Biologika ONLINE BasisTraining

Biologika ONLINE BasisTraining2019-08-08T16:41:52+02:00

BIOLOGIKA ONLINE BASISTRAINING over de 5 biologische natuurwetten en over de logische, wetmatige verklaringen van ziekte & gezondheid

Wil jij ook eindelijk begrijpen met welke reden ziektes ontstaan?

Zit jij ook met brandende vragen over het hoe, wat en waarom van ziektes? Voel jij eventueel ook angst om ziek te worden? Wij snappen je als geen ander, wij komen daar ook vandaan. Maar de antwoorden en logische verklaringen zijn kinderlijk eenvoudig…!

Wij zijn op het spoor gekomen van de 5 biologische natuurwetten, in de vorige eeuw ontdekt door de arts en natuurkundige Dr. Hamer. Deze wetten leren ons o.a. dat ziekte helemaal geen fout is van het lichaam. Ziekte blijkt juist een zinvol doel te hebben. Ons lichaam, dus ook het jouwe, is intelligent en doet er alles aan om jou te laten overleven. Dat is niet voor stellen hè, als je je hele leven hebt gehoord dat ziekte je aanvalt en kapot maakt. Weet je dat je je ziekte zelfs kunt beinvloeden? Dat is hoopgevend toch?

Wij kunnen ons voorstellen dat je hier meer over weten wilt. Wij waren destijds net zo benieuwd als jij nu bent. En hoe meer we leerden over de 5 biologische natuurwetten, hoe enthousiaster we werden. We besloten om trainingen te gaan ontwikkelen, zodat ook jij alles kunt leren over de oorzaken van ziektes.

 • Begrijp jij ook niet wat er achter ziekte zit, maar ben je wel benieuwd naar de werkelijke oorzaken ervan?
 • Wil je weten wat je voor je gezondheid kunt doen, hoe je je ziekteproces kunt beinvloeden?
 • Vind je het niet eens tijd worden om heldere antwoorden te krijgen op al je vragen?
 • Ben je klaar voor een totaal andere perceptie op ziekte en gezondheid?
 • Durf je het aan om een totaal nieuw licht te werpen op wat je ooit hebt geloofd over ziektes en gezondheid?
Dan heten wij je welkom in de wereld van Biologika, waar de oorzaken van ziektes begrijpelijk worden verklaard. Waar je kennis neemt van de zinvolheid van ziektes, van de wijsheid van Moeder Natuur, van de intelligentie van je lichaam, wat alles VOOR je doet en niet TEGEN je. Wij bieden jou de gelegenheid om de basis te leren van de 5 biologische natuurwetten met onze nieuwe Biologika Online Basistraining.

 

Jouw gids in de wereld van Biologika

Jouw gids tijdens dit unieke ONLINE studieprogramma is Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika trainer, consulent, de oprichter van Biologika Nederland. Zij heeft de afgelopen jaren deze basistraining met veel passie en liefde ontwikkeld en gemaakt, ter ondersteuning van jouw leerproces over de geheimen van de 5 biologische natuurwetten. Deze natuurwetten zullen jouw kijk op ziekte & gezondheid voorgoed veranderen. Want naast de reguliere- en de alternatieve visie op genezen ontvouwt zich nu een derde zienswijze voor je eigen ogen: de natuurlijke, bio-logische wijze. Geniet daarom van deze prachtige ontdekkingsreis waar ziekte en genezing een compleet nieuwe dimensie krijgen!

 

Wat is Biologika eigenlijk? En hoe kun je hiermee al dat veranderen waar jij altijd al over hebt gedacht dat jij geen invloed op had?

Omdat je de oorzaken van je ziekteprocessen niet kent, kan ziekte zorgelijk en gevaarlijk lijken, zodat je de hulp van medici inroept om het probleem voor je op te lossen, zij hebben er immers voor geleerd? Je geeft daarmee de leiding over jouw gezondheid uit handen – begrijpelijk. Maar in hoeverre lost je probleem echt op als alleen de symptomen worden bestreden? En wat te doen als je arts achter zijn oren krabt omdat hij het ook niet weet? Wie kun je dan verantwoordelijk stellen voor je herstel?

