De Psychische Veranderingen – Biologika Training

 • Trainer: Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika consulent en trainer
 • Voertaal: Nederlands
 • Duur van de training: 1 dag (10:00 – 18:00 uur)
 • Voorwaarde van deelname: inzicht in en begrip van de 5 biologische natuurwetten en specifiek van de kiembladen en de geslachts-territorium zones van de hersenschors. Deze kan zijn verkregen door deelname aan een Eendaagse Biologika training aangevuld met (zelf)studie of aan een Vierdaagse Biologika training of aan een vergelijkbare meerdaagse training over de 5 biologische natuurwetten & kiembladen. Zonder deze basiskennis worden de geïnteresseerden niet toegelaten. Dit om de kwaliteit van de training te kunnen blijven garanderen. Bedankt voor je begrip en medewerking.
“Gelijk na de psyche trainingsdag kon ik mijn familieleden en kennissen veel beter begrijpen waarom ze zich zo gedragen, wow, wat een prachtig cadeau is deze informatie in mijn leven! Door begrip komt acceptatie, ik voel me rustig en dankbaar” – Annette

Inhoud van deze trainingsdag

Stemmingsstoornissen en geestesziektes – de achtergronden van de meest voorkomende symptomen

De biologische natuurwetten hebben, naast de kijk op de lichamelijke veranderingen, ook een andere kijk op onze geestelijke, psychische gezondheid. Verschillende psychische veranderingen (stoornissen) komen aan bod zoals dwangmatig beledigen, asociaal gedrag, ambivalent gedrag, waardeoordeel stoornissen, paranoïde, manisch- en depressief gedrag, autisme, anorexia, boulimia, infantilisme en narcisme. Deze dag geeft een kijkje in de wereld van de psychische veranderingen en geeft inzicht in waarom en hoe deze veranderingen ontstaan.

Tijdens de training zullen vele momenten van herkenning plaatsvinden, er zullen vele kwartjes vallen. Je kunt met het geleerde jezelf beter begrijpen maar ook wordt het eenvoudiger om het gedrag van anderen te accepteren en te laten voor wat het is. De strijd tegen ‘onhandelbaar’ en ‘onbegrijpelijk’ gedrag kan plaats maken voor begrip, acceptatie en innerlijke rust, het mooiste cadeau aan jezelf en je geliefden.

Het doel van de training is:

– bewustwording over hoe de psychische stoornissen ontstaan, wat hun doel is en hoe ze functioneren. Hiermee kunnen we onze medemensen met dergelijke veranderingen beter begrijpen, accepteren en meer begrip tonen. Vervolgens leidt dit tot minder biologische conflicten in ons dagelijks leven.
– deze materie begrijpelijk maken aan de hand van vele voorbeelden en videobeelden, zodat de kennis bruikbaar wordt in ons leven.

Thematiek:
– wat is een psychische stoornis?
– wat is een constellatie?
– hoe ontstaan deze veranderingen en waarom?
– welke gevolgen hebben veranderingen (ziektes) op de lichamelijke veranderingen
– de logica en het doel van de hersenstam- , kleine hersenen- , hersenmerg- en hersenschors-constellaties.
De basis van deze thematiek is de door Roberto Barnai geschreven Orgaan Atlas.

“Inzichtenwaterval, ontwaking op topniveau!! Bedankt Enikö Papp voor de psychedag die ik prima kon volgen zonder de Vierdaagse te hebben gedaan en een certificaat rijker die ik enorm goed in mijn werk kan gebruiken waar psyche toch echt wel mijn sterke kant is. Een enorm geslaagde dag! Nogmaals dank!! Het was leerzaam en gezellig” – Nuria

Investering in je gezondheid

Deze training heeft de waarde van € 129,- (incl. BTW), incl koffie, thee en een mooie studiemap.
Mensen met een eigen praktijk en / of bedrijf kunnen deze kosten 100% aftrekken als coaching- en opleidingskosten.

Voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar is de deelname aan de Biologika Trainingen GRATIS. Voorwaarde is wel dat er minstens één van de ouders meedoet met de training. Dit in het kader van bio-logisch opvoeden en omdat wij belangrijk vinden dat de jonge generatie volgens de biologische natuurwetten gaat denken en leven.

Trainingsdata en locatie 2017

Klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ achter de betreffende datum en je gaat direct naar het inschrijfformulier en je kunt direct via iDeal betalen.
Let op: lees eerst de Voorwaarden hierboven goed door voordat je je aanmeldt! Bedankt.

 • LEEUWARDEN: 20 januari 2018
  Helaas volgeboekt.  129,00
  Ja, ik doe mee!
 • BAARN: 21 januari 2018
  Er zijn nog 3 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!
 • HORST (L): 24 maart 2018
  Er zijn nog 12 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!

Adres Training in Leeuwarden op 20 januari: De Fabriek, James Wattstraat 4 in Leeuwarden
Adres Training in Baarn 21 januari: bij Nova Dia, Oude Utrechtseweg 30 in Baarn
Adres Training in Horst (L) op 24 maart: bij WeYoga, Industriestraat 19 in Horst

“Afgelopen week heb ik deelgenomen aan de Biologika trainingsdag “Psychische Veranderingen”. Het is mijn 6e Trainingsdag bij Enikö Papp, die deze toch redelijk complexe materie op een leuke en heldere manier kan overbrengen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en zij illustreert de stof aan de hand van vele praktijkvoorbeelden. Ik ben altijd heel dankbaar dat ik deze dagen mag bijwonen en dat ik hier van kennis nemen kan. Enikö, bedankt dat je dit met ons wilt delen en voor al je tijd en liefde die je hier in steekt. Jouw passie straalt er vanaf en je bent een inspiratie voor velen!” – Marjan
sunset-485016_1920

“Want de natuur kan niet worden overwonnen, slechts worden begrepen”