Biologika LIVE BasisTraining

Biologika LIVE BasisTraining2019-06-21T11:39:28+02:00

BIOLOGIKA LIVE BASISTRAINING
– Eendaagse training over de 5 biologische natuurwetten –

Begrip en Bewustwording leiden ons op het pad naar GEZONDHEID

Wat vind je in de wereld van BIOLOGIKA?

Zowel de Live als de Online BasisTrainingen van Biologika Nederland staan in het teken van BEGRIP & INZICHT. Biologika is GEEN genezingsmethode. In plaats daarvan onthult het de wetten van de natuur die een compleet nieuw licht werpen op wat je ooit over gezondheid en ziekte hebt geloofd en gedacht. Met deze kennis kun je de eerste stappen naar heling en naar een vreedzaam leven zetten.  Niets is zo belangrijk als de gezondheid van jezelf en van je geliefden. Het is tijd dat wij verantwoordelijkheid nemen voor onze gezondheid. Wat heb jij tot nu toe voor je gezondheid gedaan… en welke stappen heb je gezet om de oorzaken van je ziektes te begrijpen?

Waarom kennismaken met Biologika?

Door De Nieuwe Medicina – de leer van Biologika – te leren kennen, krijg je direct toegang tot bruikbare, waardevolle en belangrijke kennis die jouw huidige perceptie en jouw beslissingen over ziekte & gezondheid fundamenteel zullen veranderen. Het bijzondere is dat zich nu – naast de zienswijze van onze reguliere en alternatieve geneeswijze – een derde, compleet nieuwe zienswijze voor onze ogen ontvouwt en dat is de wijze van Moeder Natuur, de NATUURLIJKE, BIO-LOGISCHE zienswijze. Het is geen geneeswijze maar het begrijpen en volgen van de wijsheid van de natuur en ons lichaam. Doordat wij deze bio-logische wijze begrijpen krijgen we onmiddellijk toegang tot de logische oorzaken van al onze ziekteprocessen.

Met de opgedane kennis kun je voor jezelf en voor je gezin zorgen

Tot zover heb je wellicht ook gedacht dat ziektes slechte, ongelukkige gebeurtenissen zijn en dat je tegen die ziektes misschien niet altijd iets kunt doen. Biologika benadrukt dat er een oorzaak is voor alle ziektes en dat leiding altijd in jouw handen is. Op deze manier kun je je bevrijden van jouw angsten die de ziekte tot nu toe heeft veroorzaakt, als het om jezelf gaat en zelfs wanneer het jouw kind of een andere geliefde betreft.

Je herkent de processen in jou en in de wereld

Als je je realiseert dat alles ontstaat met een reden, word je meer bewust van je leven en van je ziekteprocessen. Naast de onderlinge relaties tussen lichaam, psyche en ziektes, zul je ook bewust worden van dat niet alleen je lichaam een ​​systeem is maar dat je zelf deel uitmaakt van een groter systeem. Met de kennis van de biologische natuurwetten kun je zelfs de motieven van het functioneren van onze menselijke samenlevingen begrijpen.

Verrijk je leven met openbaringen

Biologisch denken verandert niet alleen je gezondheidsgerelateerde opvattingen en percepties. Als je de wetten van de natuur begrijpt, kun je je verrijken met herkenningen die je naar nieuwe, wijzere keuzes leiden. Dit zal de kwaliteit van je leven naar een hoger niveau tillen. Biologika helpt je dus op weg naar een ontwikkelingsproces dat je ogen opent voor veel nieuwe kansen.

“Zeer interessante dag met veel basisinformatie, op een zeer heldere manier uitgelegd. Ik zie enorm uit naar de Driedaagse training (over de logica van de fysieke ziektes) want hier wil ik heel graag meer over weten/leren! – Marlies

BIOLOGIKA gaat over jou …

Het gaat niet over saaie theorieën …

… maar over opwindende wetmatigheden van onze natuurlijke veranderingen die wij nu nog ‘ziektes’ noemen. Ziektes zijn geen abnormale afwijkingen of problemen die wij moeten overwinnen maar verschijnselen (programma’s) die in dienst staan van jou, van jouw overleving. Ze ontstaan VOOR JOU, zelfs als je het niet begrijpt. Het is tijd dat je de boodschappen van je lichaam werkelijk begrijpt.

