Video’s

Video’s2019-06-19T19:23:11+02:00

Roberto Barnai

Enikö Papp

In dit videoalbum vind je alle tot nu toe in het Nederlands (door Enikö Papp, oprichter en trainer Biologika Nederland) en in het Nederlands ondertitelde (Hongaarse) video’s van Biologika (door Roberto Barnai, oprichter, trainer, auteur van Biologika in Hongarije en wereldwijd). Geheel kosteloos, ter ondersteuning van jouw leerproces. Als je wilt kun je ze met één druk op de knop delen met familie, vrienden en kennissen. Wij wensen jou heel veel inzichten en veel leerplezier!

Wij brengen regelmatig nieuwe video’s uit over allerlei onderwerpen, preventie, aandoeningen en/of ziektes. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste video’s? Schrijf je dan in voor de Topgezondheidstips via de homepage en we zorgen dat je als eerste op de hoogte bent zodra er eentje voor je klaarstaat.

BELANGRIJK! Lees eerst de disclaimer zorgvuldig door voordat je de Biologika-video’s bekijkt, zodat je van tevoren goed weet wat je wel en niet kunt verwachten.


BASISVIDEO’S BIOLOGIKA – begin hiermee 🙂

Ben je nog niet of nauwelijks bekend met Biologika of De Nieuwe Medicina, begin dan met het bekijken en bestuderen van deze video’s, die de basiskennis bevatten die je nodig hebt om de Biologika te begrijpen. Dat is niet alleen noodzakelijk om de video’s met betrekking tot specifieke symptomen goed te kunnen begrijpen, maar ook als je een consult wilt aanvragen. Wil je de basisinformatie op schrift nalezen? Download dan hier de gratis E-book ‘De 5 natuurwetten – Basisinformatie’. Wil je meer leren over deze onderwerpen, dan raden wij jou de trainingen van Biologika Nederland van harte aan.

Video “Wat is Biologika?” uitgebreide informatievideo

Bekijk deze video zodat jij weet wat Biologika is en wat Biologika niet is. Daarnaast krijg je ook antwoorden op de vraag: “wat levert deze revolutionaire kennis mij op?” Meer informatie over Wat Biologika is vind je hier. Deel deze video’s ook gerust met je familie, geliefden en kennissen. Dank je wel.

 

 

 


Video “Biologika, De Nieuwe Medicina in een notendop” 

In deze video neem je een kijkje in de wereld van Biologika, de Nieuwe Medicina. Een revolutionaire natuurwetenschap over hoe en waarom ziektes ontstaan. Voor het eerst in de geschiedenis krijgen we zinvolle, bewijsbare antwoorden op de vraag waarom ziekte en kanker ontstaat, waarom precies nu en waarom precies in dat ene orgaan, weefselsoort en niet in het andere. Dankzij de ontdekkingen van dr Hamer weten nu dat elk ziekteproces in het teken staat van overleving. Meer informatie over Wat Biologika is vind je hier. Deel deze video’s ook gerust met je familie, geliefden en kennissen. Dank je wel.

 


Video “Hoe Biologika, De Nieuwe Medicina, toe te passen?”

In deze video neem je opnieuw een kijkje in de wereld van Biologika, de Nieuwe Medicina. Met name hoe wij deze revolutionaire natuurwetenschap over het ontstaan van ziektes, kanker en pijn kunnen toepassen in ons dagelijks leven. Het is eerst belangrijk om te weten dat deze informatie geen methode, behandeling of geneeswijze is maar het is een perceptieverandering en bewustwording over hoe en waarom onze ziektes werken. Het is slechts informatie, oftewel de beschrijving van de processen maar geven ons geen kant-en-klare oplossingen. Want de oplossing zul je zelf vinden dankzij deze bewustwordingsreis. Biologika is dé eerste stap naar een je optimale gezondheid. Leer het LEVEN!

 


De 5 biologische natuurwetten die je leven gaan veranderen (samenvatting van de LIVE Basistraining) – met Enikö Papp

In deze startvideo worden de 5 biologische natuurwetten in een notendop uitgelegd. Wat zijn deze natuurwetten? Hoe verloopt een ziekteproces? Welke veranderingen bestaan er? Waarom treedt er een verandering op en wat zijn de voorwaarden voor herstel? Aan de hand van welke wetmatigheid verlopen onze ziekteprocessen? Door vandaag deze video te bekijken kun je morgen al gebruik maken van deze nieuwe, life-changing informatie.

