Biologika Bachelor Training 5 dagen

– de logica van de 5 natuurwetten & de fysieke en psychische ziektes –

Basisinformatie

Biologika, De Nieuwe Medicina Bachelor Training

Leer de logica van de 5 biologische natuurwetten, de fysieke én de psychische ziektes tijdens één training

Dit betekent 5 dagen lang, op ‘planeet’ Biologika, om de allerbelangrijkste inzichten te verkrijgen over de ins en outs van het ontstaan van ziektes. Geen ziekteleer, maar veránderingsleer. Deze training gaat over de 5 biologische natuurwetten en de biologische samenhangen. Logica alom, zowel op fysiek als op psychisch niveau. Voel je welkom!

Enikö Papp, gecertificeerd Biologika trainer en consulent, deelt met jou haar meer dan 7 jaar ervaring met de leer van Biologika en haar uitgebreide kennis die ze opdeed tijdens honderden consulten. Het doel van het bestuderen en leren kennen van Biologika, De Nieuwe Medicina is het bewust worden van de werking van je lichaam, juist als het ziek is. Zodat je je niet langer als slachtoffer overgeleverd voelt aan een ziekte, maar een zelfverzekerde, verantwoordelijke schepper van je gezondheid wordt. En weet dat je lichaam nooit fouten maakt.

Tijdens de training leer je aan de hand van vele voorbeelden en videobeelden hoe veranderingen (ziektes) werken: hoe verlopen ziekteprocessen, welke symptomen verschijnen wanneer, waarom verschijnt een ziekte juist in dát orgaan en wat is de echte bio-logische oorzaak. Zoals gezegd maakt je lichaam nooit fouten, alles gebeurt met een zinvolle, intelligente reden. Volgens de wetmatigheden van Moeder Natuur. Dankzij deze kennis vermindert je angst voor ziektes zoals kanker, ongeneeslijke en chronische ziektes. Een prachtig cadeau voor de rest van je leven.

Tijdens deze vijf dagen nemen we eerst de basiskennis over de 5 biologische natuurwetten door. Deze natuurwetten leggen ons haarfijn uit HOE en WAAROM ziektes ontstaan. Wij noemen ziektes overigens liever veranderingen. Deze dag legt de basis voor de overige 4 dagen waar wij de 100 meest voorkomende fysieke veranderingen (oftewel fysieke ziektes), het verloop en de emotionele achtergronden van deze ziektes doornemen. Dit allemaal vanuit de logica van de 3de natuurwet, het stelsel van de weefseltypes. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om aan de hand van video’s en casussen de geleerde informatie gelijk te integreren. En op de laatste dag nemen wij de belangrijkste psychische stoornissen, geestesziektes, stemmingswisselingen en gedragsveranderingen onder de bio-logische loep. Onder de knop ‘Inhoud training’ lees je uitgebreid wat er allemaal aan de orde komt.

De basis van deze training is de Orgaan Atlas, geschreven door Roberto Barnai, aangevuld met de nieuwste, internationale onderzoeksresultaten én de ervaringen van de trainer Enikö. Je krijgt een prachtige, Nederlandstalige “mini” Orgaan Atlas mee, als studiemateriaal van deze Bachelor Training. De Orgaan Atlas is momenteel de enige neutrale (vrij van elke vorm van ideologieën, therapieën, protocollen, etc) medische handleiding ter wereld.

Op dit moment is deze verkrijgbaar in het Duits, Pools en Hongaars, en aan de Nederlandse en Engelse vertaling wordt hard gewerkt. De Orgaan Atlas wordt momenteel ook vertaald in het Frans, Russisch, Kroatisch, Servisch, Sloveens, Zweeds, Roemeens en Spaans. Meer over de Duitse versie lees je HIER.

Jij bent welkom op deze unieke training die jouw kijk op ziekte en gezondheid voorgoed gaat veranderen

Inhoud training

Dag 1: de 5 biologische natuurwetten – de logische verklaringen van ziektes

De 5 biologische natuurwetten onthullen voor het eerst in de geschiedenis met welke zinvolle doelen ziektes, klachten, aandoeningen, pijn en kanker ontstaan. Precies op die vragen krijg je duidelijke, bewijsbare, wetenschappelijke antwoorden die door onze reguliere medische wereld niet kunnen worden beantwoord.

De eerste dag van deze Bachelor training gaat over het leren van deze basispercepties die 180 graden anders kijken naar ziekte en gezondheid.

Alles maar dan echt alles wat je ooit hebt geleerd en geloofd over ziektes ga je tijdens de eerste dag al loslaten zodat er ruimte ontstaat voor iets bijzonders: een nieuwe, gezonde kijk op ons lichaam en het functioneren van ons lichaam en geest.