Geen vooropleiding vereist

Biologika is gebaseerd op medische wetenschap maar je hoeft geen arts te zijn om het te begrijpen en toe te passen. In de wereld van Biologika wordt alles begrijpelijk en de bewustwording is dé sleutel tot verandering in je handen. Het is JOUW BESLISSING waar jij deze sleutel voor gebruikt.

Wanneer zou je moeten beginnen?

Als je de biologische natuurwetten als kind al had gekend, zou je leven nu gemakkelijker en completer zijn. Maar het is nooit te laat! Dus waarom zou je langer wachten als de OPLOSSING nu binnen handbereik is? Kom en sluit je aan bij de spannende avonturen van deze bewustwordingsreis over ziektes en gezondheid!

Waar gaat deze unieke Live Basistraining eigenlijk over?

Deze Biologika Training is voor iedereen die niet wil blijven zoeken naar de reden waarom wij ziek worden, maar wil weten hoe het zit. Het is voor iedereen die geen genoegen meer neemt met halve antwoorden die gebaseerd zijn op geloof of overtuigingen. Het is voor iedereen die zijn of haar gezondheid voorgoed in eigen hand wil nemen en zelf wil beslissen over het verloop van ziekte- en herstelprocessen. Het is zoveel eenvoudiger dan je ooit hebt kunnen bedenken. Maar het is ook 180 graden anders dan alles wat je ooit hebt gehoord of geleerd!

Jouw gids tijdens deze Live training is Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager, gecertificeerd Biologika trainer en consulent, oprichter van Biologika Nederland

Waar krijg je antwoorden op tijdens deze training?

Op deze training krijg je o.a. antwoord op de volgende vragen:

 • waarom ontstaan ziektes?
 • hoe ontstaan ziektes, vanuit welke WETMATIGHEDEN?
 • Waar begint een ziekteproces, hoe verloopt het en hoe en waar eindigt het?
 • hoe kun je indicatie krijgen wanneer je weer gezond bent?
 • wat is de zinvolheid van vrijwel elk ziekteproces?
 • wat zijn de concrete voorwaarden om ziek te worden? Welk gevoel/emotie start een ziekte op en welke niet?
 • wat is een biologisch conflict? Wat zijn de 5 biologische natuurwetten? Waarom is deze informatie zo revolutionair?
 • wat is de reden van klacht, pijn, bloedingen, hoofdpijnen, hersentumoren, kanker, etc?
 • wat is de logische reden waarom de één aan de linkerkant van het lichaam een ziekte krijgt (bv linkerborst kanker) en de ander aan de rechterkant (bv rechterborst kanker)?
 • hoe ontstaan chronische ziektes, ongeneeslijke, terminale ziektes, auto-immuun veranderingen?
 • wat zijn kiembladen en welke rol spelen ze in het ontstaan van onze ziekteprocessen?
 • hoe zit het eigenlijk met uitzaaiingen, met besmettingen, infecties, etc?
 • wat zijn microben (schimmels, bacteriën, virussen) eigenlijk en zijn ze echt zo gevaarlijk als wij hebben geleerd?
 • hoe komt het dat wij deze informatie nooit van onze artsen horen?
 • hoe kan ik zelf mijn gezondheid in eigen handen nemen en wat kan IK zelf doen om zo weinig mogelijk ziek te zijn?
 • en nog veel meer kwartjes zullen vallen, deze LIVE training zal je perceptie over ziektes & gezondheid 180 graden positief omdraaien… 🙂
“Een gezonde kijk op ziekte. Interessant!” – deelnemer

Daarnaast is deze training de perfecte basis als…

… je een Biologika consult wilt aanvragen en antwoorden wilt krijgen op je eigen ziekteproces(sen) EN / OF om door te gaan met leren in de vorm van de vernieuwde Driedaagse Biologika training waar wij meer dan 100 verschillende fysieke ziekteprocessen doornemen, vanuit de logische oorzaken en ontdekkingen van de 5 natuurwetten. Hier vind je meer informatie over deze Driedaagse training. Het volgen van de logica van de Psychische Ziektes trainingsdag is hierdoor ook mogelijk. Meer over deze bijzondere training vind je hier.

