Biologika LIVE Basistraining

– 1 dag over de logica van de 5 natuurwetten & de wetmatige verklaringen van ziektes –

De wereld van Biologika

De Live BasisTraining van Biologika Nederland staat in het teken van begrip en inzicht. Biologika is geen genezingsmethode. In plaats daarvan onthult het de wetten van de natuur die een compleet nieuw licht werpen op wat je ooit over gezondheid en ziekte hebt geloofd en gedacht. Met deze kennis kun je de eerste stappen naar heling en naar een vreedzaam leven zetten. Niets is zo belangrijk als de gezondheid van jezelf en van je geliefden. Het is tijd dat wij verantwoordelijkheid nemen voor onze gezondheid. Wat heb jij tot nu toe voor je gezondheid gedaan… en welke stappen heb je gezet om de oorzaken van je ziektes te begrijpen?

Maak kennis met de Nieuwe Medicina. Door– de leer van Biologika – te leren kennen, krijg je direct toegang tot bruikbare, waardevolle en belangrijke kennis die jouw huidige perceptie en jouw beslissingen over ziekte & gezondheid fundamenteel zullen veranderen.

Begrip en Bewustwording leiden ons op het pad naar GEZONDHEID

Waarom kennismaken met Biologika?

Biologika gaat over jou

Met de opgedane kennis kun je voor jezelf en voor je gezin zorgen

Tot zover heb je wellicht ook gedacht dat ziektes slechte, ongelukkige gebeurtenissen zijn en dat je tegen die ziektes misschien niet altijd iets kunt doen. Biologika benadrukt dat er een oorzaak is voor alle ziektes en dat leiding altijd in jouw handen is. Op deze manier kun je je bevrijden van jouw angsten die de ziekte tot nu toe heeft veroorzaakt, als het om jezelf gaat en zelfs wanneer het jouw kind of een andere geliefde betreft.

Je herkent de processen in jou en in de wereld

Als je je realiseert dat alles ontstaat met een reden, word je meer bewust van je leven en van je ziekteprocessen. Naast de onderlinge relaties tussen lichaam, psyche en ziektes, zul je ook bewust worden van dat niet alleen je lichaam een systeem is maar dat je zelf deel uitmaakt van een groter systeem. Met de kennis van de biologische natuurwetten kun je zelfs de motieven van het functioneren van onze menselijke samenlevingen begrijpen.

Verrijk je leven met openbaringen

Biologisch denken verandert niet alleen je gezondheidsgerelateerde opvattingen en percepties. Als je de wetten van de natuur begrijpt, kun je je verrijken met herkenningen die je naar nieuwe, wijzere keuzes leiden. Dit zal de kwaliteit van je leven naar een hoger niveau tillen. Biologika helpt je dus op weg naar een ontwikkelingsproces dat je ogen opent voor veel nieuwe kansen.

Biologika gaat om jou…

en niet over saaie theorieën … maar over opwindende wetmatigheden van onze natuurlijke veranderingen die wij nu nog ‘ziektes’ noemen. Ziektes zijn geen abnormale afwijkingen of problemen die wij moeten overwinnen maar verschijnselen (programma’s) die in dienst staan van jou, van jouw overleving. Ze ontstaan VOOR JOU, zelfs als je het niet begrijpt. Het is tijd dat je de boodschappen van je lichaam werkelijk begrijpt.

GEEN vooropleiding vereist

Biologika is gebaseerd op medische wetenschap maar je hoeft geen arts of medisch opgeleide te zijn om het te begrijpen en toe te passen. In de wereld van Biologika wordt alles begrijpelijk en de bewustwording is dé sleutel tot verandering in je handen. Het is JOUW BESLISSING waar jij deze sleutel voor gebruikt.

Door De Nieuwe Medicina – de leer van Biologika – te leren kennen, krijg je direct toegang tot bruikbare, waardevolle en belangrijke kennis die jouw huidige perceptie en jouw beslissingen over ziekte & gezondheid fundamenteel zullen veranderen. Het bijzondere is dat zich nu – naast de zienswijze van onze reguliere en alternatieve geneeswijze – een derde, compleet nieuwe zienswijze voor onze ogen ontvouwt en dat is de wijze van Moeder Natuur, de NATUURLIJKE, BIO-LOGISCHE zienswijze. Zo heb je nog nooit naar je lichaam en ziektes gekeken!

Het is geen geneeswijze of therapie of methode maar het begrijpen en volgen van de wijsheid van de natuur en ons lichaam. Doordat wij deze bio-logische wijze begrijpen krijgen we onmiddellijk toegang tot de logische oorzaken van al onze ziekteprocessen.


Jouw gids
tijdens deze Live training is Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager, gecertificeerd Biologika trainer en consulent, oprichter van Biologika Nederland

Biologika Live Basistraining leert je hier meer over

Deze Biologika Training is voor iedereen die niet wil blijven zoeken naar de reden waarom wij ziek worden, maar wil weten hoe het zit. Het is voor iedereen die geen genoegen meer neemt met halve antwoorden die gebaseerd zijn op geloof of overtuigingen. Het is voor iedereen die zijn of haar gezondheid voorgoed in eigen hand wil nemen en zelf wil beslissen over het verloop van ziekte- en herstelprocessen. Het is zoveel eenvoudiger dan je ooit hebt kunnen bedenken. Maar het is ook 180 graden anders dan alles wat je ooit hebt gehoord of geleerd!

Waar gaat deze unieke Live Basistraining eigenlijk over?

Op deze training krijg je o.a. antwoord op de volgende vragen:

Waarom ontstaan ziektes?

Hoe ontstaan ziektes, vanuit welke wetmatigheden?

Hoe kun je indicatie krijgen wanneer je weer gezond bent?

