Biologika Online BasisTraining

– de logische, wetmatige verklaringen van ziektes volgens de 5 biologische natuurwetten –

Zit jij ook met brandende vragen over het hoe, wat en waarom van ziektes? Voel jij eventueel ook angst om ziek te worden? Wij snappen je als geen ander, wij komen daar ook vandaan. Maar de antwoorden en logische verklaringen zijn kinderlijk eenvoudig…!
Wij zijn op het spoor gekomen van de 5 biologische natuurwetten, in de vorige eeuw ontdekt door de arts en natuurkundige Dr. Hamer. Deze wetten leren ons o.a. dat ziekte helemaal geen fout is van het lichaam. Ziekte blijkt juist een zinvol doel te hebben. Ons lichaam, dus ook het jouwe, is intelligent en doet er alles aan om jou te laten overleven. Dat is niet voor stellen hè, als je je hele leven hebt gehoord dat ziekte je aanvalt en kapot maakt. Weet je dat je je ziekte zelfs kunt beinvloeden? Dat is hoopgevend toch?

Er gaat een wereld voor je open…!

Wij kunnen ons voorstellen dat je hier meer over weten wilt. Wij waren destijds net zo benieuwd als jij nu bent. En hoe meer we leerden over de 5 biologische natuurwetten, hoe enthousiaster we werden.

 • Wil je weten wat je voor je gezondheid kunt doen, hoe je je ziekteproces kunt beïnvloeden?
 • Vind je het niet eens tijd worden om heldere antwoorden te krijgen op al je vragen?
 • Ben je klaar voor een totaal andere perceptie op ziekte en gezondheid?
 • Durf je het aan om een totaal nieuw licht te werpen op wat je ooit hebt geloofd over ziektes en gezondheid?

Direct toegang!

Wat is Biologika eigenlijk? En hoe kun je hiermee al dat veranderen waar jij altijd al over hebt gedacht dat jij geen invloed op had?

Omdat je de oorzaken van je ziekteprocessen niet kent, kan ziekte zorgelijk en gevaarlijk lijken, zodat je de hulp van medici inroept om het probleem voor je op te lossen, zij hebben er immers voor geleerd? Je geeft daarmee de leiding over jouw gezondheid uit handen – begrijpelijk. Maar in hoeverre lost je probleem echt op als alleen de symptomen worden bestreden? En wat te doen als je arts achter zijn oren krabt omdat hij het ook niet weet? Wie kun je dan verantwoordelijk stellen voor je herstel?

De verantwoordelijkheid is altijd van jou. JIJ mag beslissen welke kant jij opgaat. Je kunt echter eenvoudiger de richting bepalen als je een landkaart in handen hebt. Deze landkaart bestaat. Het wordt BIOLOGIKA genoemd.

Biologika (De Nieuwe Medicina) onthult de belangrijkste wetmatigheden van de natuur en daarmee ook de intelligente, zinvolle doelen van vrijwel elke ziekte. Om ze te leren kennen heb je geen medische voorkennis nodig omdat al deze natuurwetten logisch zijn en voor de ‘gewone’ mensen kinderlijk eenvoudig te begrijpen. Bovendien GELDEN ze te allen tijde.

Als je dit weet heb jij een waardevolle SLEUTEL in handen waarmee jij het verband tussen je mentale, emotionele uitdagingen en je lichamelijke klachten kunt ontcijferen.

De Online BasisTraining

Wij van Biologika Nederland zijn zo enthousiast over én dankbaar voor de ontdekkingen van Dr. Hamer, dat wij dit graag aan jou willen doorgeven in de vorm van onze Biologika Online Basistraining. In deze training leer je alle ins en outs van de 5 biologische natuurwetten.
Na de training weet je o.a.:

 • WAAROM ziektes ontstaan, met welk intelligent, zinvol doel
 • HOE ziektes ontstaan, vanuit welke WETMATIGHEDEN
 • wat de gemene deler is van onze ziekteprocessen
 • waar een ziekteproces begint, hoe het verloopt en hoe en waar het eindigt
 • wat de zinvolheid is van vrijwel elk ziekteproces
 • wat de concrete VOORWAARDEN zijn om ziek te worden: welk gevoel en biologische programmering een ziekte opstart en welke niet

Ontvang de cursus!

