De Psychische Veranderingen

De Psychische Veranderingen2019-06-21T10:48:18+02:00

De Psychische Veranderingen – Biologika Training (introductie)

 • deze training wordt maximaal 2 x per jaar gegeven
 • Trainer: Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika consulent en trainer
 • Voertaal: Nederlands
 • DATA & LOCATIES Psychetraining: 
  • 15 september 2019 – in Meppel bij BiruKai

Inhoud van deze trainingsdag

Stemmingsstoornissen en geestesziektes – de achtergronden van de meest voorkomende symptomen

De biologische natuurwetten hebben, naast de kijk op de lichamelijke veranderingen, ook een andere kijk op onze geestelijke, psychische gezondheid. Verschillende psychische veranderingen (stoornissen) komen aan bod zoals dwangmatig beledigen, asociaal gedrag, ambivalent gedrag, waardeoordeel stoornissen, paranoïde, manisch- en depressief gedrag, autisme, anorexia, boulimia, infantilisme en narcisme. Deze dag geeft een kijkje in de wereld van de psychische veranderingen en geeft inzicht in waarom en hoe deze veranderingen ontstaan.

Tijdens de training zullen vele momenten van herkenning plaatsvinden, er zullen vele kwartjes vallen. Je kunt met het geleerde jezelf beter begrijpen maar ook wordt het eenvoudiger om het gedrag van anderen te accepteren en te laten voor wat het is. De strijd tegen ‘onhandelbaar’ en ‘onbegrijpelijk’ gedrag kan plaats maken voor begrip, acceptatie en innerlijke rust, het mooiste cadeau aan jezelf en je geliefden.

Het doel van de training is:

– bewustwording over hoe de psychische stoornissen ontstaan, wat hun doel is en hoe ze functioneren. Hiermee kunnen we onze medemensen met dergelijke veranderingen beter begrijpen, accepteren en meer begrip tonen. Vervolgens leidt dit tot minder biologische conflicten in ons dagelijks leven.
– deze materie begrijpelijk maken aan de hand van vele voorbeelden en videobeelden, zodat de kennis bruikbaar wordt in ons leven.

Thematiek:
– wat is een psychische stoornis?
– wat is een constellatie?
– hoe ontstaan deze veranderingen en waarom?
– welke gevolgen hebben veranderingen (ziektes) op de lichamelijke veranderingen
– de logica en het doel van de hersenstam- , kleine hersenen- , hersenmerg- en hersenschors-constellaties.
De basis van deze thematiek is de door Roberto Barnai geschreven Orgaan Atlas.

“Gelijk na de psyche trainingsdag kon ik mijn familieleden en kennissen veel beter begrijpen waarom ze zich zo gedragen, wow, wat een prachtig cadeau is deze informatie in mijn leven! Door begrip komt acceptatie, ik voel me rustig en dankbaar” – Annette, deelnemer

Voorwaarde van deelname: inzicht in en begrip van de 5 biologische natuurwetten en specifiek van de kiembladen en de geslachts-territorium zones van de hersenschors. Deze kan zijn verkregen door deelname aan een Biologika Live BasisTraining of Biologika Online Basistraining aangevuld met (zelf)studie of aan een Meerdaagse Biologika training of aan een vergelijkbare meerdaagse training over de 5 biologische natuurwetten & kiembladen. Zonder deze basiskennis worden de geïnteresseerden helaas niet toegelaten. Dit om de kwaliteit van de training te kunnen blijven garanderen. Bedankt voor je begrip en medewerking.

“Inzichtenwaterval, ontwaking op topniveau!! Bedankt Enikö Papp voor de psychedag die ik prima kon volgen zonder de Meerdaagse te hebben gedaan en een certificaat rijker die ik enorm goed in mijn werk kan gebruiken waar psyche toch echt wel mijn sterke kant is. Een enorm geslaagde dag! Nogmaals dank!! Het was leerzaam en gezellig” – Nuria, deelnemer

Investering in je gezondheid

Deze training heeft de waarde van € 150,- (incl. BTW), incl koffie, thee en een mooie studiemap. MAAR tot 1 september kun je genieten van een leuke korting, nu is deze training voor slechts € 129 te volgen.
Mensen met een eigen praktijk en / of bedrijf kunnen deze kosten 100% aftrekken als coaching- en opleidingskosten.

Voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar is de deelname aan de Biologika Trainingen GRATIS. Voorwaarde is wel dat er minstens één van de ouders meedoet met de training. Dit in het kader van bio-logisch opvoeden en omdat wij belangrijk vinden dat de jonge generatie volgens de biologische natuurwetten gaat denken en leven.

Trainingsdata en locatie

Belangrijk: Je kan aan deze training alleen meedoen als je de Biologika Live BasisTraining en/of de Biologika Online BasisTraining (of een vergelijkbare training) eerst volgt of al hebt gevolgd. Bedankt voor je begrip en medewerking.

Locaties en trainingsdata

Klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ achter de betreffende datum en je gaat direct naar het inschrijfformulier en je kunt daarna via iDeal jouw aanmelding definitief maken. Een week voor aanvang training informeren wij jou ook over alle praktische informatie via de mail.

 • MEPPEL: 15 september 2019 (10-17 uur)
  Er zijn nog 2 plaats(en) beschikbaar.  150,00  129,00
  Ja, ik doe mee!
“Afgelopen week heb ik deelgenomen aan de Biologika trainingsdag “Psychische Veranderingen”. Het is mijn 6e Trainingsdag bij Enikö Papp, die deze toch redelijk complexe materie op een leuke en heldere manier kan overbrengen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en zij illustreert de stof aan de hand van vele praktijkvoorbeelden. Ik ben altijd heel dankbaar dat ik deze dagen mag bijwonen en dat ik hier van kennis nemen kan. Enikö, bedankt dat je dit met ons wilt delen en voor al je tijd en liefde die je hier in steekt. Jouw passie straalt er vanaf en je bent een inspiratie voor velen!” – Marjan, deelnemer

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan kun je je deelname tot 2 weken voor de training kosteloos afzeggen. Je betaling wordt dan teruggestort, minus 25 euro administratiekosten. Meld je je na deze tijd af, dan is teruggaaf niet meer mogelijk. Wel mag je het tegoed gebruiken voor een volgende Biologika training of iemand anders in jouw plaats de training laten volgen. Je mag het tegoed ook inzetten voor een Biologika consult.


sunset-485016_1920

“Want de natuur kan niet worden overwonnen, slechts worden begrepen”