Hoe Biologika, De Nieuwe Medicina, toe te passen?

In deze video neem je opnieuw een kijkje in de wereld van Biologika, de Nieuwe Medicina. Met name hoe wij deze revolutionaire natuurwetenschap over het ontstaan van ziektes, kanker en pijn kunnen toepassen in ons dagelijks leven. Het is eerst belangrijk om te weten dat deze informatie geen methode, behandeling of geneeswijze is maar het is een perceptieverandering en bewustwording over hoe en waarom onze ziektes werken. Het is slechts informatie, oftewel de beschrijving van de processen maar geven ons geen kant-en-klare oplossingen. Want de oplossing zul je zelf vinden dankzij deze bewustwordingsreis. Biologika is dé eerste stap naar een je optimale gezondheid. Leer het LEVEN!

De 5 biologische natuurwetten geven ons voor het eerst in de geschiedenis zinvolle, bewijsbare antwoorden op de vraag waarom ziekte en kanker ontstaat, waarom precies nu en waarom precies in dat ene orgaan. Dankzij de ontdekkingen van dr Hamer weten we nu dat elk ziekteproces in het teken staat van overleving. Dit is 180 graden andere informatie die jouw kijk op ziektes maar ook op gezondheid voorgoed zullen veranderen. Gezondheid is geen geheim meer. Voor meer informatie nodigen wij jou uit om een kijkje te nemen op onze website: www.biologikanederland.nl

Over deze wonderbaarlijke mechanismen van lichaam en psyche leer je tijdens onze Online en Live Trainingen en ook tijdens de meerdaagse trainingen zoals de Bachelor Training en de Master JaarOpleiding. Jij bent welkom!

Klik HIER om terug te gaan naar het videoalbum