 

 


De 1e biologische natuurwet (onderdeel van de Biologika Online Basistraining) gratis te bekijken – met Enikö Papp

Welkom bij de unieke Biologika Online Basistraining! Deze training, die over de 5 biologische natuurwetten gaat, duurt in zijn totaliteit ca. 9.5 uur. Ter kennismaking kun je de 1e module over de 1e biologische natuurwet alvast gratis bekijken! De 5 biologische natuurwetten onthullen de wetmatigheden van het ontstaan van elk ziekteproces. Ze beschrijven hoe en waarom ziektes ontstaan, met welk doel en wij krijgen bewijsbare, logische verklaringen over onze ziekteprocessen, van koortslip tot kanker. Een compleet nieuwe, gezonde kijk op ziekte die jouw perceptie voorgoed zal veranderen. Een prachtig cadeau voor de rest van je leven.
Voor meer info over deze volledige Online Basistraining vind je hier. Het is ook mogelijk om deze Basistraining over de 5 natuurwetten af en toe LIVE te volgen, deze wordt gegeven in Nederland door Enikö Papp. Wil jij daar meer informatie over? Kijk dan op deze pagina!


Wat heeft Biologika mij gegeven? – met Eniko Papp

In deze video deelt Enikö (Biologika trainer, consulent, eigenaar van Biologika Nederland) haar prachtige cadeau’s met de wereld die ze de afgelopen jaren mogen ontvangen via de kennis en bewustwording over de 5 biologische natuurwetten. Wat krijg je als je jouw leven volgens deze bio-logische natuurwetten inricht, en je perceptie, je denkwijze en je leefwijze verandert? Wat is je winst en waarom is dit zo bijzonder en speciaal om het te leren en te leven? Luister naar haar ervaringen en weet dat dit voor jou ook mogelijk is! Alles is binnen handbereik. Ben jij bereid om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid en leven…?

 


Wat zijn sporen? Kunnen die ons ziek maken?

Dankzij de 5 biologische natuurwetten hebben wij bewijsbare verklaringen dat onze ziekteprocessen met een DHS moment beginnen. Maar wat als wij geen DHS vinden? Dan blijkt dat er sprake is van een spoor die ons alsnog ziek kan maken. Maar wat zijn sporen en hoe werken ze? In deze video krijg je een korte inkijk in de wonderbaarlijke wereld van onze ziekteprocessen.

 

 


Over het biologisch conflict, de kenmerken – met Roberto Barnai

Het biologisch conflict is een fysiologische gebeurtenis waardoor een verandering in werking wordt gesteld. Maar waarom is het een biologisch conflict? Wat zijn de kenmerken hiervan? Hoe herken je een dergelijk conflict? Hoe ontstaat zo’n conflict en wat bepaalt de intensiteit ervan? Deze vragen worden beantwoord aan de hand van veelvoorkomende symptomen zoals verkoudheid, griep en koortslip.

 

 


Over kanker- met waargebeurde casussen over zijn dikke darmkanker en leverkanker – met Roberto Barnai

Roberto Barnai (oprichter, trainer, consulent van Biologika Hongarije en Biologika International) vertelt in deze video wat kanker is en hoe belangrijk het is om te beseffen wat de werkelijke oorzaken zijn. Hij vertelt openhartig over zijn eigen dikke darm- en leverkanker, en hoe hij – dankzij de ontdekkingen van de 5 biologische natuurwetten – is genezen zonder enige medische ingreep, bio-logisch en natuurlijk. Nu, bijna 15 jaar later, is hij nog steeds gezond, fris en fruitig.

 

 Video’s over specifieke aandoeningen, ziektes en onderwerpen

Deze reeks video’s geeft antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot een specifieke aandoening of ziekte. In hoofdlijnen wordt de conflictinhoud besproken, de verschillende verschijningsvormen en hoe de veranderingsprocessen (ziektes) verlopen. Om onderstaande informatie goed te kunnen volgen is het belangrijk dat jij eerst de basiskennis opdoet over de werking van de 5 biologische natuurwetten.


ENIKO is regelmatig op FACEBOOK LIVE te zien 🙂 

Heb jij geen Facebook account en/of wil je graag de uitzendingen over diverse, super inspirerende en leerzame onderwerpen terugkijken? KLIK dan snel HIER en bekijk ook de Facebook Live video’s!

DE FACEBOOK LIVE UITZENDINGEN KUN JE OOK VIA ONZE FACEBOOK LIKE PAGINA BEKIJKEN EN VOLGEN. KLIK HIER VOOR MEER INFO.

