Over Roberto Barnai

 

Roberto Barnai profielfotoRoberto Barnai is de grondlegger van Biologika in Hongarije. Inmiddels is hij ruim 12 jaar actief als coach, consulent, trainer en spreker in Hongarije – en  internationaal. Het is hem als eerste in Hongarije gelukt om de ontdekkingen van dr. Hamer in een begrijpelijke taal om te zetten zodat het voor het iedereen toegankelijk wordt. Zelfs kinderen van 10, 12 jaar begrijpen de materie dankzij de manier waarop Barnai deze uitlegt. Het is geen eenvoudig karwei geweest – het taalgebruik van dr. Hamer is erg complex – maar het resultaat mag er zijn. Hij is ook diegene die via zelf geproduceerde video’s de boodschap kosteloos bij iedereen wil brengen. Met zijn medewerking  en toestemming worden deze video’s nu ook in Nederland verspreid, je vind ze hier.

Ongeveer 11 jaar geleden werd er bij Barnai dikkedarmkanker vastgesteld. Niet veel later kreeg hij leverkanker. Deze ziektes brachten hem op het spoor van de ontdekkingen van Dr. Hamer en door het toepassen van deze denkwijze is hij zonder behandelingen volledig hersteld. Toen hij er zeker van was dat de natuurwetten klopten is hij met al zijn vroegere werkzaamheden gestopt en heeft hij zich volledig gericht op het verspreiden van deze informatie.

Barnai begon in Hongarije lezingen en trainingen te geven, heeft inmiddels meer dan 2000 mensen geholpen bij het ontdekken van hun conflictoorzaken en is over de gehele wereld een gewild spreker. Hij is ook de auteur van de Orgaan Atlas, het unieke boek dat op dit moment in het Hongaars en in het Duits verkrijgbaar is. Het boek bevat alle nodige informatie over de 5 natuurwetten en alle mogelijke veranderingen / aandoeningen, gecategoriseerd per kiemblad en per orgaan. Het is volledig vrij van germanisme, therapeutische adviezen, productverkoop en voorgeschreven behandelingen. Het is pure informatie op een zeer eenvoudige, begrijpelijke taal. Het is daarmee hét handboek voor iedereen die zijn of haar gezondheid het allerbelangrijkste vindt.
Binnenkort wordt het boek uitgegeven in het Engels (verwachting eind 2017) en in het Nederlands (verwachting medio 2018) en nog 12 andere talen. De Nederlandse vertaling wordt geleid door Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika trainer, consulent.