De verantwoordelijkheid is altijd van jou. JIJ mag beslissen welke kant jij opgaat. Je kunt echter eenvoudiger de richting bepalen als je een landkaart in handen hebt. Deze landkaart bestaat. Het wordt BIOLOGIKA genoemd.

Biologika (De Nieuwe Medicina) onthult de belangrijkste wetmatigheden van de natuur en daarmee ook de intelligente, zinvolle doelen van vrijwel elke ziekte. Om ze te leren kennen heb je geen medische voorkennis nodig omdat al deze natuurwetten logisch zijn en voor de ‘gewone’ mensen kinderlijk eenvoudig te begrijpen. Bovendien GELDEN ze te allen tijde.

Als je dit weet heb jij een waardevolle SLEUTEL in handen waarmee jij het verband tussen je psychische , uitdagingen (problemen) en je lichamelijke veranderingen (ziektes) kunt ontcijferen.

Bekijk hier alvast een voorproefje van deze Online Basistraining

 

In deze Voorproefje video krijg je gelijk een eerste indruk hoe deze Online Basistraining eruit ziet. Van de 9 hoofdstukken laten we jou een paar minuten korte fragmenten zien van Module 1 en 2, oftewel over de 1ste en 2de biologische natuurwetten. De training is zo in elkaar gezet dat alles goed en duidelijk te horen en te zien is, de presentatiesheets komen telkens in beeld zodat jij het goed kan lezen en volgen. Alle natuurwetten en alle belangrijke informatie rondom de werking van de natuurwetten worden tot in details toegelicht, allemaal voor jouw eigen leerproces. Eniko en het Team van Biologika Nederland wenst jou veel leerplezier!

“Want de natuur kan niet worden overwonnen, slechts worden begrepen”


“Beste mensen van Biologika Nederland,
Ik ben net begonnen aan de online basistraining. Het raakt me, pakt me met vele ‘aha momenten’. Het sluit zo prachtig aan bij wat ik door studie en ervaringsdeskundigheid heb geleerd, dat ik jullie vanuit mijn hart wil bedanken dat jullie deze kennis in een training hebben omgezet. En dan ook nog een zo’n toegankelijke training in Jip&Janneke taal! Ik ben pas bij de 2e module, maar moest nu toch al mijn waardering uitspreken. Ik heb wel enkele diploma’s maar juist die kennis laat je vast zitten in ‘hokjes’ denken en waarheden die je later pas het inzicht geven dat de wereld vaak anders is (idd zelfs 180 graden) dan dat je hebt geleerd.

Ik heb jaren gezondheid bekeken vanuit allerlei facetten… omdat gezondheid en ziekte me altijd heeft geïnteresseerd. Wat doet ziekte met je/en met je brein? Oude patronen in denken herkennen en omdenken. Nu weer een extra stukje van de puzzel. Ik ga met veel enthousiasme en passie verder met de volgende modules.”Anet


Vandaag de Online Basistraining afgerond, wat een mooie informatie echt een aanrader. Ik dacht al een hoop te weten, maar nu valt het kwartje echt. Bedankt Eniko voor je inzet, echt super. Groetjes en tot gauw. – Tinie Bras


BIOLOGIKA ONLINE BASISTRAINING over de 5 biologische natuurwetten  255,00 199,00 incl. btw

Ja, ik doe mee!

Zo heb je nog nooit naar ziektes & gezondheid gekeken…

Elke ziekte ontstaat op een logische en begrijpelijke manier. Met dit weten kun je herkennen dat ziekten geen stoornissen of pech zijn die je moet bestrijden maar waardevolle boodschappen van je lichaam. Hoeveel ‘ongelezen berichten’ heb jij eigenlijk die je nog mag leren interpreteren, ten behoeve van jouw gezondheid?

Elke ZIEKTE ontstaat in je lichaam met een REDEN. Elk emotioneel-biologisch CONFLICT creeërt op een bepaalde plek (orgaan) en op een bepaalde manier een verandering (ziekte). Herstel en genezing tekenen zich af in de spiegel van onze bio-logische programmeringen, overlevingsmechanismes en onze geloofsovertuigingen. BIOLOGIKA helpt je om deze programma’s te ontcijferen.

Helpt BIOLOGIKA om te herstellen van ziektes, klacht en pijn?

