“Toptraining als je eraan toe bent om volle verantwoording over je leven en over je gezondheid te nemen. Enikö is een zeer inspirerende trainer met énorm veel kennis en weet alles begrijpbaar en enthousiast over te brengen, ondanks de soms medische termen. Erg veel waardevolle en nieuwe informatie op 1 dag ontvangen.” 

Eendaagse Biologika Training

Deze training geeft een diepere kijk op de basisprincipes van de 5 biologische natuurwetten. We zullen alle natuurwetten stap voor stap doorlopen, aangevuld met vele praktijkvoorbeelden en video’s. Na deze dag kun je direct bij jezelf en je geliefden controleren of de geleerde informatie klopt.

 • Trainer: Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika trainer, consulent
 • Voertaal: Nederlands

De Eendaagse Biologika Training is voor iedereen die niet wil blijven zoeken naar de reden waarom wij ziek worden, maar wil weten hoe het zit. Het is voor iedereen die geen genoegen meer neemt met halve antwoorden die gebaseerd zijn op geloof of overtuigingen. Het is voor iedereen die zijn of haar gezondheid voorgoed in eigen hand wil nemen en zelf wil beslissen over het verloop van ziekte- en herstelprocessen. Het is zoveel eenvoudiger dan je ooit hebt kunnen bedenken. Maar het is ook 180 graden anders dan alles wat je ooit hebt gehoord of geleerd!

GEZONDHEID IS GEEN GEHEIM MEER

Waar krijg je antwoorden op tijdens deze Eendaagse training?

Op deze dag krijg je o.a. antwoord op de volgende vragen:

 • waarom ontstaan ziektes?
 • hoe ontstaan ziektes? Waar begint een ziekteproces, hoe verloopt het en hoe en waar eindigt het?
 • hoe kun je uitrekenen wanneer jij weer gezond bent?
 • wat is de zinvolheid van vrijwel elk ziekteproces?
 • wat zijn de concrete voorwaarden om ziek te worden? Welk gevoel/emotie start een ziekte op en welke niet?
 • wat is een biologisch conflict? Wat zijn de 5 biologische natuurwetten? Waarom is deze informatie zo revolutionair?
 • wat is de reden van klacht, pijn, bloedingen, hoofdpijnen, hersentumoren, kanker, etc?
 • wat is de logische reden waarom de één aan de linkerkant van het lichaam een ziekte krijgt (bv linkerborst kanker) en de ander aan de rechterkant (bv rechterborst kanker)?
 • hoe ontstaan chronische ziektes, ongeneeslijke, terminale ziektes, auto-immuun veranderingen?
 • wat zijn kiembladen en welke rol spelen ze in het ontstaan van onze ziekteprocessen?
 • hoe zit het eigenlijk met uitzaaiingen, met besmettingen, infecties, etc?
 • wat zijn microben (schimmels, bacteriën, virussen) eigenlijk en zijn ze echt zo gevaarlijk als wij hebben geleerd?
 • hoe komt het dat wij deze informatie nooit van onze artsen horen?
 • hoe kan ik zelf mijn gezondheid in eigen handen nemen en wat kan IK zelf doen om zo weinig mogelijk ziek te zijn?
 • en nog veel meer kwartjes zullen vallen, deze dag zal je perceptie over ziektes & gezondheid 180 graden positief omdraaien… 🙂

Wat weet je na de training?

Na deze eendaagse training weet je dus wat de oorzaken kunnen zijn van 90% van alle aandoeningen, weet je waarom wij ziek kunnen worden en hoe een ziekteproces volgens de 5 biologische natuurwetten verloopt.
Na deze dag zal je leven en jouw kijk op ziektes en gezondheid NOOIT MEER hetzelfde zijn! Het grootste cadeau dat je aan je gezondheid kunt schenken! Daarnaast is deze training de perfecte basis als je een Biologika consult wilt aanvragen en antwoorden wilt krijgen op je eigen ziekteproces(sen) EN / OF om door te gaan met leren in de vorm van de Vierdaagse Biologika training waar wij meer dan 100 verschillende ziekteprocessen doornemen, vanuit de logische oorzaken en ontdekkingen van de 5 natuurwetten. Hier vind je meer informatie over deze training.

“Verbluffend! Zoveel nieuwe inzichten gekregen op 1 dag. Ik wil het wel van de daken schreeuwen. Alles is nu anders!”  – Marjan 

Wat heb je nodig om deel te nemen?

 • Kritisch vermogen en gezond verstand.
 • Een open houding: vergeet voor één dag wat je ooit geleerd en gehoord hebt over ziektes en gezondheid. Wat je op deze dag zult horen is nergens mee te vergelijken en is een totaal andere kijk op het ontstaan van ziekte en gezondheid.
 • Je hebt GEEN medische kennis nodig, slechts algemene kennis over het lichaam.
 • Notitieblok en pen, zodat je voor jezelf aantekeningen kunt maken van de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Investering in je gezondheid

De Eendaagse training heeft de waarde van € 129 (incl. BTW), incl koffie, thee en iets lekkers.
Mensen met een eigen praktijk en / of bedrijf kunnen deze kosten 100% aftrekken als coaching- en opleidingskosten.

De trainingen worden gegeven tussen 10 en 17 uur.

Voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar is de deelname aan de Biologika Trainingen GRATIS. Voorwaarde is wel dat er minstens één van de ouders meedoet met de training. Dit in het kader van bio-logisch opvoeden en omdat wij het belangrijk vinden dat de jonge generatie kennis maakt met de biologische natuurwetten.

Ben jij een herhaler en wil je nog een keer meedoen met de Biologika training? Ontvang dan 50% korting op deelnamekosten. Neem dan contact met ons op voor de kortingscode.

Trainingsdata en locatie 2017-2018

Klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ achter de betreffende datum en je gaat direct naar het inschrijfformulier en je kunt direct via iDeal betalen.

 • RIJSENHOUT (bij Aalsmeer): 28 januari 2018
  Er zijn nog 13 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!
 • MEPPEL: 9 februari 2018
  Er zijn nog 8 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!
 • MARIA HOOP (L): 22 februari 2018
  Helaas volgeboekt.  129,00
  Ja, ik doe mee!

De locatie in RIJSENHOUT is: bij Natuurlijk VertrouwenBennebroekerweg 2, 1435 CK Rijsenhout

VANAF APRIL 2018 KOMEN ER WEER EENDAAGSE BIOLOGIKA TRAININGEN. IN EEN ANDERE VORM… Vanaf medio februari komt op deze website meer informatie hierover! Houd de site, nieuwsbrief en Facebook in de gaten.

“Aanrader deze training! Goede trainer, duidelijke uitleg. Zeer waardevolle informatie die je net dat zetje kan geven om verantwoording te nemen voor je eigen leven. En dat in 1 dag!” E.E.

Impressie Biologika Training

Locatiehouders gezocht

Op verzoek kom ik graag overal in Nederland trainingen geven. Heb jij een groep van tussen de 15 en 30 mensen en wil je graag een training voor ze organiseren? Of heb je een geschikte ruimte waar een dergelijke training plaats kan vinden? Neem dan vooral contact met me op, zodat we de details kunnen bespreken.

Disclaimer

Op deze training is de disclaimer van toepassing. Lees deze grondig door om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Tevens zijn – evenals op alle andere diensten en producten van Biologika Nederland – de Algemene Voorwaarden van toepassing.