VERNIEUWDE BIOLOGIKA MASTER TRAINING – 12 DAGEN

De logische verklaringen en het mechanisme van fysieke en psychische ziektes, de veranderingsleer tot in detail 

  • Trainer: Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika trainer en consulent
  • Voertaal: Nederlands
  • Het vereist GEEN VOORWAARDE om mee te mogen doen aan deze Master Training. Ook geen medische of andere voorkennis zijn vereist. De enige wat jij nodig hebt is basisschool biologie kennis, gezond verstand en een grote dosis motivatie.
  • VOOR WIE is deze training bedoeld? Zowel voor particulieren als voor therapeuten, coaches, medici die alles over de 5 biologische natuurwetten en de verklaring + mechanismen van ziektes (fysiek en psychisch) willen leren en leven.

TER INFORMATIE
Deze Master Training is een vernieuwde, uitgebreidere versie van de in het verleden gegeven Achtdaagse Master Training. De training wordt gegeven vanaf september 2019 tot mei 2020. Waarom 12 dagen ipv 8 ? En waarom die dagen niet meer achter elkaar maar verdeeld over 7 á 8 maanden? Dat lees je hier op deze pagina vanaf medio mei 2019! Dusss, nog heel even geduld a.u.b. 😉 

Over de Biologika Master Training

Tijdens deze 12 dagen gaan we de meest voorkomende fysieke veranderingen (ziektes), het verloop, de mechanismen en de emotionele achtergronden van deze ziektes doornemen. Daarnaast gaan wij 2 dagen besteden aan de Psychische Veranderingen, geestesziektes, stemmingswisselingen, gedragsveranderingen. Je maakt kennis met de biologische achtergrond en samenhang van deze veranderingen (zowel fysiek als psychisch), tot IN DETAIL. Het is een intensieve training, zowel voor therapeuten, coaches als voor particulieren. Alles krijgt zinvolheid en je zult na deze dagen versteld staan van de oneindige intelligentie van je lichaam, ziel en elk ziekteproces. Het lichaam maakt nooit fouten, alles gebeurt met een bio-logische reden! Je angst voor ziektes, kanker, besmettingen zullen afnemen en dan deze dagen zul je nooit meer op dezelfde manier naar onze ziekteprocessen kijken.

De basis van deze intensieve training is de Orgaan Atlas, geschreven door Roberto Barnai, aangevuld met de nieuwste onderzoeksresultaten en ervaringen. Op dit moment is de Atlas verkrijgbaar in het Duits en Hongaars, en aan de Nederlandse en Engelse vertaling wordt hard gewerkt. (Klik hier voor meer informatie over het boek)


Deze training wordt maximaal 1 keer per jaar gegeven,
in het midden van Nederland, aan een kleine groep mensen.