“Wat een fantastische ervaring deze dag! In 1 dag zoveel inzichten ontvangen waar ik de rest van mijn leven voordeel uit kan halen. Tijdens de presentatie die duidelijk en overzichtelijk is verkrijg je inzichten waardoor klachten/ziektes ontstaan en hoe je zelf op kunt lossen met de 5 biologische natuurwetten. Enikö bedankt voor de wijze lessen, ik voel me gemotiveerd en gestimuleerd om de Driedaagse training te komen volgen. Deze Eendaagse basistraining is een MUST. De investering in geld en tijd is meer dan waard!” – Gerard ten Haaf, energetisch therapeut

Neem alvast een kijkje in één van de LIVE Biologika trainingen 🙂

In deze video zie je een Live training in vogelvlucht. Enikö vertelt hier over de werking van de 5 biologische natuurwetten, in een notendop. Want de LIVE training duurt altijd van 10 tot 17 uur en bevat +/- 6 uur lesmateriaal. Wij vatten hier dus de 5 natuurwetten kort voor je samen zodat jij alvast kunt ‘proeven’ en zien hoe deze bijzondere wetten in elkaar steken en hoe deze levensveranderende materie gedeeld wordt, met veel liefde en passie. Wij wensen jou vele mooie, helende inzichten en veel kijk- en leerplezier!


INVESTERING in je gezondheid, indien jij voor de LIVE trainingsvorm kiest

De Eendaagse LIVE Training heeft de waarde van € 150,- (incl. BTW), incl koffie, thee en een mooie studiemap.
MAAR tot 1 september kun je genieten van een leuke korting, nu is deze training voor slechts € 129,- te volgen.
Deelnemers met een eigen praktijk en / of bedrijf kunnen deze kosten 100% aftrekken als coaching- en opleidingskosten.

Deze investering is inclusief

AANMELDEN & LOCATIES

Klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ achter de betreffende datum en je gaat direct naar het inschrijfformulier en je kunt daarna via iDeal jouw aanmelding definitief maken. Een paar dagen voor aanvang training informeren wij jou over alle praktische informatie via de mail

 • regio AMERSFOORT: 6 september 2019 (10-17 uur)
  Er zijn nog 2 plaats(en) beschikbaar.  150,00  129,00
  Ja, ik doe mee!
 • regio AMERSFOORT: 17 januari 2020 (10-17 uur)
  Er zijn nog 16 plaats(en) beschikbaar.  150,00  129,00
  Ja, ik doe mee!
“Inspirerende dag met geweldige nieuwe inzichten! Een ‘must’ voor therapeuten, artsen, verpleegkundigen, particulieren, etc” – Rico op het Veld, gezondheidspraktijk Limburg 

Interessant om te weten: LIVE vs ONLINE training – welke zal ik kiezen?

Biologika Nederland heeft deze basistraining over de geheimen van de 5 biologische natuurwetten zowel in de LIVE vorm zowel in de ONLINE vorm ontwikkeld. De Live trainingen, met 5.5 uur informatie, worden een paar keer per jaar gegeven, verspreid over heel Nederland. De Online vorm, met 9.5 uur informatie, is te allen tijde beschikbaar via onze website, digitaal, met onbeperkt toegang. Om jouw keuze eenvoudiger te maken welke van de 2 versies (Live of Online of wellicht allebei) het liefst te volgen, hebben wij voor jou op een rijtje gezet wat de voordelen zijn van deze Biologika BasisTrainingen.

 

Ja, ik ben ook nieuwsgierig naar de Online training!

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan kun je je deelname tot 2 weken voor de training afzeggen. Je betaling wordt dan teruggestort, minus 15 euro administratiekosten. Meld je je na deze tijd af, dan is teruggaaf niet meer mogelijk. Wel mag je het tegoed gebruiken voor een volgende Biologika training of iemand anders in jouw plaats de training laten volgen. Je mag het tegoed ook inzetten voor een Biologika consult.


Disclaimer

Op deze training is de disclaimer van toepassing. Lees deze grondig door om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Tevens zijn – evenals op alle andere diensten en producten van Biologika Nederland – de Algemene Voorwaarden van toepassing.


Impressie Biologika LIVE Trainingen