Jouw gids in de wereld van Biologika

Jouw gids tijdens dit unieke ONLINE studieprogramma is Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika trainer, consulent, de oprichter van Biologika Nederland.
Zij heeft de afgelopen jaren deze basistraining met veel passie en liefde ontwikkeld en gemaakt, ter ondersteuning van jouw leerproces over de geheimen van de 5 biologische natuurwetten.
Deze natuurwetten zullen jouw kijk op ziekte & gezondheid voorgoed veranderen. Want naast de reguliere- en de alternatieve visie op genezen ontvouwt zich nu een derde zienswijze voor je eigen ogen: de natuurlijke, bio-logische wijze.
Geniet daarom van deze prachtige ontdekkingsreis waar ziekte en genezing een compleet nieuwe dimensie krijgen!
Ja, ik doe mee!

“Wauw, wauw. Zo heb ik altijd al gedacht en daarbij is het nog veel mooier dan ik het had gedacht. Nog veel uitgebreider en logischer.
De training was super duidelijk, rustig, begrijpelijk en zeer informatief. Iedereen zou dit kunnen volgen en ook eigenlijk moeten doen maar ja niet iedereen wil wakker worden of kiest er voor om wakker te worden. De presentatie was zeer duidelijk, ook samen met de sheets heel helder. Rustig, duidelijk, goed te volgen, goed te begrijpen. Eenvoudige taal, heel mooi.
Dank je wel voor al jullie voorwerk zodat de “gewone” mens dit nu ook tot zich kan nemen.”

L. Brouwer,
Masseuse & Bodyfocus Therapeut

“Enikö, Ik wil je heel graag complimenteren met de enthousiaste wijze waarop jij de stof overbrengt in de video’s van de Biologika Online Basistraining.
Ik vind het echt bijzonder knap van je dat je de training met zoveel vuur kunt geven terwijl je in feite alleen maar in een camera kijkt! Wat je vertelt, voelt enorm goed en ook wel ‘bekend’ op een bepaalde manier. Ik ben blij dat ik deze informatie heb mogen ontvangen.”

Lieke De Jong

“Wat ik heel fijn vind is de duidelijke structuur en de presentatie sheets. Dit maakt de hele opbouw van de training helder, boeiend en inzichtelijk voor mij. Enikö, ik “hang aan je lippen” 🙂 Niet alleen door wat je vertelt, maar ook door hoe je het vertelt. Ik kan het aan iedereen adviseren die het wil horen. Om te weten dat we een keuze hebben.
Dat we ons bewust worden dat, als we de oorzaak niet oplossen, we alleen maar bezig zijn met “pappen en nathouden” en onderdrukken.
Stoppen met vechten tegen ons lichaam, maar het omarmen.
Als we weten hoe het werkt, dan stopt het oordelen en ZIEN we elkaar. m.i. zorgt dat weer voor meer compassie en LIEFDE.”

Ria Zondag,
Natuurlijke gezondheidstherapeut

Zo heb je nog nooit naar ziektes & gezondheid gekeken…

Elke ziekte ontstaat op een logische en begrijpelijke manier. Met dit weten kun je herkennen dat ziekten geen stoornissen of pech zijn die je moet bestrijden maar waardevolle boodschappen van je lichaam. Hoeveel ‘ongelezen berichten’ heb jij eigenlijk die je nog mag leren interpreteren, ten behoeve van jouw gezondheid?

Elke ZIEKTE ontstaat in je lichaam met een REDEN. Elk emotioneel-biologisch CONFLICT creeërt op een bepaalde plek (orgaan) en op een bepaalde manier een verandering (ziekte). Herstel en genezing tekenen zich af in de spiegel van onze bio-logische programmeringen, overlevingsmechanismes en onze geloofsovertuigingen. BIOLOGIKA helpt je om deze programma’s te ontcijferen.
Helpt BIOLOGIKA om te herstellen van ziektes, klacht en pijn?

Het antwoord is JA, maar BIOLOGIKA is GEEN genezingsmethode.

Hoe is dit mogelijk?

Biologika leert je de oorzaken, het verloop en het doel van de verschillende stadia van ziektes. Als je dit kent en weet, kun je getuige zijn van hoe je lichaam de veranderingen (ziektes) ZELF herstelt, repareert en een gezonde staat creëert. Op dit punt kun je ook zien of er en welke externe ingrepen nodig zijn en in welke mate. In plaats van angst en bezorgdheid, ontdek je wat er in je lichaam gebeurt en waarom!

