“Toptraining als je eraan toe bent om volle verantwoording over je leven en over je gezondheid te nemen. Enikö is een zeer inspirerende trainer met énorm veel kennis en weet alles begrijpbaar en enthousiast over te brengen, ondanks de soms medische termen. Erg veel waardevolle en nieuwe informatie op 1 dag ontvangen.” 

Eendaagse Biologika Training

Deze training geeft een diepere kijk op de basisprincipes van de 5 biologische natuurwetten. We zullen alle natuurwetten stap voor stap doorlopen, aangevuld met vele praktijkvoorbeelden en video’s. Na deze dag kun je direct bij jezelf en je geliefden controleren of de geleerde informatie klopt.

Trainer: Enikö Papp, gediplomeerde gezondheidsmanager en gecertificeerde Biologika trainer, consulent

Voertaal: Nederlands

De Eendaagse Biologika Training is voor iedereen die niet wil blijven zoeken naar de reden waarom wij ziek worden, maar wil weten hoe het zit. Het is voor iedereen die geen genoegen meer neemt met halve antwoorden die gebaseerd zijn op geloof of overtuigingen. Het is voor iedereen die zijn of haar gezondheid voorgoed in eigen hand wil nemen en zelf wil beslissen over het verloop van ziekte- en herstelprocessen. Het is zoveel eenvoudiger dan je ooit hebt kunnen bedenken. Maar het is ook 180 graden anders dan alles wat je ooit hebt gehoord of geleerd!

GEZONDHEID IS GEEN GEHEIM MEER

Wat weet je na de training?

Na deze eendaagse training weet je wat de oorzaken kunnen zijn van 90% van alle aandoeningen, weet je waarom wij ziek kunnen worden en hoe een ziekteproces volgens de 5 biologische natuurwetten verloopt. Je zult weten wat de voorwaarden zijn om ziek te worden en daardoor ook hoe je dit kunt voorkomen. Je zult in staat zijn om uit te rekenen wanneer jij weer hersteld bent, met wiskundige precisie. Je angst voor ziektes en aftakeling zal drastisch afnemen. Na deze dag zal je leven en jouw kijk op ziektes en gezondheid NOOIT MEER hetzelfde zijn! Het grootste cadeau dat je aan je gezondheid kunt schenken! Daarnaast is deze training de perfecte basis als je een Biologika consult wilt aanvragen en antwoorden wilt krijgen op je eigen ziekteproces(sen).

“Verbluffend! Zoveel nieuwe inzichten gekregen op 1 dag. Ik wil het wel van de daken schreeuwen. Alles is nu anders!”  – Marjan 

Wat heb je nodig om deel te nemen?

 • Kritisch vermogen
 • Gezond verstand
 • Een open houding: vergeet voor één dag wat je ooit geleerd en gehoord hebt over ziektes en gezondheid. Wat je op deze dag zult horen is nergens mee te vergelijken en een totaal andere kijk op het ontstaan van ziekte en gezondheid.
 • Notitieblok en pen, zodat je voor jezelf aantekeningen kunt maken van de dingen die voor jou belangrijk zijn

Investering in je gezondheid

De Eendaagse training kost € 129 (incl. BTW), incl koffie, thee en iets lekkers. Mensen met een eigen praktijk en / of bedrijf kunnen deze kosten 100% aftrekken als coaching- en opleidingskosten.

De trainingen worden gegeven tussen 10 en 17 uur.

Voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar is de deelname aan de Biologika Trainingen GRATIS. Voorwaarde is wel dat er minstens één van de ouders meedoet met de training. Dit in het kader van bio-logisch opvoeden en omdat wij het belangrijk vinden dat de jonge generatie kennis maakt met de biologische natuurwetten.

Ben jij een herhaler en wil je nog een keer meedoen met de Biologika training? Ontvang dan 50% korting op deelnamekosten. Neem dan contact met ons op voor de kortingscode.

Trainingsdata en locatie 2017

Klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ achter de betreffende datum en je gaat direct naar het inschrijfformulier en je kunt direct via iDeal betalen.
 • BREDA : 28 sept 2017
  Er zijn nog 6 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!
 • ROTTERDAM: 29 sept 2017
  Er zijn nog 2 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!
 • LEEUWARDEN: 12 okt 2017
  Er zijn nog 5 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!
 • APELDOORN: 30 okt 2017
  Er zijn nog 5 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!
 • BAARN (of omgeving): 9 december 2017
  Er zijn nog 5 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!

“Aanrader deze training! Goede trainer, duidelijke uitleg. Zeer waardevolle informatie die je net dat zetje kan geven om verantwoording te nemen voor je eigen leven. En dat in 1 dag!” E.E.

Impressie Biologika Training

Locatiehouders gezocht

Op verzoek kom ik graag overal in Nederland trainingen geven. Heb jij een groep van tussen de 15 en 30 mensen en wil je graag een training voor ze organiseren? Of heb je een geschikte ruimte waar een dergelijke training plaats kan vinden? Neem dan vooral contact met me op, zodat we de details kunnen bespreken.

Disclaimer

Op deze training is de disclaimer van toepassing. Lees deze grondig door om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Tevens zijn – evenals op alle andere diensten en producten van Biologika Nederland – de Algemene Voorwaarden van toepassing.