Biologika Lezing (introductie)

Tijdens de Biologika lezing krijg je een korte kennismaking met de 5 biologische natuurwetten – de basis van deze nieuwe paradigma – en vele praktijkvoorbeelden om een eerste feeling te krijgen met hoe de natuurwetten werken. Je zult versteld staan hoe banaal eenvoudig en logisch ziektes ontstaan en vooral waarom ze ontstaan. Na deze paar uren zul je in staat zijn om vervolgens bij jezelf en je geliefden te checken hoe het werkt. Na deze dag is gezondheid geen geheim meer! Deze bijzondere ontdekking zal je leven voor goed positief veranderen.

Ben jij er ook klaar voor om je leven zonder angsten voor ziektes en aftakeling voort te zetten? Wil jij het verloop van ziekte en gezondheid zelf kunnen besturen en daarmee je gezondheid in eigen handen nemen? Dan ben je van harte welkom op één van deze lezingen van Biologika Nederland.

Reserveren

  • ASSEN: 6 sept 2017
    Er zijn nog 39 plaats(en) beschikbaar.  25,00  15,00
    Direct inschrijven

Wacht niet te lang met reserveren, de avondlezingen zijn altijd snel volgeboekt!

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan kun je je deelname tot 2 weken voor de lezing kosteloos afzeggen. Je betaling wordt dan teruggestort. Meld je je na deze tijd af, dan is teruggaaf helaas niet meer mogelijk. Je kunt wel je tegoed bij een volgende lezing of training inzetten.

Lezingen op aanvraag

De lezing kan overal in Nederland worden aangeboden.

Heb of ken jij een groep mensen die geïnteresseerd is in de leer van Biologika en de biologische natuurwetten? Of heb je een geschikte ruimte om minimaal 25 en maximaal 100 deelnemers te kunnen ontvangen om deze waardevolle informatie met elkaar te delen?

Neem dan contact op zodat we de details verder kunnen bespreken.

Disclaimer

Op deze lezing is de disclaimer van toepassing. Lees deze grondig door om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Daarnaast zijn – evenals op alle andere diensten en producten van Biologika Nederland – de Algemene Voorwaarden van toepassing.