Biologika Studiedag

– over de thema’s menstruatie & overgang in De Nieuwe Medicina –

 

ALLEEN VOOR GEVORDERDEN!
VOORWAARDE om mee te doen: je hebt de Biologika Vierdaagse Training gevolgd of een vergelijkbare training over de fysieke ziektes en veranderingen, het kiembladen stelsel en de territorium zones.

Op 7 februari 2018 geef ik, Enikö Papp, eigenaar en oprichter van Biologika Nederland, een studiedag over de vrouwelijke thema’s zoals menstruatie en overgang in Maria Hoop (L). Heb jij ooit de Vierdaagse Biologika Training gevolgd (of een vergelijkbare training) en wil je over dit  interessante en bijzondere thema meer weten, kom dan naar deze studiedag om met andere Biologika vrienden erover te leren! 
  • Wat gaan we doen en leren?
Tijdens deze interactieve studiedag gaan we uiteraard ook leren over de onderwerpen (inhoudelijk) maar met name is het doel dat JIJ centraal staat. Er is volop ruimte voor vragen, casussen en je eigen klacht of ziekteproces door te nemen. Jij bent in een veilige omgeving met alleen vrouwen, onder begeleiding van Eniko en met als facilitator Kitty Vromen. Wij gaan de thema’s doornemen vanuit de leer van Biologika, de 5 biologische natuurwetten, en deze keer gaan we ook verder terug in de tijd en we gaan op zoek naar nieuwe inzichten en puzzelstukjes waarom jouw lichaam zo reageert als ze reageert en waarom precies in die leeftijd jij klachten of pijn kreeg. Alles heeft een reden, een zinvolle doel. Het wordt een bijzonder interessante en leerzame dag. Hoe meer bewustwording over de werkelijke, logische oorzaken hoe minder angst voor ziektes, klacht en pijn. Hoe meer bewustwording hoe meer bewondering voor je lichaam en voor Moeder Natuur. Voel je welkom!
  • Praktische info: 
Datum: 7 februari 2018, woensdag,
bij de studiegroep van Limburg o.l.v. Kitty Vromen
Tijd: tussen 10:00 en 17:00 uur
Adres: Maria Hoop, Vlaskuilseweg 80

Investering in je gezondheid: € 69,- incl BTW incl koffie, thee en iets lekkers
Maximaal aantal deelnemers: 10 
Aanmelden kan hieronder door te klikken op Ja, ik doe mee. Voel je welkom op deze studiedag!

 

  • MARIA HOOP (L) STUDIEDAG: 7 februari 2018
    Helaas volgeboekt.  69,00
    Ja, ik doe mee!