In dit videoalbum vind je alle tot nu toe in het Nederlands (door Enikö Papp, oprichter en trainer Biologika Nederland) en in het Nederlands ondertitelde (Hongaarse) video’s van Biologika (door Roberto Barnai, oprichter, trainer, auteur van Biologika in Hongarije). Geheel kosteloos, ter ondersteuning van jouw leerproces. Als je wilt kun je ze met één druk op de knop delen met familie, vrienden en kennissen.

Wij brengen regelmatig nieuwe video’s uit over allerlei onderwerpen, preventie, aandoeningen en/of ziektes. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste video’s? Schrijf je dan in voor de Topgezondheidstips via de homepage en we zorgen dat je als eerste op de hoogte bent zodra er eentje voor je klaarstaat.

BELANGRIJK! Lees eerst de disclaimer EN de algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat je de Biologika-video’s bekijkt, zodat je van tevoren goed weet wat je wel en niet kunt verwachten.

TIP voor het aanzetten van de ondertiteling!
Alle video’s zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling. Maar bij sommige video’s moet men het handmatig op de volgende manier aanzetten:
1. Start de video
2. Rechts onderin de video zie je 4 icoontjes, een daarvan is het icoontje van de ondertiteling. Zie foto hier. Klik er 1 keer op!
3. Zodra onder dit icoontje een rode streep verschijnt betekent dat de ondertiteling aangezet is. Veel kijk- en leerplezier!

Nieuwjaarswensen van Biologika aan Nederland

Biologika wenst Nederland een bijzonder mooi, inzichtvol, liefdevol en inspiratievol nieuw jaar. Wij verwelkomen iedereen die de logische verklaringen van ziektes & gezondheid wil leren tijdens onze Biologika activiteiten, trainingen, consulten, inspiratiedagen.

“Want de natuur kan niet worden overwonnen, slechts worden begrepen”

Basisvideo’s Biologika

Ben je nog niet of nauwelijks bekend met Biologika of De Nieuwe Medicina, begin dan met het bekijken en bestuderen van deze video’s, die de basiskennis bevatten die je nodig hebt om de Biologika te begrijpen. Dat is niet alleen noodzakelijk om de video’s met betrekking tot specifieke symptomen goed te kunnen begrijpen, maar ook als je een consult wilt aanvragen. Wil je de basisinformatie op schrift nalezen? Download dan hier de gratis E-book ‘De 5 natuurwetten – Basisinformatie’. Wil je meer leren over deze onderwerpen, dan raden wij jou de trainingen van Biologika Nederland aan.

Video “Wat is Biologika?” uitgebreide informatievideo

Bekijk deze video zodat jij weet wat Biologika is en wat Biologika niet is. Daarnaast krijg je ook antwoorden op de vraag: “wat levert deze revolutionaire kennis mij op?” Meer informatie over Wat Biologika is vind je hier. Deel deze video’s ook gerust met je familie, geliefden en kennissen. Dank je wel.

De 5 biologische natuurwetten die je leven gaan veranderen (eerste kennismaking) – Roberto Barnai

In deze startvideo worden de 5 biologische natuurwetten in een notendop uitgelegd. Wat zijn deze natuurwetten? Hoe verloopt een ziekteproces? Welke veranderingen bestaan er? Waarom treedt er een verandering op en wat zijn de voorwaarden voor herstel? Door vandaag deze video te bekijken kun je morgen al gebruik maken van deze nieuwe informatie. Een samenvatting van de in de video getoonde Powerpoint-presentatie is gratis te downloaden via deze link.

Over het biologisch conflict als startpunt van de aandoeningen – met voorbeelden van verkoudheid, griep en koortslip – Roberto Barnai

Het biologisch conflict is een fysiologische gebeurtenis waardoor een verandering in werking wordt gesteld. Maar waarom is het een biologisch conflict? Wat zijn de kenmerken hiervan? Hoe herken je een dergelijk conflict? Hoe ontstaat zo’n conflict en wat bepaalt de intensiteit ervan? Deze vragen worden beantwoord aan de hand van veelvoorkomende symptomen zoals verkoudheid, griep en koortslip.

