgen. Je mag het tegoed ook inzetten voor een Biologika consult.

Disclaimer

Op deze training is de disclaimer van toepassing. Lees deze grondig door om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Tevens zijn – evenals op alle andere diensten en producten van Biologika Nederland – de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Impressie Trainingen

IMG_0250

IMG_0253

 

 

 

 

img_1961

img_1960

IMG_0249

IMG_0251IMG_0252