Verbazingwekkend en soms ongelooflijk zijn die inzichten die je aangereikt krijgt… geen hogere wiskunde of lastige medische uitleg maar duidelijke en vooral kinderlijk eenvoudige logica verschuilt achter elke verandering (=ziekte) van mens, dier en plant. Tijdens deze dag lopen we dus de 5 biologische natuurwetten stap voor stap door.

Op deze training krijg je o.a. antwoord op de volgende vragen:

 • waarom ontstaan ziektes?
 • hoe ontstaan ziektes, vanuit welke WETMATIGHEDEN?
 • waar begint een ziekteproces, hoe verloopt het en hoe en waar eindigt het?
 • hoe kun je indicatie krijgen wanneer je weer gezond bent?
 • wat is de zinvolheid van vrijwel elk ziekteproces?
 • wat zijn de concrete voorwaarden om ziek te worden? Welk gevoel/emotie start een ziekte op en welke niet?
 • wat is een biologisch conflict? Wat zijn de 5 biologische natuurwetten? Waarom is deze informatie zo revolutionair?
 • wat is de reden van klacht, pijn, bloedingen, hoofdpijnen, hersentumoren, kanker, etc?
 • wat is de logische reden waarom de één aan de linkerkant van het lichaam een ziekte krijgt (bv linkerborst kanker) en de ander aan de rechterkant (bv rechterborst kanker)?
 • hoe ontstaan chronische ziektes, ongeneeslijke, terminale ziektes, auto-immuun veranderingen?
 • wat zijn weefseltypes en welke rol spelen ze in het ontstaan van onze ziekteprocessen?
 • hoe zit het eigenlijk met uitzaaiingen, met besmettingen, infecties, etc?
 • wat zijn microben (schimmels, bacteriën, virussen) eigenlijk en zijn ze echt zo gevaarlijk zoals wij het hebben geleerd?
 • hoe komt het dat wij deze informatie nooit van onze artsen horen?
 • hoe kan ik zelf mijn gezondheid in eigen handen nemen en wat kan IK zelf doen om zo weinig mogelijk ziek te zijn?
 • en nog veel meer kwartjes zullen vallen en jou blijven verbazen – gegarandeerd!

TER INFORMATIE: deze eerste dag over de 5 biologische natuurwetten zijn ook LOS te VOLGEN. Indien jij eerst alleen dit deel wilt leren is het dus mogelijk. Kijk dan voor meer informatie en aanmelden op één van deze pagina’s van de Biologika BasisTraining.

Wil jij het het liefst LIVE volgen? +/- 5.5 uur lesstof, op een dag, eenmalig, ergens in Nederland: Klik dan hier!

Wil jij het liefst ONLINE volgen? +/- 9.5 uur lesstof in videovorm, online, met onbeperkt toegang: Klik dan hier!

Dag 2, 3, 4: de logica van de fysieke ziektes en de weefseltypes

Tijdens deze drie dagen volgen we de thematiek van de Orgaan Atlas en we lopen de 100 meest voorkomende ziektes door, aan de hand van het weefseltypes stelsel. Ook wel kiembladen stelsel genoemd.

De Orgaan Atlas is de enige op de wereld die ziektes uitlegt aan de hand van de meest logische indeling, oftewel per orgaan en per weefselsoort. De soms hele lastige taal die dr Hamer heeft gebruikt in zijn literatuur, wordt nu op een simpele en duidelijk manier uitgelegd. Een verademing voor velen die deze perceptie willen leren leven.

Op de eerste dag maken we eerst kennis met dit logisch stelsel en vervolgens, de komende drie dagen, lopen we dit systeem stap voor stap door.

Op dag 2 komen de door de hersenstam (het oudste hersendeel, ook wel reptielenbrein genoemd) aangestuurde organen en weefsels aan bod, ook wel binnenste (endoderme) kiemblad genoemd: de belangrijkste klierweefsels, mogelijke veranderingen, ziektenamen en symptomen. Oftewel onze spijsverteringsorganen, ademhalingsorganen en de voortplantingsorganen.

Hoe zijn deze klieren ooit ontstaan en met welke doelen? Er gaat een nieuwe wereld voor je open zodra je kennismaakt met deze informatie. Informatie waar jij nog nooit hebt bij stilgestaan.

Bijvoorbeeld: waarom hebben wij amandelen en wat is het verschil tussen een ontsteking in de rechteramandel en in de linkeramandel? Of waarom vele mannen na hun 50ste prostaatkanker krijgen? Waarom niet in hun jeugd? Wij gaan onder andere ook leren waarom niet iedereen longkanker krijgt van roken en wat de logica van gluten- en melkallergie is. Je ontmoet vele AHA-momenten en de kwartjes zullen blijven vallen 😉

Welke organen gaan we bestuderen? Onder andere: amandelen, schildklier, longen, maag, alvleesklier, lever, darmstelsel, baarmoeder, prostaat, etc. De theorie wordt ondersteund met vele praktijkvoorbeelden en een paar leuke videobeelden.