Over kanker- aandoeningen met waargebeurde casussen over dikke darmkanker en leverkanker – Roberto Barnai

Roberto Barnai (oprichter, trainer, consulent van Biologika Hongarije en Biologika Wereldwijd) vertelt in deze video wat kanker is en hoe belangrijk het is om te beseffen wat de werkelijke oorzaken zijn. Hij vertelt openhartig over zijn eigen dikke darm- en leverkanker, en hoe hij – dankzij de ontdekkingen van de 5 biologische natuurwetten – is genezen zonder enige medische ingreep. Nu, 10 jaar later, is hij nog steeds gezond, fris en fruitig.

 

Video’s specifieke aandoeningen, klachten en symptomen

Deze reeks video’s geeft antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot een specifieke aandoening. In hoofdlijnen wordt de conflictinhoud besproken, de verschillende verschijningsvormen en hoe de veranderingsprocessen (ziektes) verlopen.

NIEUWE VIDEO!!!
Over de logica van eierstokkanker – Biologika Nederland – met Enikö Papp

Wat is de werkelijke, bio-logische oorzaak van eierstokkanker / eierstokcyste? Wat is de zinvolheid van deze verandering? Kun je een eierstokcyste beter laten zitten? In deze video krijg je antwoorden op deze vragen, gezien vanuit de 5 biologische natuurwetten. Een 180 graden andere kijk op het ontstaan van eierstokkanker – Biologika spreekt liever van een eierstokverandering. Deze video is te begrijpen zonder medische achtergrond. Wel raden wij aan om eerst de basisvideo’s van Biologika te bekijken. Wil jij hier tijdens een LIVE training meer over leren? Voel je welkom op de Vrouwelijke ziektes Themadagen! Voor meer info klik hier.

Over de logica van baarmoederhalskanker – Biologika Nederland – met Enikö Papp

Waarom krijgen sommige vrouwen baarmoederhalskanker? Hoe ontstaat deze verandering eigenlijk? Is er een logische oorzaak te vinden? En is het HPV werkelijk de boosdoener, of speelt dit virus soms een zinvolle rol? In deze video worden heldere antwoorden gegeven op deze vragen, benaderd vanuit de 5 biologische natuurwetten, de leer van Biologika. Er is geen medische voorkennis nodig om dit te kunnen begrijpen. Wel adviseren wij om eerst de basisvideo’s van Biologika te bekijken hierboven. Wil jij hier tijdens een LIVE training meer over leren? Voel je welkom op de Vrouwelijke ziektes Themadagen! Voor meer info klik hier.

Over de logica van borstkanker – Biologika Nederland –  met Enikö Papp

Waarom en hoe ontstaat borstkanker eigenlijk? Met welke logica? Is er überhaupt een zinvolheid achter deze veranderingen van weefsels in de borst of is het puur toeval dat een vrouw in haar linkerborst een verandering ziet en een andere vrouw juist in haar rechterborst? Of is het toch een fout van de genen of het lichaam? En waarom precies op die leeftijd, waarom precies zij? In deze video krijg je een 180 graden andere kijk op het ontstaan van borstverandering, borstkanker. Benaderd vanuit de 5 biologische natuurwetten en zonder medische kennis te begrijpen. Het lichaam is intelligent en maakt nooit fouten. Maar hoe zit het nou eigenlijk? Om deze videoboodschap beter te kunnen begrijpen raden wij aan om eerst de basisvideo’s van Biologika te bekijken. Wil jij hier tijdens een LIVE training meer over leren? Voel je welkom op de Vrouwelijke ziektes Themadagen! Voor meer info klik hier.

Over botkanker – Hoe Jozsef bio-logisch is hersteld van botkanker, een UNIEK verhaal met bewijsstukken

Nadat artsen botkanker bij hem hadden vastgesteld kreeg József te horen dat hij zonder behandeling maximaal anderhalf jaar te leven zou hebben. Chemotherapie, bestraling en zonodig amputatie werden als potentiële behandeling genoemd. József besloot echter om zijn gevoel te volgen en paste de principes van Biologika toe. Mede aan de hand van de originele röntgenfoto’s legt hij uit hoe hij uiteindelijk volledig herstelde.

Over “Wat zeggen o.a. artsen over Biologika, De Nieuwe Medicina?

