Innerlijke RUST is de sleutel tot gezondheid en de BEWUSTWORDING is dé weg ernaar toe

Biologika, De Nieuwe Medicina is het best bewaarde geheim over de wetmatigheden van ziek worden! Nooit meer twijfels over hoe en waarom jij ziek bent geworden of zoeken in de duisternis naar antwoorden… Deze revolutionaire informatie is GEEN geneesmethode maar onthult die natuurwetten die een compleet nieuw licht werpen op wat je ooit hebt geleerd en geloofd over ziektes, gezondheid en het menselijk functioneren. Voor het eerst in de geschiedenis is dit allemaal binnen handbereik, op een begrijpelijke, eenvoudige, verantwoorde en ideologievrije manier. Je eerste stap naar een gezond en vollediger leven begint hier.

ONTDEK

 • dat ziekte geen vergissing of pech is maar dat het een tijdelijke verandering, een aanpassing van het lichaam is
 • met welke zinvolle, wetmatige en logische doelen het lichaam deze aanpassingen aan- en uitzet
 • wat de werkelijke oorzaken zijn van deze veranderingen (=ziektes)
 • hoe jij grip kunt krijgen op je klachten en pijn
 • waarom jij niet meer bang hoeft te zijn voor welke aandoening dan ook, zelfs niet meer voor kanker
 • hoe jij de gids en meester kunt worden van je gezondheid
 • hoe jij in vrijheid en harmonie kunt leven in een gezond lichaam en gezonde geest
 • hoe het vertrouwen in jouw lichaam terug te krijgen en dit te ervaren
 • hoe jij met deze kennis voor jezelf en voor je dierbaren kunt zorgen
 • als bonus: op wat voor manieren jij je ziektekosten drastisch kunt verminderen door te investeren in deze unieke, maar oh zo logische informatie en dit in je leven toe te passen

Herkenbaar voor jou?

 • Je hebt angst voor ziekte of ziek worden. Het kan zomaar toeslaan, je besluipen.

 • Je hebt er geen invloed op, ook al doe je zo je best om gezond te leven. Er kan zomaar iets sluimeren, je lichaam is niet te vertrouwen.

 • Pijn, kramp, jeuk, je wilt er vanaf, zo snel mogelijk. Je probeert van alles: zalfjes, pilletjes, andere voeding, supplementen, huisarts, therapie, coaching, etc. Al met al kost het je bakken met geld.

 • Niemand kan je antwoord geven op de vraag “waarom je ziek werd”, niemand kan je echt helpen of slechts tijdelijk. Je klachten verbeteren niet of nauwelijks…

 • Je zou er alles voor willen geven om in ieder geval te weten waaróm je ziek bent geworden.

 • Als therapeut of coach zou jij nu willen weten waarom sommige klanten wel, en sommige klanten niet genezen!

Moeder Natuur heeft dé oplossing voor jou

Wist je dat…

 • … het niet zover hoeft te komen?
 • … er antwoorden zijn op je vragen?
 • … jouw lichaam een intelligent systeem is dat precies doet wat nodig is?

Begrijpen en Vertrouwen

De kunst is om de logica van ziektes te begrijpen en te leren vertrouwen op de kracht van Moeder Natuur. Dan hebben wij het niet over een wandeling langs het strand, biologische voeding, over dat pas ontdekte kruid uit de Amazone of iets van dien aard.

Wij hebben het over de natuurlijke wetmatigheden van ziekte en gezondheid.

De wat?

Beeld je eens in dat ziektes niet zomaar willekeurig opduiken, dat ziektes geen fout van je lichaam zijn of defect of pech, maar dat ze duidelijke, logische functies hebben in je leven. Ziektes zijn zinvol. Het zijn intelligente ‘programma’s’, bedacht door Moeder Natuur, met een belangrijk doel.

Eh…? Ja, dat is 180˚ omdenken.

Het is logisch verklaarbaar.
Als jij begrijpt waarom een ziekte werkelijk ontstaat, dan weet je precies wat jou te wachten staat, dan kun je het ziekteproces beïnvloeden en snap je waarom je lichaam doet zoals het doet. Want het is allemaal logisch verklaarbaar.

Dus zal ziekte jou geen angst meer aanjagen en krijg jij de leiding over jouw gezondheid terug. Of het nu gaat om een griepje, endeldarmkanker of iets daar tussenin, het principe werkt hetzelfde. Omdat het wetmatigheden van Moeder Natuur zijn: de 5 biologische natuurwetten, die je ten alle tijde kunt checken bij jezelf en bij je geliefden.

Het is geen therapie, geneeswijze of wonderpil, maar essentiële kennis, een nieuwe perceptie over gezondheid, die de geheimen rondom ziekte onthult. Een prachtig cadeau voor de rest van je leven.

Wat kan er gebeuren als je bewust wordt van de werkelijke oorzaken van je ziekte en leert volgens deze natuurwetten perceptie te leven?