Op dag 3 stappen we over naar een iets nieuwere weefseltype die wij ook het middelste (mesoderme) kiemblad noemen. Dit type weefsel wordt deels door onze kleine hersenen en deels door onze hersenmerg aangestuurd. We maken kennis met de logica van de veranderingen aan de vliezen, waarom iemand bijvoorbeeld hersenvliesontsteking, buikvliesontsteking krijgt, of een melanoom.

Waarom iemand huidkanker heeft op zijn rechterarm en waarom iemand anders op zijn linkervoet… is dat toeval of zijn er toch onzichtbare maar bewijsbare wetmatigheden achter deze klacht en de locatie van de klacht? Je krijgt ook antwoord op de vraag waarom vaak de jeugd met acne kampt en niet de 80-jarigen. Ook de borstklieren en borstkanker komen aan bod.

In de middag nemen wij o.a. onze beweegapparaat door, oftewel botten, spieren, kraakbeen, pezen en je komt achter hoe slijtage en botkanker ontstaan, maar ook hoe reuma, artritis of fibromyalgie in het lichaam verschijnt. Is het echt te danken aan de ouderdom of toch iets anders…?

En heb je je ooit eens afgevraagd waarom jij ooit in die en die tand/kies een gaatje had en niet in een andere? Waarom precies in die ene kies? Bij de bloedvaten ontdek je wat cholesterol echt is en dat er geen goede en slechte bestaan. En waarom vaak zwangeren met spataderen kampen… Leukemie, lymfe, eierstokken, teelballen en nierschors zijn ook thema’s die voorbij komen.

Een dag vol met veel leerstof, prachtige ontdekkingen en je zult vele klachten, ziektes van jezelf maar ook van je dierbaren om je heen herkennen. Hoe bijzonder mooi is dat?

Op dag 4 behandelen we de nieuwste weefseltype die door de hersenschors aangestuurd wordt, oftewel het buitenste (ectoderme) kiemblad. Waar kun je aan denken? De borstmelkgang (ductaal carcinoom), neusslijmvlies (verkoudheid, hooikoorts), opperhuid (eczeem en allerlei huidaandoeningen), de slijmvliezen, longontsteking, keelontsteking, endeldarm (aambeien), het hart (hartaanval), baarmoederhals (kanker), blaas en nierbekken (ontsteking) etc.

Daarnaast leren we ook wat het biologische nut van de lateraliteit (rechts- of linkshandigheid) en van de hormonen is, zoals testosteron en oestrogeen. Wist je bijvoorbeeld dat linkshandigen eerst andere ziektes ontwikkelen dan rechtshandigen? Dat hartstilstand vaker bij rechtshandige mannen gebeurt? Wist je dat dat ook geen toeval of pech is maar dat het bio-logisch verklaarbaar is? En wat denk je, wat is de reden dat Moeder Natuur niet iedereen rechtshandig heeft gecreëerd? En waarom linkshandige vrouwen later in de overgang komen, oftewel langer vruchtbaar zijn? Super interessant als je naar het lichaam en ziektes vanuit de natuurlijk, bio-logische samenhangen en aspecten kijkt.

Je krijgt antwoorden op vragen die jij nog nergens anders hebt gehoord of geleerd! Een compleet nieuwe dimensie openbaart zich tijdens deze dagen.

Dag 5: de logica van de psychische veranderingen, geestesziektes, stemmingswisselingen, gedragsveranderingen

De biologische natuurwetten hebben, naast de kijk op de lichamelijke veranderingen, ook een andere kijk op onze geestelijke, psychische gezondheid. Verschillende psychische veranderingen (stoornissen) komen aan bod op deze laatste dag zoals dwangmatig beledigen, asociaal gedrag, dementie, ambivalent gedrag, waardeoordeel stoornissen, paranoïde, manisch- en depressief gedrag, autisme, anorexia, agressiviteit, boulimia, infantilisme, megalomanie, narcisme.

Deze dag geeft een kijkje in de wereld van de psychische veranderingen en geeft inzicht in waarom en hoe deze veranderingen ontstaan. Want zoals jij het al vermoedt, ook deze psychische veranderingen zijn wetmatig, logisch en zinvol.