Het antwoord is JA, maar BIOLOGIKA is GEEN genezingsmethode.

Hoe is dit mogelijk?

Biologika leert je de oorzaken, het verloop en het doel van de verschillende stadia van ziektes. Als je dit kent en weet, kun je getuige zijn van hoe je lichaam de veranderingen (ziektes) ZELF herstelt, repareert en een gezonde staat creëert. Op dit punt kun je ook zien of er en welke externe ingrepen nodig zijn en in welke mate. In plaats van angst en bezorgdheid, ontdek je wat er in je lichaam gebeurt en waarom!

Ziektes die door velen zo gevreesd zijn, zijn vaak HERSTELPROCESSEN. Je denkt dan dat alles erger wordt, hoewel je meestal dan juist in de genezingsfase bent. In dit stadium is het vooral belangrijk om de natuurlijke biologische processen in je lichaam te ondersteunen… maar op welke manier? Daar kun jij ook je eigen antwoorden op vinden vanuit de wijsheid van de 5 natuurwetten.

Maak nu kennis met BIOLOGIKA via onze BEGRIJPELIJKE & GEDETAILLEERDE Online Training

Wij van Biologika Nederland zijn zo enthousiast over én dankbaar voor de ontdekkingen van Dr. Hamer, dat wij dit graag aan jou willen doorgeven in de vorm van onze Biologika Online Basistraining. In deze training leer je alle ins en outs van de 5 biologische natuurwetten.
Na de training weet je:

 • WAAROM ziektes ontstaan, met welk intelligent, zinvol doel
 • HOE ziektes ontstaan, vanuit welke WETMATIGHEDEN
 • wat de gemene deler is van onze ziekteprocessen
 • waar een ziekteproces begint, hoe het verloopt en hoe en waar het eindigt
 • wat de zinvolheid is van vrijwel elk ziekteproces
 • wat de concrete VOORWAARDEN zijn om ziek te worden: welk gevoel en biologische programmering een ziekte opstart en welke niet
 • wat een biologisch conflict is
 • wat de 5 bio-logische natuurwetten zijn en waarom deze informatie zo revolutionair is
 • wat de reden is van klacht, pijn, bloedingen, ontstekingen, hoofdpijnen, kanker, hersentumor, etc
 • wat de logische reden is waarom de één aan de linkerkant van het lichaam een ziekte krijgt (bv linkerborst kanker) en de ander aan de rechterkant (bv rechterborst kanker)
 • hoe chronische ziektes, ongeneeslijke, terminale ziektes, auto-immuun veranderingen ontstaan
 • wat kiembladen zijn en welke belangrijke rol ze spelen in het ontstaan van onze ziekteprocessen
 • wat microben (schimmels, bacteriën, virussen) werkelijk zijn en of ze echt zo gevaarlijk zijn als wij hebben gedacht
 • hoe het komt dat wij deze informatie nooit van onze reguliere artsen horen
 • hoe je zelf je GEZONDHEID in eigen handen kunt nemen en wat jij zelf kan doen om minder vaak en minder ernstig ziek te zijn
 • en er zullen nog veel meer kwartjes vallen want deze training zal je perceptie over ziektes & gezondheid 180 graden positief omdraaien…
 • En tenslotte: alles wat in deze training verteld wordt kun je gelijk zelf checken en testen of het inderdaad zo werkt want de natuurwetten zijn niet gebaseerd op geloofsovertuigingen of hypotheses maar op wetmatigheden van Moeder Natuur. Daarom is alles controleerbaar, herhaalbaar en reproduceerbaar en geen kwestie van geloof 🙂

“De rust, structuur en professionaliteit waarmee Enikö alles uitlegde, de praktijkvoorbeelden waardoor dingen directer duidelijk werden, de kwetsbaarheid waarmee Enikö zich opstelt door ook over haar eigen ervaringen te spreken en de humor tussendoor 🙂 vond ik geweldig” – deelnemer


“Eigenlijk zou iedereen dit eens moeten horen, en zeker de medici. De wereld zou er helemaal anders uitzien als iedereen verantwoordelijkheid zou nemen voor zijn eigen leven en gezondheid.” – Gerdie Daerden, tandarts & homeopaat, deelnemer


EEN PRACHTIG CADEAU VOOR DE REST VAN JE LEVEN

Onze UNIEKE Biologika Online Basistraining bestaat uit maar liefst 9.5 UUR VIDEOMATERIAAL. De informatie wordt verduidelijkt door een boeiende presentatie met vele afbeeldingen. De vele ervaringsverhalen maken de lesstof nog begrijpelijker.