Dit kun je lezen in de volgende ervaringsverhalen van 3 dankbare mensen:

Nadat artsen agressieve botkanker bij hem hadden vastgesteld kreeg József te horen dat hij zonder behandeling maximaal anderhalf jaar te leven zou hebben. Chemotherapie, bestraling en zonodig amputatie werden als potentiële behandeling genoemd. József besloot echter om zijn gevoel en de natuurwetten te volgen en paste de principes van Biologika toe. Nu, 6 jaar later is hij volledig hersteld en kerngezond. Hij is niet meer bang voor kanker of welke pijn dan ook want hij is er zich bewust van wat deze verandering heeft aangezet, wat de bio-logische redenen waren. Hij wist dat zijn botkanker geen dodelijke ziekte was maar een tijdelijke, lichamelijke aanpassing die volgens de wetten van Moeder Natuur zou gaan verlopen.

Kleis zijn nierfunctie was nog maar 12% en hij had zware bloedarmoede. Hij stond na 2,5 uur weer buiten met een stapel recepten én een duidelijke opdracht: nadenken over de keuze: starten met nierdialyse óf op zoek gaan naar een vrijwillige nierdonor! Na een langere zoektocht naar nierdonoren zonder succes hoorde Kleis over dr Hamer en de Nieuwe Medicina. Hij ontdekte en besefte wat de werkelijke redenen waren van zijn beperkte nierfunctie daling en hij nam 100% verantwoordelijkheid voor zijn helingsproces. Inmiddels is zijn nierfunctie rond de 80%, zonder medicijnen en medische behandelingen. Hij is dankbaar voor deze Biologika kennis die letterlijk zijn leven heeft gered.

Szilvia kampte jarenlang met voedsel- en glutenallergie en miste haar heerlijke pizza’s en lievelingseten. Na vele krampen, ongemakken, darmklachten, diaree en ontstekingen kreeg ze de diagnose met de mededeling dat ze hiermee moest leren leven. Zij ontdekte toen Biologika, De Nieuwe Medicina en begreep hoe haar darmklachten en allergieën zijn ontstaan. Zij wist vervolgens wat te doen en waarom het zo te doen. 2.5 jaar later eet ze weer pizza’s, pasta’s en brood, en heeft nergens last meer van! Zij besefte dat haar darmproblemen geen levenslange gevangenisstraf waren of een vloek waar je nooit van kunt genezen, maar slechts een lichamelijke aanpassing die tijdelijk van aard is. Zij voelt zich vrij en dankbaar, en geeft al een paar jaar zelf ook Biologika consulten in Hongarije, haar geboorteland.

De droom van Biologika

 • Biologika droomt van een wereld zonder angst voor ziekte.
 • Een wereld waarin iedereen weet hoe hun lichaam werkt, bij ziekte en gezondheid.
 • Een wereld waarin iedereen de leiding over hun gezondheid in eigen hand heeft.
 • Biologika droomt van een wereld waarin iedereen in vrede en vrijheid leeft met zijn of haar lichaam, met zijn of haar ziekteprocessen.
 • Wij dromen ervan een ieder te leren hoe ziektes wérkelijk ontstaan en hoe ze verlopen, maar dat had je vast al begrepen.

Daarom organiseren wij diverse trainingen en bieden studiemogelijkheden aan, zowel live als online. Wij geven jou de kennis door over de 5 biologische natuurwetten, over lichamelijke en psychische ziektes (die wij overigens liever ‘veranderingen’ noemen). Ook ontwikkelen wij verdiepingstrainingen over bepaalde thema’s. Om jou het hoe en waarom van de werking van je lichaam te leren, zodat jij weet hoe je jouw ziekteprocessen kunt beïnvloeden en zelfs levensbedreigende toestanden kunt voorkomen. Zodat jij de leiding over jouw gezondheid in eigen handen kunt nemen, daar waar het hoort.

Biologika leert jou de logica van ziekte en gezondheid. Je hebt geen vooropleiding nodig, geen medische kennis, met gezond verstand zijn de basisprincipes in enkele dagen te leren.

Ontdek wat Biologika, De Nieuwe Medicina is, in een notendop

Wat voor cadeau’s ontvang je van deze revolutionaire kennis?

 • Je zult eindelijk begrijpen hoe ziektes werkelijk ontstaat, wat de zinvolle doelen zijn zodat de angst daarvoor vermindert of zelfs wegvalt.
 • Je komt tot de ontdekking hoe ziekteprocessen verlopen, dat je ze zelf kunt sturen en kunt voorkomen dat je van de ene ziekte in de andere terechtkomt.
 • Je leert ook waarom bijv. bacteriën en virussen geen gevaarlijke ziekteverwekkers zijn. Je leert o.a. wat kanker eigenlijk is.
 • Met de kennis van de 5 biologische natuurwetten tast je niet langer in het duister, maar wordt het mogelijk om een bewuste keuze te maken over hoe jij voortaan met ziekte omgaat.
 • Je kunt bewustere keuzes maken welke middelen, behandelingen en therapieën jij in kunt en wilt zetten om tot herstel en gezondheid te komen.
 • Dat houdt ook in dat jouw ziektekosten- en uitgaven drastisch zullen verminderen en je houdt veel meer geld over voor leuke dingen in het leven.
 • Jij wordt de creator en meester van je eigen gezondheid, de belangrijkste schat van ons leven!

