Themadag ‘Gezonde kijk op kanker’

Themadag ‘Gezonde kijk op kanker’2019-05-29T16:08:23+02:00

Themadag ‘Gezonde kijk op kanker’

 

De afgelopen decennia worden we steeds meer geconfronteerd met kanker. Ondanks alle wetenschappelijke onderzoeken naar medicijn tegen kanker, ondanks vele vele miljoenen die worden besteed aan het vinden van ‘the cure for cancer’ blijven de kankergevallen maar stijgen en wij lijken steeds meer de strijd tegen kanker te verliezen… De angst groeit, net zoals de onzekerheid en de frustratie. Wij zijn bang dat de kanker iets buiten ons is, een onzichtbare, angstaanjagende kracht die elk moment van ons leven kan toeslaan en wij kunnen dus slachtoffer worden van die macht buiten onszelf. Of wij denken dat als wij geen kanker hebben dan wij tot zover geluk hebben gehad…

Daarnaast zien wij vele uitdagingen ontstaan mits kanker in ons leven ‘toeslaat’. Denk aan de verschrikkelijke schok wat men ervaart tijdens het horen van dé diagnose. Alle alarmbellen gaan rinkelen en men voelt zich verdoofd, angstig, vreselijk bang wat nu, hoe nu verder. Ga ik echt dood of is er nog hoop…? Wat moet er nu gebeuren? Daarna wordt men vaak geconfronteerd met een sneltrein vaart, het volgen van de behandelingen in het ziekenhuis, de gif (chemo), de bestraling, de operatie, met alle gevolgen van dien. En dan heeft men het ook nog eens te maken met zijn/haar omgeving, de angsten van geliefden om zich heen die ondanks hun beste intenties vaak nog meer angst creëren. Die soms men pushen naar bepaalde richtingen die men zelf niet zou volgen. Wij worden steeds meer verwijderd van onszelf en wij zijn stijf van de stress omdat wij niet weten wat een dergelijk traject met zich meebrengt. Wij zijn letterlijk aan het overleven, wij moeten vechten want vluchten is geen optie.

Maar is het zo dat deze weg de enige weg is…?? Wat als er een andere dimensie bestaat waar wij niet meer uit onwetendheid en uit de daaruit voortvloeiende angst gaan reageren maar vanuit de wijsheid van ons lichaam, psyche en ziel? Wat als er een vreedzame, logische, harmonieuze pad is wat Moeder Natuur voor ons heeft uitgestippeld…?

LEEF VRIJ EN GELUKKIG, VRIJ VAN ANGST VOOR ZIEKTES EN KANKER!
Leer Biologika en de bio-logische samenhangen!

DOEL van deze themadag

Het doel is om jouw angst voor het fenomeen kanker en de gevolgen daarvan weg te nemen en meer inzichten te geven wat kanker eigenlijk is en wat er allemaal bij komt kijken. De kennis over de biologische natuurwetten maken de weg vrij om met veel minder angst naar zulke veranderingen in het lichaam te kijken. Het doel is om deze thema’s, dus alles wat bij kanker komt kijken, van de diagnoseschok, chemo, angsten van onze medemensen (of klanten als jij een therapeut of coach bent) tot en met de soorten kankertypes, wij lopen de belangrijkste onderwerpen door. Zodat jij jezelf en jouw mensen om je heen effectiever en vreedzamer kunt helpen. Dat wij juist datgene gaan doen wat goed voor ons en voor de ander is, ipv. onze eigen angsten of overtuigingen projecteren op de ander. De vele nieuwe inzichten en bewustwording zal jou nog meer rust, harmonie en vooral vrijheid geven waardoor wij die dag met meer bewondering en dankbaarheid kunnen afsluiten. Afsluiten met een GEZONDE KIJK OP KANKER die de rest van je leven bij jou zal blijven.

 • Themadag 'Gezonde kijk op kanker': Meterik (N-Limburg) op 5 oktober 2019 (10:00-17:00)
  Er zijn nog 11 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!

Programma van deze themadag

Wij lopen tijdens deze dag de volgende onderwerpen gedetailleerd door:

 • korte samenvatting van de 5 biologische natuurwetten (maximaal een half uur om erin te komen 🙂 )
 • wat voor type kankersoorten er zijn vanuit de 3de natuurwet
 • wat zijn uitzaaiingen en wanneer is een kanker goedaardig of kwaadaardig (volgens de reguliere geneeskunde en volgens de Nieuwe Medicina)
 • waarom is alleen de kennis over de 5 natuurwetten niet voldoende om niet meer bang te zijn voor ziektes, kanker
 • wat is chemo en wat doet het eigenlijk? waarom werkt het bij ene soort kanker wel en waarom bevordert het bij een andere kankersoort juist de tumorgroei?
 • wat is een diagnoseschok, prognoseschok en symptomenschok? Waarom is het zo belangrijk om hier aandacht aan te besteden?
 • waarom krijgen kinderen kanker?
 • waar loopt men tegenaan nadat hij/zij de diagnose heeft gekregen? (denk aan: welke angsten er zijn, wat voor overtuigingen zullen de slagingspercentage verhogen of juist verlagen, etc.)
 • wat gebeurt er na de 5-jaars periode als men “schoon” wordt verklaard
 • wat betekent eigenlijk “een biologisch conflict (en vervolgens de diagnose) geïsoleerd beleven”
 • wat is de rol van de omgeving tijdens zulke processen (partners, ouders, kinderen, artsen)
 • wat maakt dat de ene persoon kanker overleeft en de ander aan de gevolgen overlijdt
 • wat doet pijn met de mens, wat is pijnmanagement eigenlijk en waarom het belangrijk is om te weten
 • wat doen o.a. pijnstillers en morfine
 • waarom wij (als wij met anderen werken in zulke processen) altijd in ‘moeten’ spelen in de overtuigingssysteem van diegene en hoe dit op een vreedzame manier te doen (zodat de klant niet met nog meer angst naar huis gaat)
 • hoe eigen verantwoordelijkheid te nemen in onze eigen ziekteprocessen en hoe om te gaan met onze eigen angsten/onzekerheden als wij met onze medemensen (met kankerprocessen) werken, ontmoeten, praten…