Deze Biologika training bestaat uit 9 hoofdstukken dus jij krijgt toegang tot maar liefst 9 losse video’s, in totaal 9.5 uur studiemateriaal. Ongeveer de helft meer dan wat ooit tijdens de Eendaagse Biologika Live Trainingen over de natuurwetten aangeboden werden.

De afgelopen jaren hebben vele honderden cursisten deze Biologika training live gevolgd. De reacties op de live trainingen waren zo enthousiast en er kwam steeds vaker het verzoek om deze training online aan te bieden zodat men het vaker terug kan kijken, kan blijven leren. Want het is dusdanig nieuwe informatie en daarmee een perceptieverandering dat er enorme behoefte is om het vaker te horen! Het team van Biologika Nederland is blij en dankbaar dat wij als eerste in Nederland dit unieke studiemateriaal mogen aanbieden in een ONLINE versie! NERGENS ANDERS in Nederland is deze bijzondere informatie in deze samenhangen eerder vertoond in een online versie! Compleet vernieuwd en aangevuld met onze nieuwste ervaringen en onderzoeksresultaten. Alles binnen handbereik, lekker thuis op de bank te bekijken op je laptop of tablet.

ONBEPERKT TOEGANG

Je kunt de training bekijken zo vaak je maar wilt. Jij hebt onbeperkt toegang tot deze informatie. Je zult merken dat je telkens weer nieuwe dingen opmerkt, dat er steeds meer kwartjes zullen vallen. Je kunt ook de video’s vaker terugkijken en vooruit of achteruit spoelen indien jij dat wenst. Een bijzonder mooi cadeau voor de rest van je leven! Want zeg nou zelf: leven in rust, in gezondheid en in vertrouwen is het meest waardevolle wat je jezelf kunt geven.

ACCREDITATIE

Deze Online Basistraining is inmiddels ook geaccrediteerd bij de beroepsvereniging VVET (Verbond van Energetisch Therapeuten). Na het volgen van deze training krijgen de VVET leden een paar MBK punten voor die nodig zijn voor hun verplichte bijscholingen. Een geweldige erkenning waar het Team van Biologika heel dankbaar voor is. Ben jij een therapeut of coach bij een andere vereniging waar deze training nog niet geaccrediteerd is, dan zou jij een verzoek kunnen indienen bij jouw vereniging of neem eventueel contact met ons op hoe deze stap het beste te doen. Dat er nog vele andere accreditaties mogen komen, daar gaan we voor 🙂

 


“Toptraining als je eraan toe bent om volle verantwoording over je leven en over je gezondheid te nemen. Enikö is een zeer inspirerende trainer met énorm veel kennis en weet alles begrijpbaar en enthousiast over te brengen, ondanks de soms medische termen. Erg veel waardevolle en nieuwe informatie op één training ontvangen.” – deelnemer


“Verbluffend! Zoveel nieuwe inzichten gekregen op 1 training. Ik wil het wel van de daken schreeuwen. Alles is nu anders!” – Marjan, deelnemer


“Mind-blowing voor mij, zeer verrijkend, logisch.” – Marc Matthys, huisarts – homeopaat, deelnemer


 

Bekijk hier alvast een hele module over de 1e biologische natuurwet van deze Online Basistraining, gratis!

In deze video kun je alvast één hele hoofdstuk (van de 9) bekijken, ter kennismaking met deze Online Basistraining en met Enikö haar trainingsstijl. Deze module gaat over de 1e biologische natuurwet, oftewel waar een ziekteproces begint en met welke zinvolle, intelligente doelen. Daarnaast krijg je uitgebreide informatie over de vijf voorwaarden van een biologisch conflict, oftewel welke gevoelens starten een ziekteproces op en welke niet. Deze 1e natuurwet onthult al vele wetmatigheden over het ontstaan van ziektes, van koortslip tot kanker. Een compleet andere kijk op ziekte en gezondheid. Gezondheid is geen geheim meer! Enikö en het team van Biologika wenst jou vele prachtige inzichten die jou verder helpen op jouw helingsreis.

