Bachelor Training – logica van fysieke ziektes

Bachelor Training – logica van fysieke ziektes2019-06-17T20:30:50+02:00

De logische verklaringen van de fysieke ziektes
Biologika Bachelor Training (3 dagen)

Inhoud van deze unieke training

De training helpt jou met vele voorbeelden en videobeelden eenvoudiger te begrijpen hoe veranderingen (ziektes) werken: welke symptomen in welke fase verschijnen, wat de echte bio-logische oorzaken zijn en hoe ziekteprocessen verlopen. De logische verklaringen van ziektes en klachten worden onthuld. Het lichaam maakt nooit fouten en alles gebeurt met een zinvolle, intelligente reden. Dankzij deze kennis vermindert onze angsten voor ziektes zoals kanker, ongeneeslijke en chronische symptomen. Een prachtig cadeau van de rest van je leven.

Tijdens deze drie dagen nemen we de meest voorkomende fysieke veranderingen (oftewel fysieke ziektes), het verloop en de emotionele achtergronden van deze ziektes door. Vanuit de logica van de 3de natuurwet, het kiembladen stelsel. Je maakt kennis met de biologische achtergrond en samenhang van deze ziektes en aandoeningen. Daarnaast is er ook ruimte om via spelletjes, video’s en casussen de geleerde informatie gelijk te integreren. De basis van deze training is de Orgaan Atlas, geschreven door Roberto Barnai, aangevuld met de nieuwste onderzoeksresultaten. (Op dit moment is deze verkrijgbaar in het Duits en Hongaars, en aan de Nederlandse en Engelse vertaling wordt hard gewerkt. Klik hier gerust voor meer informatie over de Orgaan Atlas.)

“Deze training heeft mijn leven veranderd. Ik kijk vanaf nu anders naar ziektes en het herstel ervan. Ik ben dankbaar voor de vele inzichten.”
– Saskia

Voorwaarde om mee te doen – BELANGRIJK

Het volgen van de Biologika LIVE of ONLINE Basistraining over de 5 natuurwetten OF een vergelijkbare training/opleiding elders!
De Driedaagse Biologika training is gebaseerd op de logica, de bewustwording en perceptie van de 5 biologische natuurwetten. Daarom is het belangrijk dat jij eerst de Biologika Live Basistraining of de Online Basistraining volgt om mee te kunnen doen met deze meerdaagse training. Of heb jij deze basiskennis al elders opgedaan? Dan heb je ook van harte welkom op deze training.
De reden van deze voorwaarde is is dat wij tijdens deze dagen geen aandacht meer besteden aan het doornemen van deze basiskennis over de natuurwetten. Zo kunnen we de kwaliteit van onze trainingen voor iedere deelnemer waarborgen. Dank je wel voor je medewerking en begrip.


Dag 1: Het endoderme kiemblad

Op deze dag komen de door de hersenstam aangestuurde organen en weefsels aan bod: de belangrijkste klierweefsels, mogelijke veranderingen, ziektenamen en symptomen. Wat zijn het voor organen: amandelen, schildklier, longen, maag, alvleesklier, lever, darmstelsel, baarmoeder, prostaat, etc. De theorie wordt ondersteund met vele voorbeelden en  een paar videobeelden.

Dag 2: Het mesoderme kiemblad

De door de kleine hersenen en de witte stof van het grote hersenmerg aangestuurde organen en weefsels komen deze dag aan bod. Wij nemen o,a. de organen borstklier (kanker), lederhuid (melanoom), botten, spieren, tanden, bloedvaten, leukemie, lymfe, eierstokken, teelballen en nier door. Daarnaast maken we kennis met de vliezen (buikvlies, borstvlies, hersenvlies, hartvlies).

Dag 3: Het ectoderme kiemblad

Op de laatste dag behandelen we de door de grote hersenschors aangestuurde organen en weefselsoorten, zoals borstmelkgang (ductaal carcinoom), neusslijmvlies (verkoudheid, hooikoorts), opperhuid (eczeem), de slijmvliezen, longontsteking, endeldarm (aambeien), het hart (hartaanval), blaas en nierbekken (ontsteking) etc. Daarnaast leren we ook wat het biologische nut van de lateraliteit (rechts- of linkshandigheid) en van de hormonen is.

