Wil je liever in je eigen omgeving en je eigen tijd meer leren over Biologika en De Nieuwe Medicina? Met behulp van de informatiebronnen op deze site kun je je de kennis door zelfstudie eigen maken.

De 5 biologische natuurwetten

Download gratis en vrijblijvend de PDF met uitgebreide uitleg over de 5 biologische natuurwetten en neem in je eigen tempo de 5 biologische natuurwetten door. De 5 biologische natuurwetten vormen de basis van het nieuwe paradigma waarin men lichamelijke en mentale veranderingen (ziektes) als een logisch, zinvol en intelligent gevolg ziet van een onopgeloste, dramatische en geïsoleerd beleefde ervaring. Controleer het en ervaar het zelf! De werking en succes van de natuurwetten is geen gokspel en geen kwestie van geloof. Iedereen kan het bij zichzelf controleren.

Video’s

In samenwerking met Roberto Barnai, de oprichter van Biologika, bieden we een aantal video’s aan waarin op begrijpelijke wijze wordt uitgelegd wat Biologika en De Nieuwe Medicina inhoudt. Naast de drie basisvideo’s vind je hier ook video’s die dieper ingaan op specifieke veranderingsprocessen of ziektes.

Bekijk hier de video’s

De ontdekking van Dr. Hamer

Wil je meer weten over de oorsprong van De Nieuwe Medicina, de biologische wetten en de aanleiding die tot Dr. Hamer’s bijzondere ontdekking leidde? We hebben alle informatie voor je gebundeld in een artikel:

Lees het artikel over de ontdekking van Dr. Hamer

Wil je meer verdieping en uitleg over deze 5 natuurwetten? Heb je nog veel vragen en wil je tot de kern weten hoe de wetten werken? Kom dan naar een Eendaagse Biologika Training of de Vierdaagse Biologika Training en verwonder en ervaar het zelf!! Je bent welkom.

“Leer de biologische natuurwetten kennen VOORDAT je ziek wordt. Dit is de beste preventie ooit.”