Ziektes die door velen zo gevreesd zijn, zijn vaak HERSTELPROCESSEN. Je denkt dan dat alles erger wordt, hoewel je meestal dan juist in de genezingsfase bent. In dit stadium is het vooral belangrijk om de natuurlijke biologische processen in je lichaam te ondersteunen… maar op welke manier? Daar kun jij ook je eigen antwoorden op vinden vanuit de wijsheid van de 5 natuurwetten.

Dit kun je verwachten in de Biologika Online BasisTraining

In deze Voorproefje video krijg je gelijk een eerste indruk hoe deze Online Basistraining eruit ziet. Van de in totaal 9 hoofdstukken laten we jou een paar minuten korte fragmenten zien van Module 1 en 2, oftewel over de 1ste en 2de biologische natuurwetten. De training is zo in elkaar gezet dat alles goed en duidelijk te horen en te zien is, de presentatiesheets komen telkens in beeld zodat jij het goed kan lezen en volgen. Alle natuurwetten en alle belangrijke informatie rondom de werking van de natuurwetten worden tot in details toegelicht, allemaal voor jouw eigen leerproces. Enikö en het Team van Biologika Nederland wenst jou veel leerplezier!

Module: de 1ste biologische natuurwet

De natuurwet van de natuurlijke veranderingen – “Wanneer begint een ziekte?”

We gebruiken het woord ziekte, maar spreken overigens liever over een natuurlijke verandering. Wanneer en waarom begint een ziekteproces? Wat is dat eerste moment dat er een verandering in je lichaam opgestart wordt? Wat zijn de voorwaarden van dat eerste moment? Zijn er ook uitzonderingen? Het lichaam maakt nooit fouten… In deze module worden al deze vragen uitgebreid beantwoord.

Module: de 2de biologische natuurwet

De tweefasigheid – “Hoe verloop een ziekte?”

Je krijgt antwoord op de vraag: Hoe verloopt een ziekteproces, waar begint het en waar eindigt het?
Je krijgt inzichten in het wetmatige, tweefasige verloop van elke ziekte. Je leert dat wanneer wij ziek zijn dat wij dan in werkelijkheid al aan het herstellen zijn… Heel boeiend want zo heb je nog nooit naar ziektes, klacht of kanker gekeken!

Module: de 3de biologische natuurwet

De weefseltypes, de kiembladen – “Waar verschijnt een ziekte, in welk orgaan(deel)?”

Je zult versteld staan van het feit dat zelfs hier een logisch, wetmatig antwoord op is! Dat er bij de ene persoon tumoren in de botten ontstaan en bij iemand anders in de lever, of longen is geen toeval. Hoe dat zit? En waarom de ene keer gaten in de weefsel (botontkalking bijvoorbeeld) en een andere keer bottumor (weefselopbouw)… ? Dat leer je in deze module over de Weefseltypes!

Module: de 4de biologische natuurwet

Het systeem van de microben – “Waarmee herstellen al onze ziektes?”

Een mind-blowing module over de taken van onze microben, virussen, bacteriën en schimmels. Deze ontdekking zet alle principes van de medische en farmaceutische wereld op zijn kop. Wie had gelijk: Pasteur of Béchamp? Ontdek één van de grootste geheimen van onze medische geschiedenis in deze module!

Module: de 5de biologische natuurwet

De wet van begrip, ziekte is zinvol – “Waarom start een ziekteproces op, met welke zinvolheid?”

Hoe komt het dat wij zo lang hebben geloofd dat een ziekte per toeval of door pech kan ontstaan? Of dat het lichaam zomaar defect kan raken als een machine? Vanuit de natuurwetten gezien krijgt elke ziekte, klacht, pijn en zelfs kanker een zinvol bestaansrecht. Zo bijzonder! Na deze training gaat een compleet nieuwe, intelligente en bijzondere wereld voor je open.

Module: belangrijke weetjes

Belangrijke informatie om deze nieuwe perceptie goed te kunnen integreren in je denkwijze.