Tijdens deze dag zullen vele momenten van herkenning plaatsvinden, er zullen vele kwartjes vallen. Je kunt met het geleerde jezelf beter begrijpen maar ook wordt het eenvoudiger om het gedrag van anderen te accepteren en te laten voor wat het is. De strijd tegen ‘onhandelbaar’ en ‘onbegrijpelijk’ gedrag kan plaats maken voor begrip, acceptatie en innerlijke rust, het mooiste cadeau aan jezelf en je geliefden.

Wij worden bewust over hoe de psychische stoornissen ontstaan, wat hun doel is en hoe ze functioneren. Hiermee kunnen we onze medemensen met dergelijke veranderingen beter begrijpen, accepteren en meer begrip tonen. Vervolgens leidt dit tot minder biologische conflicten in ons dagelijks leven. Het doel is ook om deze materie begrijpelijk te maken aan de hand van vele voorbeelden en videobeelden, zodat de kennis bruikbaar wordt in ons leven.

Wat krijg je o.a. antwoorden op?

 • wat is een psychische stoornis, gedragsverandering en stemmingswisseling
 • wat is een constellatie oftewel waarom iemand altijd een bepaald gedrag vertoont en anderen slechts tijdelijk? Wat zijn de wetmatigheden hierachter
 • hoe ontstaan deze psychische veranderingen en waarom
 • welke gevolgen hebben veranderingen (ziektes) op de lichamelijke veranderingen en waarom zijn mensen – in het algemeen – minder vaak ziek als ze psychisch niet in orde zijn
 • waarom jij je ooit zo (depressief of agressief bijvoorbeeld) hebt gevoeld, of een van je dierbaren, en wat heeft het aangezet
 • wat de logica en het doel is van alle bekende veranderingen in de psyche, volgens deze natuurwetten perceptie

Wij sluiten deze Bachelor training met prachtige maar compleet nieuwe inzichten af en wij garanderen jou: na deze 5 dagen kijk je naar jezelf, naar je ziektes, gezondheid maar naar je je hele leven 180 graden anders! Angsten en onzekerheden nemen af, je wordt bewust van wat jouw biologie en lichaam vóór jou aan het doen is en nooit tegen jou.

Daardoor zul je veel meer innerlijk RUST en vrijheid ervaren. Doordat je nu WEET waarom veranderingen in jou ontstaan, zul je ook sneller achterkomen hoe je issues, stress en impacten in je leven kunt oplossen. Met het resultaat dat jij je bevrijdt voelt en in harmonie en vrede de rest van je leven tegemoet gaat!

Jouw trainer: Enikö Papp

Mijn naam is Enikö, geboren en opgegroeid in Hongarije waar ik na het gymnasium mijn PABO diploma heb behaald. Omdat de liefde mij naar Nederland heeft geleid ben ik op mijn 22ste geëmigreerd en sindsdien woon ik in dit prachtige land

In Nederland ben ik verder gaan studeren op het gebied van gezondheid omdat het mij van jongs af aan enorm boeide waarom mensen ziek werden en waarom sommigen wel en sommigen niet genazen…

Sterk gemotiveerd heb ik in Groningen mijn tweede HBO diploma behaald – het heette toen Gezondheidsmanagement – waar ik veel over preventie en gezondheidsbevordering leerde. Maar hoe interessant deze opleiding ook was, toch miste ik het antwoord op mijn vraag: waarom worden we eigenlijk ziek?

Sterker nog: waarom ben ík telkens ziek? Na jarenlang gekampt te hebben met blaasontstekingen, hooikoorts, nek-en rugpijnen, eczeem en chronische nierbekkenontsteking, na tientallen verschillende therapieën, coaching, alternatief en regulier te hebben uitgeprobeerd en duizenden euro’s verder had ik geen andere keus meer dan dieper te gaan in deze zoektocht.

Wat zijn de werkelijke oorzaken? Zijn er überhaupt oorzaken of is het puur toeval als je ziek wordt? Als gezondheid werkelijk de grootste schat is, hoe is het dan mogelijk dat we in de 20ste eeuw nog steeds niets weten over de echte, bewijsbare oorzaken? Als je een arts vraagt: “Waar is mijn ziekte begonnen en wanneer ben ik genezen?” is er simpelweg geen antwoord op.

Tijdens mijn zoektocht heb ik vele mogelijke verklaringen gevonden die me slechts deels hebben bevredigd. In mijn praktijk heb ik vaak verbeteringen gezien maar slechts enkele keren échte genezing bij mijn klanten. In wezen zijn alle therapieën (regulier en zelfs vaak alternatief) gericht op het bestrijden en ‘wegpoetsen’ van de ziekte of klacht. Het is iets waar je van af moet. Het wordt beschouwd als een defect van het lichaam. Maar het waaróm werd niet beantwoord tijdens mijn zoektocht. Het antwoord was in ieder geval niet de voeding, het was niet mijn immuunsysteem, het waren niet mijn gedachten of emoties, niet mijn onbewuste overtuigingen, het waren ook niet de medicijnen of alternatieve poeders en pillen… maar wat dan wel? Het echte antwoord op mijn vragen kon ik nergens vinden.