En wij gaan – dankzij een aantal videobeelden en casussen – meer inzicht krijgen in de gevoelswereld van de mens met kanker. Zonder oordeel, vanuit empathie. Want wij zijn mensen, gevoelswezens. En er is natuurlijk volop ruimte voor je eigen vragen! Neem daarom je vragen mee (rondom deze onderwerpen), waar jij tegenaan loopt in je praktijk of dagelijks leven.

EN wij ontmoeten ook een bijzondere VERRASSINGSGAST: Joke. Zij gaat in het einde van de middag haar ervaringsverhaal met ons delen! Zij heeft begin 2017 de diagnose baarmoederhalskanker gekregen en in de loop van 2017 en 2018 was ze ook nog eens geconfronteerd met baarmoederkanker. Zij heeft beide kankerprocessen volledig natuurlijk, bio-logisch doorgelopen, zonder hulp en ingrepen van de reguliere wereld en zij wil graag met ons delen hoe zij deze fase van haar leven heeft beleefd. Waar ze allemaal tegenaan liep, haar angsten, bezorgdheden, de pijnen en symptomen, de kritische artsen en afwijzingen. Maar ze gaat ons ook vertellen wat voor cadeau’s deze ervaringen haar hebben gegeven, hoe zij meer te weten kwam over haar gevoelens, levensthema’s en hoe zij bezig is met het helen van de gevoelsoorzaken van die tumoren. En er is in het einde van deze dag ook ruimte om je vragen aan haar te stellen.
Een bijzonder waardevol en uniek verhaal die jij niet wilt missen! WOW, want wat kunnen we veel leren van Joke! Zij laat ons zien wat kanker echt is en wat het niet is. Alles bekeken vanuit de intelligentie en perceptie van de 5 biologische natuurwetten.

Voel je welkom in deze compleet nieuwe werkelijkheid, voel je welkom op deze bijzondere en leerzame themadag van Biologika!

Praktische informatie van deze themadag

 • DATUM: 5 oktober 2019, tussen 10 en 17 uur (met mogelijk uitloop tot 18 uur)
 • LOCATIE: METERIK (Noord-Limburg), bij Zentire, Americaanseweg 107
 • Trainer: Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika trainer, consulent
 • Voertaal: Nederlands

Voorwaarde deelname: Het volgen van de Live Biologika BasisTraining (Eendaagse) of de Online Biologika BasisTraining of een vergelijkbare training over de 5 biologische natuurwetten. Dit komt omdat wij tijdens deze dagen inhoudelijk niet meer de materie van de natuurwetten doornemen maar zonder deze kennis de themadag zijn simpelweg niet te volgen. Bedankt voor je begrip en medewerking. En kom naar deze dagen met een ‘open mind’ want wat jij tijdens deze dag zult horen is 180 graden anders dan wat je ooit hebt geloofd en gedacht over ziektes & gezondheid.

Voor wie? Deze themadag is zowel voor therapeuten, coaches (die vaker met zieke mensen werken) en / of voor particulieren die graag meer inzicht willen rondom dit thema. Jij bent welkom <3

AANMELDEN

Deze investering is incl. onbeperkt koffie, thee, water en iets lekkers.

BELANGRIJK: Je kan meedoen met deze themadag mits je eerst de Biologika Live Eendaagse BasisTraining of de Biologika Online BasisTraining of een vergelijkbare basistraining volgt of hebt gevolgd of dat jij een sterke basiskennis hebt over de werking van de biologische natuurwetten. Bedankt voor je begrip en medewerking.

Klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ achter de betreffende datum en je gaat direct naar het inschrijfformulier en je kunt daarna via iDeal jouw aanmelding definitief maken. Een week voor aanvang training informeren wij jou ook over alle praktische informatie via de mail.

 • Themadag 'Gezonde kijk op kanker': Meterik (N-Limburg) op 5 oktober 2019 (10:00-17:00)
  Er zijn nog 11 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan kun je je deelname tot 2 weken voor de training kosteloos afzeggen. Je betaling wordt dan teruggestort, minus 25 euro administratiekosten. Meld je je na deze tijd af, dan is teruggaaf niet meer mogelijk. Wel mag je het tegoed gebruiken voor een volgende Biologika training of iemand anders in jouw plaats de training laten volgen. Je mag het tegoed ook inzetten voor een Biologika consult.


DISCLAIMER – lees a.u.b. EERST altijd de disclaimer om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Elk vertrouwen dat wordt gesteld in deze informatie is volledig voor eigen risico. De toepassing van Biologika is, in welke vorm dan ook, GEEN vervanging van een medische behandeling of ingreep. Biologika, De Nieuwe Medicina is geen geneeskunde. Bij klachten of ziekte is de medisch arts, specialist en/of apotheker de aangewezen persoon om hulp te verlenen. Volg altijd hun adviezen en voorschriften. Bedankt voor je begrip en medewerking.