Trainingen

Trainingen2019-07-01T12:03:04+02:00

Ik bekijk graag alvast alle leermogelijkheden binnen Biologika

Ben jij misschien nog bang voor ziektes en pijn…?

Je herkent het vast wel: angst voor ziekte en ziek worden. Het kan zomaar toeslaan, je besluipen. Je hebt er geen invloed op, ook al doe je zo je best om gezond te leven. Er kan zomaar iets sluimeren, je lichaam is niet te vertrouwen. Virussen en bacteriën nog minder, daar kun je maar beter uit de buurt blijven. Voor je het weet ben je slachtoffer van een epidemie.

Of erger…

Pijn, kramp, jeuk, je wilt er vanaf, zo snel mogelijk. Je probeert van alles: zalfjes, pilletjes, andere voeding, supplementen, huisarts, therapie, coaching. Al met al kost het je bakken met geld. Maar niemand kan je antwoord geven op de vraag “waarom”, niemand kan je helpen. Je klacht verbetert niet en na verloop van tijd kan dat ene woord vallen… Kanker.

Alle alarmbellen gaan rinkelen.

Je bent letterlijk doodsbang. Alsof je net je eigen doodvonnis hebt gehoord.

De artsen staan voor je klaar om te helpen. Het moet met alle beschikbare middelen bestreden worden. Je komt in de medische molen terecht, wat een nachtmerrie: chemo, bestraling, operatie of een combinatie ervan. Hier vanaf zien is geen optie, doodgaan is geen alternatief, dus je geeft je eraan over. Je hebt geen keus…

Waar gaat dit heen?

Waarom ik?

Je bent de wanhoop nabij en kunt alleen nog maar hopen op een wonder. Je wilt maar één ding: genezen. Je gezondheid is immers je grootste schat, maar daar weet je nou juist te weinig van.

Je zou er alles voor willen geven om in ieder geval te weten waarom je ziek bent geworden zodat je weet wat je te wachten staat en de controle over je ziekteprocessen terug kunt krijgen. Een werkende oplossing kunt vinden. Zelf invloed kunt hebben.

En natuurlijk vooral: een strohalm, hoop voor de toekomst, hoop op genezing.

Hoe nu verder?

Je behandelaars doen hun uiterste best om jou dit allemaal te bieden. Geven je bijvoorbeeld pillen, poeders of infusen om je leed te verzachten. Daar zit je niet bepaald op te wachten, maar je hebt immers geen keus. Toch?

En ook de artsen komen soms op het punt dat ze het niet meer weten.

 • Je moet er maar mee leren leven.
 • Of je hebt nog een x aantal maanden… Dat wil je al helemaal niet horen.

Als je ziek wordt ren je vanuit angst en onzekerheid vaak als een kip zonder kop rond op zoek naar informatie. Er moet toch íets zijn? Je krijgt raad van je omgeving, maar ze zeggen allemaal wat anders. Wie weet wat het beste voor mij is, wie kun je geloven, op wie kun je vertrouwen, wat kun je doen? Je ziet tegen nare onderzoeken en behandelingen op, maar je moet wel, want niet behandelen is geen optie. Je wilt dit immers overleven. Kon je maar in de toekomst kijken, kon je maar ín je lichaam kijken en zien wat er daar van binnen aan het woekeren is. Wist je maar wat je te wachten staat en wat je zelf kunt doen.

 

Moeder Natuur heeft dé oplossing voor jou

 • Weet je dat het allemaal niet zover hoeft te komen?
 • Dat er antwoorden zijn op je vragen?
 • Dat jouw lichaam een intelligent systeem is dat precies doet wat nodig is?

De kunst is om de logica van ziektes te begrijpen en te leren vertrouwen op de kracht van Moeder Natuur. Dan hebben wij het niet over een wandeling langs het strand, biologische voeding, over dat pas ontdekte kruid uit de Amazone of iets van dien aard.

Wij hebben het over de natuurlijke wetmatigheden van ziekte en gezondheid.

De wat?

Beeld je eens in dat ziektes niet zomaar willekeurig opduiken, dat ziektes geen fout van je lichaam zijn of defect of pech maar dat ze duidelijke, logische functies hebben in je leven. Ziektes zijn zinvol en het zijn intelligente ‘programma’s’, bedacht door Moeder Natuur, met een belangrijk doel.

Eh…? Ja, dat is 180˚ omdenken.

Het is logisch verklaarbaar

Als jij begrijpt waarom een ziekte werkelijk ontstaat, dan weet je precies wat jou te wachten staat, dan kun je het ziekteproces beïnvloeden en snap je waarom je lichaam doet zoals het doet. Want het is allemaal logisch verklaarbaar.

Dus zal ziekte jou geen angst meer aanjagen en krijg jij de leiding over jouw gezondheid terug. Of het nu gaat om een griepje, endeldarmkanker of iets daar tussenin, het principe werkt hetzelfde. Omdat het wetmatigheden van Moeder Natuur zijn: de 5 biologische natuurwetten, die je ten alle tijde kunt checken bij jezelf en bij je geliefden.

Het is geen therapie, geneeswijze of wonderpil, maar essentiële kennis, een nieuwe perceptie over gezondheid, die de geheimen rondom ziekte onthult. Een prachtig cadeau voor de rest van je leven.

 

Ik bekijk graag alle leermogelijkheden binnen Biologika

De droom van Biologika

 • Biologika droomt van een wereld zonder angst voor ziekte.
 • Een wereld waarin iedereen weet hoe hun lichaam werkt, bij ziekte en gezondheid.
 • Een wereld waarin iedereen de leiding over hun gezondheid in eigen hand heeft.
 • Biologika droomt van een wereld waarin iedereen in vrede leeft met zijn of haar lichaam, met zijn of haar ziekteprocessen.