Jij bent van harte welkom om deze complete nieuwe perceptie over ziektes en gezondheid te leren! OF jij nu een therapeut of coach bent en het wilt inzetten als een stevig fundament voor je cliënten EN/OF omdat jij simpelweg je eigen gezondheid super belangrijk vindt! In deze materie vind je wat je zoekt.

Leef vrij en gelukkig!

Vrij van angst voor ziektes en kanker…

“Hoe mooi is het om de regie van je eigen gezondheid in handen te hebben. Weg met overtuigingen over en angst voor. Hoe blij ik nu ben met de buitenkant maar zeker met alles wat binnen in mijn lichaam zit, geniaal hoe alles werkt.”

Bianca Tardy

“Waar moet ik beginnen? Het regende kwartjes tijdens de trainingen. Door alle bewustwording zijn diverse programma’s die bij mij liepen in de genezingsfase geraakt. Wat prachtig.”

Petra de Ridder

“Ik heb al 6 trainingsdagen gevolgd bij Enikö Papp, die deze toch redelijk complexe materie op een leuke en heldere manier kan overbrengen. Haar enthousiasme is aanstekelijk en zij illustreert de stof aan de hand van vele praktijkvoorbeelden. Ik ben altijd heel dankbaar dat ik deze dagen mag bijwonen.”

Marjan

“Heel veel informatie gekregen, die erg logisch en kloppend aanvoelen, en tegelijkertijd de informatie die we altijd via de reguliere geneeswijzen kregen, op zijn kop zet.”

Sietske Osinga

STUDIEAANBOD

BIOLOGIKA LIVE STUDIES

Live Basistraining

1 hele dag over de geheimen van de 5 biologische natuurwetten

Bachelor Training

5 dagen in de wereld van Biologika, De Nieuwe Medicina

Master JaarOpleiding

De ontdekkingsreis naar de logische oorzaken van alle ziektes in 10 dagen

Inspiratielezingen door hele Nederland

Korte kennismaking met de logische verklaringen van ziek worden

Themadagen ‘Ziektes in het vrouwelijk lichaam’

Van borst tot baarmoeder, bio-logisch kijken naar alle veranderingen

Biologika Landelijke Ontmoetingsdag

Ontmoet 1 x per jaar met bio-logisch denkende medemensen!

BIOLOGIKA ONLINE STUDIES

Online Basistraining

circa 10 uur video over de 5 biologische natuurwetten

Webinars

Leer over verschillende onderwerpen tijdens webinars

Zelfstudie, Video’s, Ebook

Leer in je eigen tijd via vele video’s, ebook en ervaringen

Aankomende data, georganiseerd door Biologika Nederland

 • Biologika LIVE Basistraining AMERSFOORT: 10 januari 2020 (10-17 uur)
  Er zijn nog 12 plaats(en) beschikbaar.  150,00
  Ja, ik doe mee!
 • Biologika LIVE Basistraining AMERSFOORT: 7 maart 2020 (10-17 uur)
  Er zijn nog 16 plaats(en) beschikbaar.  150,00
  Ja, ik doe mee!
 • Biologika LIVE Basistraining METERIK: 8 mei 2020 (10-17 uur)
  Er zijn nog 16 plaats(en) beschikbaar.  150,00
  Ja, ik doe mee!
 • Biologika LIVE Basistraining MEPPEL: 11 september 2020 (10-17 uur)
  Er zijn nog 16 plaats(en) beschikbaar.  150,00
  Ja, ik doe mee!
 • Biologika Bachelor Training AMERSFOORT: 10, 11, 24, 25, 31 januari 2020 (10-17 uur)
  Er zijn nog 14 plaats(en) beschikbaar.  850,00
  Ja, ik doe mee!
 • Biologika Bachelor Training METERIK: 8, 9, 16, 22, 23 mei 2020 (10-17 uur)
  Er zijn nog 16 plaats(en) beschikbaar.  850,00
  Ja, ik doe mee!
 • Biologika Bachelor Training MEPPEL: 11, 12, 18, 19, 25 september 2020 (10-17 uur)
  Er zijn nog 16 plaats(en) beschikbaar.  850,00
  Ja, ik doe mee!
 • Themadagen Vrouwelijke ziektes in MEPPEL: 2,3 november 2019 (10-17 uur) LAATSTE KEER!
  Er zijn nog 5 plaats(en) beschikbaar.  258,00
  Ja, ik doe mee!
 • BIOLOGIKA ONLINE BASISTRAINING
  Altijd beschikbaar
  225,00 incl. btw
  Ja, ik doe mee!

Door externe partijen georganiseerde Biologika evenementen/studiemogelijkheden

Biologika MASTER JaarOpleiding in 2020 (10 dagen verdeeld over 1 jaar) MEER INFO vind je hier

Biologika Avondlezing in Groenlo 8 november 2019 (19:30 – 22:15 uur) MEER INFO vind je hier