Ben jij nieuwsgierig naar hoe volgens onze natuur en biologie erfelijke ziektes, allergieën, uitzaaiingen en zelfs psychische ziektes ontstaan? En wat kan een diagnoseschok in een mens teweegbrengen? Wat is goedaardig en kwaadaardig eigenlijk? Bestaan besmettelijke ziektes en infecties wel? Een waardevolle module vol met verbazingwekkende nieuwe informatie!

Module: Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen en de bio-logische antwoorden.

Krijg antwoorden op vragen zoals:
hoe kijkt Biologika naar vaccinaties, gezonde voeding, chemotherapie, aangeboren afwijkingen, ouderdomziektes en de reguliere geneeskunde? En nog veel meer…! Omdat deze perceptie 180 graden anders is dan wat jij ooit hebt geleerd en geloofd over ziektes en gezondheid zullen deze bio-logische antwoorden jou wellicht eerst verbazen en daarna veel vrijheid en logica geven.

Investering in je gezondheid

De online Basistraining heeft de waarde van € 225,00

(deelnemers met een eigen praktijk en/ of bedrijf kunnen deze kosten 100% aftrekken als coaching- en opleidingskosten.)

Ben jij er klaar voor om de geheimen over het ontstaan van ziektes, klacht en pijn te leren en je leven voortaan bio-logisch en angstvrij, in harmonie en in optimale gezondheid?

Een prachtig cadeau voor de rest van je leven en maar liefst 9,5 uur videomateriaal, Biologika online basistraining over de 5 biologische natuurwetten voor maar € 225,00

Ja, ik doe mee!

Krijg nu direct toegang tot…
de Online BasisTraining

Als je dit weet heb jij een waardevolle SLEUTEL in handen waarmee jij het verband tussen je psychische uitdagingen (problemen) en je lichamelijke veranderingen (ziektes) kunt ontcijferen.

Direct toegang!

Tijdelijke bonus!

Van alle Online BasisTraining deelnemers – die deze training tussen 30 september en 31 december 2019 aanschaft – loten wij één GRATIS toegang tot de vernieuwde 5daagse Bachelor Training in 2020, ter waarde van € 850,- !!!

“ik heb jaren gezondheid bekeken vanuit allerlei facetten… omdat gezondheid en ziekte me altjid heeft geinterresseerd. Wat doet ziekte met je/en met je brein? Oude patronen in denken herkennen en omdenken. Nu weer een extra stukje van de puzzel. Ik ga met veel enthousiasme en passie verder met de volgende modules”

Anet

“Vandaag de Online Basistraining afgerond, wat een mooie informatie echt een aanrader. Ik dacht al een hoop te weten, maar nu valt het kwartje echt. Bedankt Eniko voor je inzet, echt super. Groetjes en tot gauw.”

Tinie Bras

“De rust, structuur en professionaliteit waarmee Enikö alles uitlegde, de praktijkvoorbeelden waardoor dingen directer duidelijk werden, de kwetsbaarheid waarmee Enikö zich opstelt door ook over haar eigen ervaringen te spreken en de humor tussendoor 🙂 vond ik geweldig”

Deelnemer

EN PRACHTIG CADEAU VOOR DE REST VAN JE LEVEN

 • Onze UNIEKE Biologika Online Basistraining bestaat uit maar liefst 9.5 UUR VIDEOMATERIAAL.
 • Deze Biologika training bestaat uit 9 hoofdstukken dus jij krijgt toegang tot maar liefst 9 losse video’s, in totaal 9.5 uur studiemateriaal.
 • NERGENS ANDERS in Nederland is deze bijzondere informatie in deze samenhangen eerder vertoond in een online versie!
 • ONBEPERKT TOEGANG: Je kunt de training bekijken zo vaak je maar wilt. Jij hebt onbeperkt toegang tot deze informatie. Je zult merken dat je telkens weer nieuwe dingen opmerkt, dat er steeds meer kwartjes zullen vallen. Je kunt ook de video’s vaker terugkijken en vooruit of achteruit spoelen indien jij dat wenst.
 • ACCREDITATIE: deze training is geaccrediteerd bij de beroepsvereniging VVET (Verbond van Energetisch Therapeuten)

Want zeg nou zelf:
leven in rust, in gezondheid en in vertrouwen is het meest waardevolle wat je jezelf kunt geven…