Ook in Nederland.

Om een ieder te leren hoe ziektes wérkelijk ontstaan en hoe ze verlopen, maar dat had je vast al begrepen.

Daarom organiseren wij diverse trainingen. Wij geven jou de kennis door over de 5 biologische natuurwetten, over lichamelijke en psychische ziektes (die wij overigens liever ‘veranderingen’ noemen). Ook ontwikkelen wij verdiepingstrainingen over bepaalde thema’s. Om jou het hoe en waarom van de werking van je lichaam te leren, zodat jij leert hoe je jouw ziekteprocessen kunt beïnvloeden en zelfs levensbedreigende toestanden kunt voorkomen. Zodat jij de leiding over jouw gezondheid in eigen handen kunt nemen, daar waar het hoort.

Biologika leert jou de logica van ziekte en gezondheid. Je hebt geen vooropleiding nodig, geen medische kennis, met gezond verstand zijn de basisprincipes in enkele dagen te leren.

Wat levert deze revolutionaire kennis je op?

 • Je zult eindelijk begrijpen hoe ziektes werkelijk ontstaat, wat de zinvolle doelen zijn zodat de angst daarvoor vermindert of zelfs wegvalt.
 • Je komt tot de ontdekking hoe ziekteprocessen verlopen, dat je ze zelf kunt sturen en kunt voorkomen dat je van de ene ziekte in de andere terechtkomt.
 • Je leert ook waarom bijv. bacteriën en virussen geen gevaarlijke ziekteverwekkers zijn. Je leert o.a. wat kanker eigenlijk is.
 • Met de kennis van de 5 biologische natuurwetten tast je niet langer in het duister, maar wordt het mogelijk om een bewuste keuze te maken over hoe jij voortaan met ziekte omgaat.
 • Je kunt bewustere keuzes maken welke middelen, behandelingen en therapieën jij in kunt en wilt zetten om tot herstel en gezondheid te komen.
 • Dat houdt ook in dat jouw ziektekosten en uitgaven drastisch zullen verminderen en je houdt veel meer geld over voor leuke dingen in het leven.
 • Jij wordt de creator en meester van je eigen gezondheid, de belangrijkste schat van ons leven!

BIOLOGIKA LIVE & ONLINE BasisTrainingen

Deze trainingen geven een bijzondere, diepere kijk op de basisprincipes van de 5 biologische natuurwetten die jouw leven en kijk op ziekte & gezondheid voorgoed zullen veranderen. Ca. 5.5 uur informatie LIVE bij te wonen in Nederland of 9.5 uur video-studiemateriaal ONLINE, achter je eigen pc te volgen, unieke training in Nederland.

 

Ik bekijk graag de LIVE training

Ik bekijk graag de ONLINE training

Bachelor Biologika Training (3 dagen)

De logische verklaringen en het mechanisme van meer dan 100 fysieke ziektes – de veranderingsleer. Een 180 graden anders kijken naar de zinvolle oorzaken van ziekte & gezondheid.

 • “Een fantastisch, hartverwarmende 3daagse training waarin elke dag meer en meer kwartjes vielen t.o.v. eigen ‘ziekte’ en ‘ziektes’ van anderen. Wat een verwondering! waarbij alle angsten voor ziektes wegvalt. De natuur is met en voor ons en niet tegen ons” – José

Ja, ik ben hier heel nieuwsgierig naar!

Psychische Veranderingen IntroTraining (1 dag)

Stemmingsstoornissen, geestesziektes en de achtergronden van de meest voorkomende psychische veranderingen zoals narcisme, autisme, anorexia, depressie, zelfmoordneiging, fobieën, asociaal gedrag, etc.

 • “Gelijk na de psyche trainingsdag kon ik mijn familieleden en kennissen veel beter begrijpen waarom ze zich zo gedragen, wow, wat een prachtig cadeau is deze informatie in mijn leven! Door begrip komt acceptatie, ik voel me rustig en dankbaar” – Annette ten V.

Ja, ik wil hier graag meer over weten

Biologika Lezingen door heel Nederland

Een kort en bondige kennismaking met de logische verklaringen van ziekte, klacht en pijn.

In enkele uren worden de werking en de logica van de 5 biologische natuurwetten uitgelegd. Tijdens deze inspiratieavonden is er ook ruimte voor persoonlijke vragen en voor extra informatie over de Biologika trainingen.

Meer informatie & aanmelden

Themadagen

‘Ziektes in het vrouwelijk lichaam’

Tijdens deze themadagen komen diverse onderwerpen aan bod: borst, eierstok, baarmoederhals, menstruatie, etc.

Meer informatie ‘Vrouwendagen’

‘Gezonde kijk op kanker’

Een compleet, 180 graden anders kijken naar kanker, een unieke dag!

Meer informatie ‘Gezonde kijk op kanker’

 

Biologika Master Training – VERNIEUWD!

Tijdens deze 10 dagen gaan we de meest voorkomende fysieke veranderingen (ziektes), het verloop, de mechanismen en de emotionele achtergronden van deze ziektes doornemen. Daarnaast gaan wij 2 dagen besteden aan de Psychische Veranderingen, geestesziektes, stemmingswisselingen, gedragsveranderingen. Je maakt kennis met de biologische achtergrond en samenhang van deze veranderingen (zowel fysiek als psychisch), tot IN DETAIL. Het is een intensieve training, zowel voor therapeuten, coaches als voor particulieren.

Meer informatie over de Master Training