Totdat ik in 2012 de ontdekkingen van De Nieuwe Medicina – de leer van Biologika tegenkwam, nadat ik in het Hongaars ging googlen. Ik weet nog goed hoe ik me na het bekijken van een aantal video’s voelde: WOW! en een echt AHA!
Het was zo eenvoudig dat ik het bijna niet kon geloven. De leer van Biologika – De Nieuwe Medicina gaf me op al mijn vragen een logisch, betrouwbaar en controleerbaar antwoord. Hoe meer ik me in het verloop van de biologische processen ging verdiepen, hoe preciezer de betrouwbaarheid van het systeem me duidelijk werd. Het tasten in het duisternis was in één klap voorbij. Ik begreep de oorzaken van mijn (terugkerende) ziektes, en ik kan je vertellen dat het een geweldig gevoel was! Binnen enkele uren heb ik op al mijn vragen zinvolle antwoorden gekregen en eindelijk begreep waarom ik hooikoorts, eczeem, nierbekkenontsteking, etc. gekregen had in het verleden.

Door Biologika weet ik nu waar en wanneer een ziekte begint en hoe je herstelt. Mijn angst om weer ziek te worden is compleet verdwenen!

Ik voel me dankbaar dat ik op mijn leeftijd deze waardevolle informatie tot me mocht nemen en volgens deze natuurwetten mag gaan leven. Met nog meer vreugde geef ik het graag door aan jou, zodat ook jij niet langer in angst voor ziektes hoeft te leven. Zodat ook jij je gezondheid in eigen handen kunt nemen.
Van symptoombestrijding naar conflictmanagement. Van onwetendheid naar bewustwording. Van angst naar vertrouwen in de intelligentie van het lichaam en psyche. Van bezorgdheid en twijfels naar innerlijk rust. Biologika = hét cadeau voor de rest van je leven.

“Hoe wil ik later herinnerd worden?
Wij leven in een bijzonder tijdperk. De tijdperk van de WAARHEID. Alles wat niet resoneert met onze diepste wezen stopt eerder of later met bestaan. Ik zou het liefst worden herinnerd als iemand die een bijdrage heb mogen leveren aan dit stukje nieuwe wereld waar wij als mensheid werkelijk begrijpen hoe onze biologie en ziel werken en hoe wij onze eigen gezondheid kunnen creëren. En al dit niet meer vanuit angst en twijfels maar vanuit een rotsvast vertrouwen en de oneindige intelligentie van wie we werkelijk zijn.”

Locaties & Data

Deze Bachelor Training wordt maximaal 3 keer per jaar gegeven, verdeeld over Noord, Midden en Zuid-Nederland.

Amersfoort

Kroast, Kleine Koppel 36, 3812 PH Amersfoort
Website: kroast.nl
Data: 10, 11, 24, 25, 31 januari 2020, 10-17 uur

Meterik (Noord-Limburg)

Zentire, Americaanseweg 107, 5964 PA Meterik
Website: zentire.nl
Data: 8, 9, 16, 22, 23 mei 2020, 10-17 uur

Meppel

Centrum Biru Kai,  Marktstaat 4, 7941 RK Meppel
Website: birukai.nl
Data: 11, 12, 18, 19, 25 september 2020, 10-17 uur

Aanmelden

INVESTERING in je gezondheid

De Bachelor Training heeft de waarde van:

Dag 1: € 150,- (ook los te volgen)
Dag 2, 3, 4, 5: € 175,-

In totaal € 850,- indien de betaling in één keer wordt voldaan OF € 900,- als je verspreid wilt betalen (3 x € 300,-) Voorwaarde voor betalen in termijnen is dat alle termijnen voor aanvang van de training voldaan zijn. Voor verdere details en voor de voorwaarden neem gerust contact met ons op.

Deze investering is inclusief

 • Studiemateriaal / studiemap in kleur
 • Onbeperkt koffie en thee en iets lekkers
 • Een prachtig certificaat als bewijs van deelname
 • Toegang tot het besloten Biologika Nederland studie forum online waar je kunt blijven leren over deze unieke kennis van en door gelijkgestemden. Enikö is er ook regelmatig te vinden om je proces te helpen begeleiden. Dit betreft een dienst tegen een kleine maandelijkste bijdrage.