 

 


NIEUWE VIDEO – Genezen van open been en waterbuik (ascites)
open gesprek met István Kránitz en Roberto Barnai

Toen ik in een kritieke toestand verkeerde wist ik dat ik niet dood wilde gaan. Ik had een moment tijdens mijn genezing waar ik wist dat als ik nu wil gaan, kan ik nu gaan. Maar ik wilde niet! Men probeerde mijn been meerdere malen te amputeren maar ik liet het niet toe. Ik wist het zeker: ik ben aan het genezen! Als je een doel hebt, dat houdt je hier. Het doel is altijd datgene waarvoor we hier zijn. Diegene die doelen heeft, wil hier zijn, op Aarde, in dit lichaam, en als je hier wilt zijn vertrek je niet zomaar… Lees István zijn wonderbaarlijke genezing hier.

Openbaar gesprek door István Kránitz en Roberto Barnai op de Nationale Biologika, de Nieuwe Medicina Ontmoetingsdag, 01.06.2019, Hongarije


Over huidkanker en de zon – Biologika Nederland –  met Enikö Papp

Kan de zon werkelijk huidkanker veroorzaken…? De 5 biologische natuurwetten geven ons de bewijsbare, logische antwoorden hierop. De 3de natuurwet onthult waarom onze huid verdikt tijdens een periode wanneer wij ons zorgen maken over dat de zon ons kan beschadigen, of “aanvallen” en kanker bezorgen. Ons brein (biocomputer) is zo geprogrammeerd dat het ons elke seconde van de dag in leven moet houden. Dus als je je angst voelt richting de zon reageert ons brein erop als ‘levensgevaar’ (het brein kan niet analyseren of het echt zo is maar reageert altijd op je gevoel) en zal deze overlevingsstrategie aanzetten (tijdelijk) om jouw overlevingskansen te vergroten. Want een dikkere huid beschermt jou langer en beter van die ‘gevaarlijke’ zon!! En zo overleef je langer! Logisch toch?


Over de logica van borstkanker – Biologika Nederland –  met Enikö Papp

Waarom en hoe ontstaat borstkanker eigenlijk? Met welke logica? Is er überhaupt een zinvolheid achter deze veranderingen van weefsels in de borst of is het puur toeval dat een vrouw in haar linkerborst een verandering ziet en een andere vrouw juist in haar rechterborst? Of is het toch een fout van de genen of het lichaam? En waarom precies op die leeftijd, waarom precies zij? In deze video krijg je een 180 graden andere kijk op het ontstaan van borstverandering, borstkanker. Benaderd vanuit de 5 biologische natuurwetten en zonder medische kennis te begrijpen. Het lichaam is intelligent en maakt nooit fouten. Maar hoe zit het nou eigenlijk? Om deze videoboodschap beter te kunnen begrijpen raden wij aan om eerst de basisvideo’s van Biologika te bekijken. Wil jij hier tijdens een LIVE training meer over leren? Voel je welkom op de Vrouwelijke ziektes Themadagen! Voor meer info klik hier.


Over de logica van baarmoederhalskanker – Biologika Nederland – met Enikö Papp

Waarom krijgen sommige vrouwen baarmoederhalskanker? Hoe ontstaat deze verandering eigenlijk? Is er een logische oorzaak te vinden? En is het HPV werkelijk de boosdoener, of speelt dit virus soms een zinvolle rol? In deze video worden heldere antwoorden gegeven op deze vragen, benaderd vanuit de 5 biologische natuurwetten, de leer van Biologika. Er is geen medische voorkennis nodig om dit te kunnen begrijpen. Wel adviseren wij om eerst de basisvideo’s van Biologika te bekijken hierboven. Wil jij hier tijdens een LIVE training meer over leren? Voel je welkom op de Vrouwelijke ziektes Themadagen! Voor meer info klik hier.

 


Over de logica van eierstokkanker – Biologika Nederland – met Enikö Papp

Wat is de werkelijke, bio-logische oorzaak van eierstokkanker / eierstokcyste? Wat is de zinvolheid van deze verandering? Kun je een eierstokcyste beter laten zitten? In deze video krijg je antwoorden op deze vragen, gezien vanuit de 5 biologische natuurwetten. Een 180 graden andere kijk op het ontstaan van eierstokkanker – Biologika spreekt liever van een eierstokverandering. Deze video is te begrijpen zonder medische achtergrond. Wel raden wij aan om eerst de basisvideo’s van Biologika te bekijken. Wil jij hier tijdens een LIVE training meer over leren? Voel je welkom op de Vrouwelijke ziektes Themadagen! Voor meer info klik hier.

 


Over botkanker – Hoe Jozsef bio-logisch is hersteld van botkanker, een UNIEK verhaal met bewijsstukken

Nadat artsen botkanker bij hem hadden vastgesteld kreeg József te horen dat hij zonder behandeling maximaal anderhalf jaar te leven zou hebben. Chemotherapie, bestraling en zonodig amputatie werden als potentiële behandeling genoemd. József besloot echter om zijn gevoel te volgen en paste de principes van Biologika toe. Mede aan de hand van de originele röntgenfoto’s legt hij uit hoe hij uiteindelijk volledig herstelde, zonder enige reguliere behandeling.