Investering in je gezondheid

De ONLINE Basistraining heeft de waarde van 225,- (incl. 21% BTW)
maar tot 1 september ontvang je deze training voor slechts € 199,-
(deelnemers met een eigen praktijk en / of bedrijf kunnen deze kosten 100% aftrekken als coaching- en opleidingskosten.)

Ben jij er klaar voor om…

 • de GEHEIMEN over het ontstaan van ZIEKTES, klacht en pijn te leren?
 • verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid en over het verloop van je ziekteprocessen?
 • je ziektekosten drastisch te reduceren en minder afhankelijk te zijn van medici?
 • niet meer bang te zijn voor het ontstaan van ziektes, kanker, besmettingen en infecties?
 • je leven voortaan bio-logisch en angstvrij te leven, in vrijheid, in harmonie en in optimale gezondheid?

Klik dan op de knop ‘Ja, ik doe mee‘ en start vandaag nog met het deze unieke studie die jouw kijk op ziekte en gezondheid voorgoed positief zal veranderen! Nadat je je aangemeld hebt krijg je van ons 2 emails (plus je digitale factuur): één met de inlogcodes voor de beveiligde opleidingsplatform en één met de instructies hoe en waar deze training te bekijken en te volgen.

BIOLOGIKA ONLINE BASISTRAINING over de 5 biologische natuurwetten  255,00 199,00 incl. btw

Ja, ik doe mee!

Interessant om te weten: LIVE vs ONLINE training – welke zal ik kiezen?

Biologika Nederland heeft deze basistraining over de geheimen van de 5 biologische natuurwetten zowel in de LIVE vorm zowel in de ONLINE vorm ontwikkeld. De Live trainingen, met 5.5 uur informatie, worden een paar keer per jaar gegeven, verspreid over heel Nederland. De Online vorm, met 9.5 uur informatie, is te allen tijde beschikbaar via onze website, digitaal, met onbeperkt toegang. Om jouw keuze eenvoudiger te maken welke van de 2 versies (Live of Online of wellicht allebei) het liefst te volgen, hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat de voordelen zijn van deze Biologika BasisTrainingen.

 

Ja, ik ben ook nieuwsgierig naar de LIVE training!


“Aanrader deze training! Goede trainer, duidelijke uitleg. Zeer waardevolle informatie die je net dat zetje kan geven om verantwoording te nemen voor je eigen leven. En dat in 1 training!” E.E., deelnemer


“Heel veel informatie gekregen, die erg logisch en kloppend aanvoelen, en tegelijkertijd de informatie die we altijd via de reguliere geneeswijzen kregen, op zijn kop zet. ” – Sietske Osinga, Craniosacraaltherapeute en natuurgeneeskundig therapeute, deelnemer

 


WIST JE DAT…

je na het volgen van de ONLINE of LIVE BasisTraining verdere leermogelijkheden hebt om je te verdiepen in deze unieke materie? Neem gerust de tijd om kennis te maken met deze vervolgtrainingen, zoals de Driedaagse Bachelor Training over de logica van ongeveer 100 fysieke ziektes, of de logica van de Psychische Ziektes waar jij leert welke logische verklaringen achter onze mentale veranderingen verschuilen. Tevens is het ook leuk om je te verdiepen in een specifiek onderwerp, zoals de logica van de Vrouwelijke Ziektes zoals borstkanker, eierstok cystes en baarmoederhalskanker of De Gezonde kijk op kanker. Voor de echte diehards organiseren wij een 1 x per jaar de Biologika Master Training (10 dagen)! Voel je welkom op één van onze vervolgactiviteiten <3 🙂

Ja, ik bekijk ook de Driedaagse training!

Ja, ik bekijk ook de Psychische ziektes training!

Ja, ik bekijk ook de Vrouwelijke Themadagen!

Ja, ik ben nieuwsgierig naar de Biologika Master Training!

DISCLAIMER

Op deze hele Online Training is de disclaimer van toepassing. Lees deze grondig door om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Tevens zijn – evenals op alle andere diensten en producten van Biologika Nederland – de Algemene Voorwaarden van toepassing.