Voordeel door belastingaftrek
Je kunt deze investering – mits je voldoet aan de belasting voorwaarden – als studiekosten aftrekken, met max 52% korting op je opleiding, afhankelijk van je inkomen. Voor meer informatie omtrent het aftrekken van studiekosten, verwijzen wij je naar de site van de Belastingdienst.

Aanmelden

Klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ achter de betreffende datum en locatie en je gaat direct naar het inschrijfformulier waar je jouw aanmelding via iDeal definitief kunt maken. Een paar werkdagen voor aanvang training informeren wij jou over alle praktische informatie via de mail. Graag verwelkomen wij jou op deze leerzame Bachelor Training.
Het vereist GEEN VOORWAARDE om mee te mogen doen aan deze Bachelor Training. Ook geen medische of andere voorkennis zijn vereist. De enige wat jij nodig hebt is basisschool biologie kennis, gezond verstand en een grote dosis motivatie 🙂

 • Biologika Bachelor Training AMERSFOORT: 10, 11, 24, 25, 31 januari 2020 (10-17 uur)
  Er zijn nog 14 plaats(en) beschikbaar.  850,00
  Ja, ik doe mee!
 • Biologika Bachelor Training METERIK: 8, 9, 16, 22, 23 mei 2020 (10-17 uur)
  Er zijn nog 16 plaats(en) beschikbaar.  850,00
  Ja, ik doe mee!
 • Biologika Bachelor Training MEPPEL: 11, 12, 18, 19, 25 september 2020 (10-17 uur)
  Er zijn nog 16 plaats(en) beschikbaar.  850,00
  Ja, ik doe mee!

Ter info: heb jij ooit een training bij Biologika al gevolgd? Kijk dan eerst hieronder bij KORTINGEN of jij deze training met een leuk voordeel kunt volgen en meld je je pas daarná aan. 

KORTINGEN bij Biologika Nederland

Voor jongeren gratis
Voor jongeren tussen de 14 en 18 jaar is de deelname aan de Biologika Trainingen GRATIS. Voorwaarde is wel dat er minstens één van de ouders mee doet met de training. Dit in het kader van bio-logisch opvoeden en omdat wij het belangrijk vinden dat de jonge generatie kennis maakt met de biologische natuurwetten.

Voor Biologika herhalers 50% korting

Ben jij een herhaler van een Biologika Eendaagse Live of Online of een Meerdaagse Training en wil je nog een keer meedoen met deze Biologika training? Ontvang dan 50% cadeaukorting op de deelnamekosten van de desbetreffende dag of dagen die jij komt herhalen. Neem contact met ons op via het contactformulier of de mail ( info@biologikanederland.nl ) voor de kortingscode en vermeld in de mail a.u.b. waar (locatie) en wanneer (maand en jaar) jij de betreffende training bij Biologika hebt gevolgd. Dank je wel.

VOORBEELD 1: stel jij hebt ooit de Biologika Basistraining gevolgd, live of online. Dan kun je de eerste dag van deze Bachelor training met 50% korting volgen. Want dat is de trainingsdag die overeenkomt met de ooit gevolgde Basistraining. Deze eerste dag heeft de waarde van € 150,-. Je ontvangt dan € 75,- korting op de totaalprijs.

VOORBEELD 2:  stel jij hebt ooit 3 dagen Biologika training gevolgd, over de logica van de fysieke ziektes. Dan heb je recht op 3 dagen x 50% korting op deze Bachelor 5-daagse training. Dag 2 t/m 5 hebben de waarde van € 175,- per dag. Je ontvangt dan 3 x 87,50,- oftewel € 262,50,- korting op de totaalprijs.

TER INFO: deze kortingen zijn alléén van toepassing als je een Biologika Nederland training komt herhalen. Heb je ooit elders een dergelijke training gevolgd? Dan gelden deze kortingen niet voor jou. Bedankt voor je begrip.

Niet Tevreden? Geld Terug Garantie

Merk je in de loop van de eerste trainingsdag dat de Biologika Training jou minder brengt dat je verwachtte? Dan kun je je investering terugkrijgen. Zonder vragen van onze kant.
Hoe werkt het? 

 • je geeft tijdens of gelijk na afloop van de 1ste trainingsdag bij de trainer aan dat je gebruik wilt maken van de ‘Niet tevreden, geld terug garantie’
 • wij vragen jou om jouw studiemap op dezelfde dag in te leveren
 • wij storten het bedrag van de Bachelor Training – minus 25 euro administratiekosten – binnen zeven werkdagen terug op je rekening.

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan kun je je deelname tot 2 weken voor de training kosteloos afzeggen. Je betaling wordt dan teruggestort, minus 25 euro administratiekosten. Meld je je na deze tijd af, dan is teruggaaf niet meer mogelijk. Wel mag je het tegoed gebruiken voor een volgende Biologika training of iemand anders in jouw plaats de training laten volgen.