 

 


“Wat zeggen o.a. artsen over Biologika, De Nieuwe Medicina?

Wat zeggen o.a. artsen over de Biologika, De Nieuwe Medicina? In de video laten we een aantal (reguliere) artsen aan het woord. Ze hebben de leer van De Nieuwe Medicina ontdekt en inmiddels passen ze het ook toe in hun praktijk. Sommigen van hun geven zelfs trainingen en opleidingen over deze leer. Ze vertellen ons hoe de logische kijk naar lichaam en ziekte hun visie op gezondheid  totaal veranderde. Inmiddels is deze leer een geaccrediteerde opleiding in Hongarije (als eerste in de wereld) en er zijn meer dan 800 (reguliere en alternatieve) artsen en in de medische wereld werkzame mensen hierin opgeleid.

 


Over prostaatkanker, prostaatontsteking – Roberto Barnai

Over de prostaat met Roberto Barnai. Wat zijn de echte oorzaken van prostaatveranderingen, zoals kanker? Waar reageert de prostaat biologisch gezien op, op welke biologische emotionele conflicten? Waarom komt het steeds vaker voor?

 

 

 


Over galblaas en leverkanalen, galblaas, leverkanalen: pijnen, hepatitis, geelzucht, galblaaspoliep, galsteen, hepatische encefalopathie – Roberto Barnai

Buikpijnen: het gevolg van ergernis of dilemma conflicten. Een samenvatting van een groter thema. Wat veroorzaakt eigenlijk lever- en galpijnen, wanneer ontstaat pijn? Hoe werkt een galweg verandering? Hoe ontstaat galsteen? Hoe weten we zeker dat wij zijn teruggevallen in het conflict? Welke symptomen zien we in de herstelfase?

 

 


Over eczeem, huiduitslag, droge huid en ongevoelige huid – Roberto Barnai

Vroeger werd een droge, ruwe of gebarsten huid vaak geweten aan een gebrek aan vitamine A , maar dit blijkt vaak simpelweg het gevolg van een lichte conflictactieve fase te zijn. Barnai legt uit welke conflicten dit zijn, maar ook hoe terugkerende symptomen een terugkerende conflictactiviteit kunnen aanduiden.

 

 

 


Over blaasontsteking – Roberto Barnai

Welke emotionele conflicten vormen de oorzaak van ontstekingen in de urinewegen? Hoe verloopt deze verandering, die zulke vervelende pijnen veroorzaakt bij het plassen? In deze video wordt uitgelegd wat de meest voorkomende veranderingen zijn, en wat deze betekenen.

 

 

 


Over moedervlek, levervlek, sproet en melanoom – Roberto Barnai

Waarom noemt men een moedervlek eigenlijk een ‘moeder’-vlek? Hoe kan bij een foetus in de baarmoeder al een melanoom ontstaan en waarom is deze blijvend voor het hele leven? Welk emotioneel conflict ligt ten grondslag aan sproeten? En hoe zit dat met een levervlek?

 

 

 


Over spijsverteringsproblemen – van maag tot en met de dikke darm Roberto Barnai

Er wordt nog vaak gedacht dat constipatie, diarree of andere problemen van het spijsverteringskanaal het gevolg zijn van ‘verkeerd’ eten of bijvoorbeeld een glutenallergie. Waarom klopt deze informatie niet? Welke emotionele conflicten liggen ten grondslag aan spijsverteringsproblemen? En hoe werken de veranderingen in het spijsverteringskanaal? Barnai gaat specifiek in op gluten- en melkallergieën, waarbij hij uitlegt dat deze symptomen zeker niet ongeneeslijk hoeven te zijn.

 

 


Waarom zijn de resultaten van reguliere en alternatieve therapieën zo verschillend? – Roberto Barnai

Waarom zijn de resultaten van traditionele en alternatieve therapieën zo verschillend? Wat is de reden waarom iemand van een therapie wel of niet geneest? Hoe komt het dat men – ondanks alle pogingen en inzet – soms toch overlijdt na verschillende therapieën? Bestaat zoiets als voorspelbare, controleerbare genezing?

 

 


Altijd als eerste de nieuwste video’s zien?

Abonneer je dan op de Topgezondheidstips via de homepage of het Youtubekanaal van Biologika Nederland, zodat we je direct op de hoogte kunnen houden van nieuw materiaal. Via Facebook zullen we jou ook informeren over de nieuwste ontwikkelingen!