Welk gevoel/emotie start een ziekte op en welke niet?

Wat zijn de 5 biologische natuurwetten? Waarom is deze informatie zo revolutionair?

Wat ga je leren tijdens de Biologika Live Basistraining

de 1ste biologische natuurwet

De natuurwet van de natuurlijke veranderingen – “Wanneer begint een ziekte?”

We gebruiken het woord ziekte maar spreken overigens liever over een natuurlijke verandering. Wanneer en waarom begint een ziekteproces? Wat is dat eerste moment dat er een verandering in je lichaam opgestart wordt? Wat zijn de voorwaarden van dat eerste moment? Zijn er ook uitzonderingen? Het lichaam maakt nooit fouten… De 1ste natuurwet zal al deze vragen uitgebreid beantwoorden.

de 2de biologische natuurwet

De tweefasigheid – “Hoe verloop een ziekte?”

Je krijgt antwoord op de vraag: Hoe verloopt een ziekteproces, waar begint het en waar eindigt het?
Je krijgt inzichten in het wetmatige, tweefasige verloop van elke ziekte. Je leert dat wanneer wij ziek zijn dat wij dan in werkelijkheid al aan het herstellen zijn… Heel boeiend want zo heb je nog nooit naar ziektes, klacht of kanker gekeken!

de 3de biologische natuurwet

De weefseltypes, de kiembladen – “Waar verschijnt een ziekte, in welk orgaan(deel)?”

Je zult versteld staan van het feit dat zelfs hier een logisch, wetmatig antwoord op is! Dat er bij de ene persoon tumoren in de botten ontstaan en bij iemand anders in de lever, of longen is geen toeval. Hoe dat zit? En waarom de ene keer gaten in de weefsel (botontkalking bijvoorbeeld) en een andere keer bottumor (weefselopbouw)… ? Dat leer je bij de 3de natuurwet, over de Weefseltypes!

de 4de biologische natuurwet

Het systeem van de microben – “Waarmee herstellen al onze ziektes?”

Een mind-blowing natuurwet over de taken van onze microben, virussen, bacteriën en schimmels. Deze ontdekking zet alle principes van de medische en farmaceutische wereld op zijn kop. Wie had gelijk: Pasteur of Béchamp? Ontdek één van de grootste geheimen van onze medische geschiedenis tijdens de 4de biologische natuurwet!

de 5de biologische natuurwet

De wet van begrip, ziekte is zinvol – “Waarom start een ziekteproces op, met welke zinvolheid?”

Hoe komt het dat wij zo lang hebben geloofd dat een ziekte per toeval of door pech kan ontstaan? Of dat het lichaam zomaar defect kan raken als een machine? Vanuit de natuurwetten gezien krijgt elke ziekte, klacht, pijn en zelfs kanker een zinvol bestaansrecht. Zo bijzonder! Jouw lichaam maakt nooit fouten…! Na deze training gaat een compleet nieuwe, intelligente en bijzondere wereld voor je open.

In deze video zie je een LIVE Basistraining in vogelvlucht. Enikö vertelt hier over de werking van de 5 biologische natuurwetten, in een notendop. Want de LIVE training duurt altijd van 10 tot 17 uur en bevat +/- 6 uur lesmateriaal. Wij vatten hier dus de 5 natuurwetten kort voor je samen zodat jij alvast kunt ‘proeven’ en zien hoe deze bijzondere wetten in elkaar steken en hoe deze levensveranderende materie gedeeld wordt, met veel liefde en passie.

Wij wensen jou vele mooie, helende inzichten en veel kijk- en leerplezier!

Elke ziekte ontstaat in je lichaam met een REDEN. Elk emotioneel-biologisch CONFLICT creeërt op een bepaalde plek (het orgaan) en op een bepaalde manier een verandering (ziekte). Herstel en genezing verlopen volgens onze bio-logische programmeringen en overlevingsmechanismes en onze geloofsovertuigingen spelen hierbij een belangrijke rol.

BIOLOGIKA helpt je om deze programma’s te ontcijferen.

“Een gezonde kijk op ziekte. Interessant!”

–deelnemer

“Zeer interessante dag met veel basisinformatie, op een zeer heldere manier uitgelegd. Ik zie enorm uit naar de Bachelor training (over de logica van de fysieke en psychische ziektes) want hier wil ik heel graag meer over weten/leren!”

-Marlies

“Wat een fantastische ervaring deze dag! In 1 dag zoveel inzichten ontvangen waar ik de rest van mijn leven voordeel uit kan halen.”

– Gerard ten Haaf, energetisch therapeut

“Inspirerende dag met geweldige nieuwe inzichten! Een ‘must’ voor therapeuten, artsen, verpleegkundigen, particulieren, etc”

-Rico op het Veld, gezondheidspraktijk Limburg

Wanneer zou je moeten beginnen?

Als je de biologische natuurwetten als kind al had gekend, zou je leven nu gemakkelijker en completer zijn. Maar het is nooit te laat! Dus waarom zou je langer wachten als de OPLOSSING nu binnen handbereik is? Kom en sluit je aan bij de spannende avonturen van deze bewustwordingsreis over ziektes en gezondheid!

Investering in je gezondheid

De live Basistraining heeft de waarde van € 150,00, incl. 21% btw.

Deelnemers met een eigen praktijk en/ of bedrijf kunnen deze kosten 100% aftrekken als coaching- en opleidingskosten.

Ben jij er klaar voor om de geheimen over het ontstaan van ziektes, klacht en pijn te leren en je leven voortaan bio-logisch en angstvrij, in harmonie en in optimale gezondheid? Een prachtig cadeau voor de rest van je leven.

Biologika live basistraining over de 5 biologische natuurwetten voor maar € 150,00,
inclusief koffie, the