Disclaimer

Op deze training is de Disclaimer van toepassing. Lees deze grondig door om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Tevens zijn – evenals op alle andere diensten en producten van Biologika Nederland – de Algemene Voorwaarden van toepassing. Bedankt voor je begrip en medewerking.

Ervaringen

Wat Zeggen Biologika Deelnemers Over De Training?

“De spontane, open en eerlijke uitwisseling van persoonlijke informatie, gebaseerd op persoonlijke ervaringen en achtergronden van doorgemaakte ziekten vond ik heel fijn. Het verrassend moeiteloos ervaren van de aanwezige groep als een organische eenheid, juist vanwege de geboden ruimte om de juiste vragen te kunnen stellen op het juiste moment. Voor mij een buitengewoon ontspannen openbaring die naadloos aansluit op mijn ruim 45-jarige praktijkervaring binnen het “alternatieve” circuit, waarbij ik altijd geprobeerd heb om daarbij het regulier-medische circuit niet uit te sluiten, hoezeer de paradigma’s van beide circuits ook botsen als het gaat om het respecteren en toepassen van natuurwetten. Maar wat me volledig verraste, was de snelheid waarmee ik zowel psychisch als fysiek talloze koekjes van eigen deeg kreeg toegediend, met name tijdens het Bachelor Training in Utrecht. Nog tijdens dat Bachelor seminar genas mijn gezicht razendsnel (ik had een paar dagen eerder een fietsongeluk), veranderde mijn mindset mbt vroeger doorgemaakte epileptische aanvallen, en ging ik door talloze epi-crisis ervaringen heen aangaande doodsangst en bijna-dood-confrontaties. Mijn levensmotto “Blijf vooral kapitein op je eigen schip, en vertrouw op de helende kracht van je lichaam!” bleek niet alleen voor mijn cliënten te gelden, maar ook voor mezelf. Was toch even wennen, 🙂
Enikö vond ik: Hartverwarmend zorgvuldig qua aangeven van de seminar-lokatie, uiterst professioneel en zorg dragend voor alle aanwezigen tijdens haar presentatie, en razend knap qua didactische opbouw. Ze registreerde feilloos alle thema’s bij iedereen, liet zich niet van haar stuk brengen door de talloze vragen, onthield zich van commentaar mbt de talloze frustraties van deelnemers aangaande hun botsingen in het regulier-medische circuit met weldadig aandoende humor, doorspekte haar betoog met niet mis te verstane en overtuigende casuïstiek, en was ontwapenend eerlijk over haar eigen persoonlijke ervaringsroute binnen de Biologika-ontwikkelingen. En ze bleef fris en helder, zonder enig spoor van vermoeidheid, tot het laatste moment. Ik ken uit eigen ervaring alle loerende valkuilen en hinderlagen bij het organiseren en geven van seminars, want dat heb ik 15 jaar zelf mogen ondervinden.” – Henk van der Eng, Daoistic TCM specialist

Henk-van-der-eng-testimonial-biologikaHenk van der Eng, Daoistic TCM specialist

“Bijzonder te horen hoe de natuur zijn werk doet, en dat we het zo nog niet bekeken hebben. Dank aan Dr Hamer, Roberto en Enikö dat jullie dit mooie inzicht verspreiden. Fijn me thuis te voelen in deze mooie groep en wat we met elkaar gedeeld hebben.
Mijn inzicht was dat het vertrouwen in mijn intern weten me blijft verbazen.  Na deze kennisdagen kan ik het nu ook verklaren.
Prachtig hoe Enikö voor de groep staat. Enthousiast, passie, veel kennis over kunnen brengen met persoonlijke ervaringen en casussen , krachtig en kwetsbaar.
Ik zou iedereen die er voor openstaat deze trainingen adviseren.
Vooral op basisscholen zou dit een meerwaarde zijn.
Van onder-wijs naar wijs.”

richard-piersma-testimonial-biologikaRichard Piersma, Osteopaat

“Met zoveel plezier deze training gevolgd, de dagen vlogen om! in een heel informele sfeer en met een groep mooie mensen, zoveel wijsheid mogen horen, het was een groot feest! Het is bijzonder om steeds weer de (bio-)logische werking in het lichaam te zien plaatsvinden én om inzicht te krijgen in de belangrijke wisselwerking tussen lichaam en geest! Het zijn letterlijk natuurwetten, net als een bal die je in de lucht gooit, deze valt altijd naar beneden. Het gebeurt nooit dat hij een keertje niet weer naar beneden valt.
Eniko is een geweldige docent en een prachtig mens, die op een respectvolle manier met hart en ziel haar kennis en wijsheid deelt.
Ik raad iedereen aan deze training te doen, het is ‘life-changing’ als je op deze manier naar gezondheid en ziekte leert kijken. En het zou een enorme stap in de goede richting zijn als deze wijsheid op scholen onderwezen zou worden! Het is zo logisch en in de basis voor iedereen begrijpelijk. Tegelijkertijd letterlijk van levensbelang!”