Wat zeggen o.a. artsen over de Biologika, De Nieuwe Medicina? In de video laten we een aantal (reguliere) artsen aan het woord. Ze hebben de leer van De Nieuwe Medicina ontdekt en inmiddels passen ze het ook toe in hun praktijk. Sommigen van hun geven zelfs trainingen en opleidingen over deze leer. Ze vertellen ons hoe de logische kijk naar lichaam en ziekte hun visie op gezondheid  totaal veranderde. Inmiddels is deze leer een geaccrediteerde opleiding in Hongarije (als eerste in de wereld) en er zijn meer dan 800 (reguliere en alternatieve) artsen en in de medische wereld werkzame mensen hierin opgeleid.

Over prostaatkanker, prostaatontsteking – Roberto Barnai

Over de prostaat met Roberto Barnai. Wat zijn de echte oorzaken van prostaatveranderingen, zoals kanker? Waar reageert de prostaat biologisch gezien op, op welke biologische emotionele conflicten? Waarom komt het steeds vaker voor?

Over galblaas en leverkanalen, galblaas, leverkanalen: pijnen, hepatitis, geelzucht, galblaaspoliep, galsteen, hepatische encefalopathie – Roberto Barnai

Buikpijnen: het gevolg van ergernis of dilemma conflicten. Een samenvatting van een groter thema. Wat veroorzaakt eigenlijk lever- en galpijnen, wanneer ontstaat pijn? Hoe werkt een galweg verandering? Hoe ontstaat galsteen? Hoe weten we zeker dat wij zijn teruggevallen in het conflict? Welke symptomen zien we in de herstelfase?

Over eczeem, huiduitslag, droge huid en ongevoelige huid – Roberto Barnai

Vroeger werd een droge, ruwe of gebarsten huid vaak geweten aan een gebrek aan vitamine A , maar dit blijkt vaak simpelweg het gevolg van een lichte conflictactieve fase te zijn. Barnai legt uit welke conflicten dit zijn, maar ook hoe terugkerende symptomen een terugkerende conflictactiviteit kunnen aanduiden.

Over blaasontsteking – Roberto Barnai

Welke emotionele conflicten vormen de oorzaak van ontstekingen in de urinewegen? Hoe verloopt deze verandering, die zulke vervelende pijnen veroorzaakt bij het plassen? In deze video wordt uitgelegd wat de meest voorkomende veranderingen zijn, en wat deze betekenen.

Over moedervlek, levervlek, sproet en melanoom – Roberto Barnai

Waarom noemt men een moedervlek eigenlijk een ‘moeder’-vlek? Hoe kan bij een foetus in de baarmoeder al een melanoom ontstaan en waarom is deze blijvend voor het hele leven? Welk emotioneel conflict ligt ten grondslag aan sproeten? En hoe zit dat met een levervlek?

Over spijsverteringsproblemen – van maag tot en met de dikke darm Roberto Barnai

Er wordt nog vaak gedacht dat constipatie, diarree of andere problemen van het spijsverteringskanaal het gevolg zijn van ‘verkeerd’ eten of bijvoorbeeld een glutenallergie. Waarom klopt deze informatie niet? Welke emotionele conflicten liggen ten grondslag aan spijsverteringsproblemen? En hoe werken de veranderingen in het spijsverteringskanaal? Barnai gaat specifiek in op gluten- en melkallergieën, waarbij hij uitlegt dat deze symptomen zeker niet ongeneeslijk hoeven te zijn.

Waarom zijn de resultaten van reguliere en alternatieve therapieën zo verschillend? – Roberto Barnai

Waarom zijn de resultaten van traditionele en alternatieve therapieën zo verschillend? Wat is de reden waarom iemand van een therapie wel of niet geneest? Hoe komt het dat men – ondanks alle pogingen en inzet – soms toch overlijdt na verschillende therapieën? Bestaat zoiets als voorspelbare, controleerbare genezing?

Altijd als eerste de nieuwste video’s zien?

Abonneer je dan op de Topgezondheidstips via de homepage of het Youtubekanaal van Biologika Nederland, zodat we je direct op de hoogte kunnen houden van nieuw materiaal. Via Facebook zullen we jou ook informeren over de nieuwste ontwikkelingen!