“Wow! Wat een geweldige Meerdaagse training was dit. Deze zou iedereen verplicht moeten volgen in zijn/haar leven om goed om te kunnen gaan met zijn/haar lijf.” – David

INVESTERING IN JE GEZONDHEID

sleutel tot gezondheid biologikaDe Driedaagse Training heeft de waarde van € 450,-
MAAR tot 1 september a.s. kun je aan deze training deelnemen voor slechts 399,00, incl. 21% btw
Deelnemers met een eigen praktijk en / of bedrijf kunnen deze kosten 100% aftrekken als coaching- en opleidingskosten. In termijnen betalen is eventueel ook mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze investering is inclusief

 • Studiemateriaal / studiemap in kleur
 • Onbeperkt koffie en thee en iets lekkers
 • Een prachtig certificaat als bewijs van deelname
 • Toegang tot het besloten Biologika Nederland Facebook studie forum (voor gevorderden waar je ten aller tijden je vragen kunt stellen over deze materie)
“Bijzonder te horen hoe de natuur zijn werk doet, en dat we het zo nog niet bekeken hebben. Dank aan Dr Hamer, Roberto en Enikö dat jullie dit mooie inzicht verspreiden. Fijn me thuis te voelen in deze mooie groep en wat we met elkaar gedeeld hebben. Mijn inzicht was dat het vertrouwen in mijn intern weten me blijft verbazen. Na deze kennisdagen kan ik het nu ook verklaren. Prachtig hoe Enikö voor de groep staat. Enthousiast, passie, veel kennis over kunnen brengen met persoonlijke ervaringen en casussen, krachtig en kwetsbaar. VAN ONDER-WIJS NAAR WIJS” – Richard Piersma, osteopaat


AANMELDEN

Belangrijk: Je kan aan deze training alleen meedoen als je al eerder de Biologika Live BasisTraining Eendaagse en/of de Biologika Online BasisTraining (of een vergelijkbare training elders) eerst volgt of hebt gevolgd. Bedankt voor je begrip en medewerking.

Locaties en trainingsdata

Klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ achter de betreffende datum en je gaat direct naar het inschrijfformulier en je kunt daarna via iDeal jouw aanmelding definitief maken. Een week voor aanvang training informeren wij jou ook over alle praktische informatie via de mail. Goed om te wetendeze Bachelor training wordt in deze 3daagse vorm, én voor deze verlaagde prijs, voor het laatst in september 2019 gegeven. Wacht daarom niet te lang met aanmelden want vol = vol. Dit is je laatste kans!

 • UTRECHT of omgeving: 20, 21, 22 september 2019 (10-17 uur)
  Er zijn nog 3 plaats(en) beschikbaar.  450,00  399,00
  Ja, ik doe mee!

Voor jongeren gratis
Voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar is de deelname aan de Biologika Trainingen GRATIS. Voorwaarde is wel dat er minstens één van de ouders mee moet doen met de training. Dit in het kader van bio-logisch opvoeden en omdat wij het belangrijk vinden dat de jonge generatie kennis maakt met de biologische natuurwetten.

Voor herhalers 50% korting
Ben jij een herhaler van een Biologika meerdaagse training (over de fysieke ziektes) (Vierdaagse of Driedaagse) en wil je nog een keer meedoen met deze Biologika training? Ontvang dan 50% cadeaukorting op de deelnamekosten. Neem dan contact met ons op via het contactformulier of de mail voor de kortingscode en vermeld in de mail a.u.b. waar (locatie) en wanneer (maand en jaar) jij de Meerdaagse training bij Biologika hebt gevolgd. Dank je wel.

 

“Een training die een complete omslag betekent in mijn kijk op “ziekte”; van angst naar vertrouwen. Heel aangrijpend” – Harmen

 

NIET TEVREDEN? GELD TERUG GARANTIE

Merk je in de loop van de eerste trainingsdag dat de Biologika Training jou minder brengt dat je verwachtte? Dan kun je je investering terugkrijgen. Zonder vragen van onze kant.

Hoe werkt het? 

 • je geeft tijdens of gelijk na afloop van de 1ste trainingsdag bij de trainer aan dat je gebruik wilt maken van de ‘Niet tevreden, geld terug garantie’
 • wij vragen jou om jouw studiemap op dezelfde dag in te leveren
 • wij storten het bedrag van de Driedaagse Training – minus 25 euro administratiekosten – binnen zeven werkdagen terug op je rekening.

 

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan kun je je deelname tot 2 weken voor de training kosteloos afzeggen. Je betaling wordt dan teruggestort, minus 25 euro administratiekosten. Meld je je na deze tijd af, dan is teruggaaf niet meer mogelijk. Wel mag je het tegoed gebruiken voor een volgende Biologika training of iemand anders in jouw plaats de training laten volgen. Je mag het tegoed ook inzetten voor een Biologika consult.

Disclaimer

Op deze training is de Disclaimer van toepassing. Lees deze grondig door om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Tevens zijn – evenals op alle andere diensten en producten van Biologika Nederland – de Algemene Voorwaarden van toepassing. Bedankt voor je begrip en medewerking.

Impressie Biologika Trainingen