jolanda-de-haan-testimonial-biologikaJolanda de Haan, Praktijk voor Body Stress Release

“Ik vond de gemoedelijke sfeer heel fijn. Rustig, niet gehaast en ruimte voor vragen. Ik kwam deze training voor de 2de keer herhalen. Ik begrijp de 3 kiembladen nu beter en ook het laatste onderwerp waar de hersenwerking werd uitgelegd, nu helderder.
Wat ik over Enikö, de trainer vind? Daar is geen twijfel mogelijk:
Open, vriendelijk, bereid om zó uit te leggen dat het begrepen wordt. Geduldig, humoristisch, bevlogen en enorm deskundig!!
Ook de presentatie is helder en duidelijk.
Iedereen die oprecht geïnteresseerd is in de zielsoorzaken van ziekten, en open staat voor ‘thinking out of the box’ zou ik deze training van harte aanbevelen. Deze training brengt enerzijds een heel andere kijk op ziekte en vooral wat je daar zelf aan kunt doen. Anderzijds haalt het de angst voor ziekte en dood een stuk weg en maakt het een mens mondiger in de reguliere geneeskunde. Het doet ons beseffen dat artsen wel heel veel, maar heel veel ook niet weten. Het zijn net als wij ook maar mensen die geleerd hebben om in een beperkte richting te denken.”

Ans Koch, Maatschappelijk werker/ B-verpleegkundige/Lichaamsgericht therapeut

“De training was heel logisch opgebouwd. Theorie werd afgewisseld met casussen, waardoor de materie makkelijk te integreren was. Er waren veel aha-momenten tijdens de training. Het inzicht dat het lichaam niet tegen je werkt, maar voor je werkt is het mooiste inzicht dat je kan krijgen. Eniko is een enthousiaste trainer met een warme persoonlijkheid. Ze weet ideaal de theorie te vertalen naar de dagelijkse realiteit.
Iedereen zou deze training moeten volgen. Het is zeer bevrijdend om de biologische zinvolle processen in je lichaam te begrijpen en niet meer in angst te schieten.”

Bernd Meeuwissen, consulent

“De mensen om me heen, de kennis die gedeeld werd vond ik heel fijn.
Mijn inzicht was: het geloof dat ziektes overwonnen kunnen worden, als je daarvoor openstaat
De trainer is een hele lieve schat met heeel veeel kennis
Ik zou training iedereen die wil herstellen adviseren om het te volgen.”

Petra Meijers, loopbaan & verzuimadviseur

“Niet te grote groep, 13-tal personen, waar op elk moment plaats is/was voor iedereen .
Relax, niet te druk,….. niet te veel en te lang blijven hangen bij gestelde vragen van deelnemers, ….
Bij een grotere groep zou dit anders ervaren worden vermoed ik.
Geschikte en degelijke locatie, reuze gastvrouw :-),
Zeer duidelijke presentatie en cursus. Enorm duidelijk èn uitgewerkt èn afgewerkt. Daar zit veel tijd en energie in en is over nagedacht.
De manier waarop Eniko les geeft is zeer overzichtelijk, begrijpelijk en ze is tevens steeds bij de les …. wat niet altijd gemakkelijk is als je vooraan staat.
Ik heb de Meerdaagse training als zeer aangenaam ervaren en vooral als enorm interessant.
Ik had al vrij veel kennis en eigen ervaringen met de 5 Biologische Natuurwetten, maar het heeft mij weer een niveau verder, hoger, gezet.
Meer inzichten gegeven en zelfs dingen van heel lang geleden doen begrijpen. Opmerkelijk. Ik ben verbaasd van het aantal ‘haha’s’ dat ik gehad heb tijdens de training.
Zeer blij dat ik deze training heb mogen meemaken.
Ik heb reeds een aantal mensen persoonlijk mogen spreken en ontmoeten die kennis hebben van de 5 Biologische Natuurwetten de laatste 5 jaar,
maar ik denk dat Eniko iemand is die een heel eind boven deze andere personen uitsteekt als het gaat over de manier waarop, de kennis, de uitstraling,
…. over heel de lijn van een iets ander niveau :-)”

Anthon Greevelink, Light equipment Audiovisual & Cinema ..... retired 🙂