Biologika Nederland creëert een wereld waar de werkelijke oorzaken van ziektes ontcijferd zijn. Een wereld waar niemand meer bang hoeft te zijn voor (ongeneeslijke) ziektes, infecties, kanker en uitzaaiingen…
Wij dromen er niet alleen over maar wij creëren het. Doe jij mee?

 

ONZE VERBAZING

  • Heb jij er ooit over nagedacht waarom wij ziek worden? En waarom uitgerekend dán worden wij ziek? Aan de hand van welke factoren “bepaalt de ziekte” de datum en het tijdstip, waarom niet juist eerder of later?
  • Men geeft verschillende antwoorden op deze vragen. Eén van de antwoorden is dat wij worden aangevallen en besmet door virussen, bacteriën of schimmels en dat wij daardoor ziek worden. Dat klinkt enigszins logisch. Maar wat is dan de reden dat tijdens de meest ernstige epidemie slechts 30-40% van de bevolking ziek wordt, terwijl de rest gezond blijft en van geen enkel symptoom last heeft? Ondanks dat de omgevingsfactoren hetzelfde zijn, worden deze mensen toch niet ziek van deze minuscule wezentjes…
  • Dan gaat men er ook vanuit dat er in ons lichaam ineens iets kapot kan gaan, defect kan raken of dat wij pech hebben dat wij ziek zijn geworden. Waarom begint ons lichaam zomaar opeens verkeerd te werken, bedenkt zich vervolgens na een tijdje lijden ineens en herstelt vanzelf?
  • Men zijn ook van mening dat ziekte te maken kan hebben met erfelijkheid. Maar ook hier rijst de vraag waarom onze genen precies tot die bepaalde dag hebben gewacht en dan pas, plotseling, ziekte activeren? Waarom niet eerder of later?
  • Zo zijn er nog een aantal verklaringen maar in feite kan men ons geen volwaardige en altijd werkende antwoorden geven op bovenstaande vragen. Dat maakt dat de schaduw van ziekte ons als het zwaard van Damocles boven het hoofd hangt, klaar om op elk willekeurig moment toe te kunnen slaan en alles te vernietigen wat wij tot die tijd hebben opgebouwd en gecreëerd…
STEL JE VOOR…
  • Dat alles wat je in je leven hebt opgebouwd in korte tijd vernietigd wordt door een ziekte die plotseling toeslaat?
  • Dat je leven op zijn kop wordt gezet door een ernstige diagnose, die je totaal verlamt?
  • Dat jouw leven wordt bedreigd door een ziekte waarvan wordt uitgegaan dat die dodelijk kan zijn? En dat je totaal bent overgeleverd aan een hopeloze situatie, die je machteloos laat toekijken?
  • Dat de artsen het ook niet meer weten en jou naar huis sturen met de boodschap: je moet ermee leren leven? Of: je bent terminaal?

ONZE FILOSOFIE

Wij weten en dagelijks ervaren, dankzij de ontdekkingen van dr. Hamer, de 5 biologische natuurwetten, dat wij dé oplossing hebben gevonden op al deze vragen. Dat het niet zover hoeft te komen maar dat er overal een logische, zinvolle antwoorden voor zijn… Beeld je eens in dat ziekte zinvol blijkt te zijn… Dat ziektes niet zomaar opeens opduiken maar dat ze een duidelijk, goed af te bakenen, logische functie en doel hebben in je leven. Dat wij weten wanneer en waarom ze ontstaan, wat de werkelijke oorzaken zijn, hoe ze verlopen en zelfs hoe lang ze duren. En het mooiste is: met deze kennis ben jij in staat om je ziekteprocessen op de natuurlijke manier te beïnvloeden en kun je voorkomen dat je in levensgevaarlijke situaties terechtkomt!

Meer weten over wat BIOLOGIKA eigenlijk is? Bekijk de video hier.

OVER DE GEBOORTE VAN BIOLOGIKA

Over Biologika & Roberto

Roberto Barnai profielfotoRoberto Barnai is de grondlegger van Biologika in Hongarije. Inmiddels is hij ruim 15 jaar actief als coach, consulent, trainer en spreker in Hongarije – en  internationaal. Het is hem als eerste in Hongarije gelukt om de ontdekkingen van dr. Hamer (ook bekend onder de naam Germaanse Geneeskunde of Germaanse Nieuwe Medicina) in een begrijpelijke taal om te zetten zodat het voor het iedereen toegankelijk wordt. Zelfs kinderen van 10, 12 jaar begrijpen de materie dankzij de manier waarop Barnai deze uitlegt. Het is geen eenvoudig karwei geweest – het taalgebruik van dr. Hamer is erg complex – maar het resultaat mag er zijn. Hij is ook diegene die via zelf geproduceerde video’s de boodschap kosteloos bij iedereen wil brengen. Met zijn medewerking  en toestemming worden deze video’s nu ook in Nederland verspreid, je vind ze hier.

In 2005 werd er bij Barnai dikkedarmkanker vastgesteld. Niet veel later kreeg hij leverkanker. Deze ziektes brachten hem op het spoor van de ontdekkingen van Dr. Hamer en door het toepassen van deze denkwijze is hij zonder behandelingen volledig hersteld. Toen hij er zeker van was dat de natuurwetten klopten is hij met al zijn vroegere werkzaamheden gestopt en heeft hij zich volledig gericht op het verspreiden van deze informatie.

Barnai begon in Hongarije lezingen en trainingen te geven, heeft inmiddels meer dan 2000 mensen geholpen bij het ontdekken van hun conflictoorzaken en is over de gehele wereld een gewild spreker. Hij is ook de auteur van de Orgaan Atlas, het unieke boek dat op dit moment in het Hongaars en in het Duits verkrijgbaar. Het boek bevat alle nodige informatie over de 5 natuurwetten en alle mogelijke veranderingen / aandoeningen, gecategoriseerd per kiemblad en per orgaan. Het is volledig vrij van germanisme, therapeutische adviezen, productverkoop en voorgeschreven behandelingen. Het is pure informatie op een zeer eenvoudige, begrijpelijke taal. Het is daarmee hét handboek voor iedereen die zijn of haar gezondheid het allerbelangrijkste vindt.

DE (Hongaarse) BIOLOGIKA OPLEIDING IS UNIEK 

Want het is GEACCREDITEERD als eerste ter wereld op de Hongaarse Medisch Universiteit (SOTE) in Boedapest. De 9-daagse opleiding wordt gegeven door reguliere artsen – die inmiddels ook omgeschoold zijn naar de leer van De Nieuwe Medicina – en regulier opgeleide medici kan deze opleiding voor creditpunten volgen. De Biologika opleidingen in het algemeen (4daagse, 8daagse, 9daagse) internationaal zijn reeds door meer dan 800 medici gevolgd. Een prachtig resultaat waar wij heel dankbaar voor zijn.

OVER BIOLOGIKA NEDERLAND 

& over de oprichter Enikö Papp

_LKL0025-6

HBO gediplomeerd Gezondheidsmanager, Mind & Body coach en gecertificeerd Biologika-consulent en trainer. Oprichter van Biologika Nederland.

Mijn naam is Enikö Papp, 38 jaar, geboren en getogen in noordoost Hongarije. Na het gymnasium heb ik de PABO gedaan en sinds 2001 ben ik woonachtig in Nederland. Omdat ik al vanaf mijn pubertijd geïnteresseerd was in gezondheid en sporten heb ik in Groningen de Hbo-studie Gezondheidsmanagement gevolgd. Inmiddels ben ik 15 jaar actief bezig op het gebied van gezondheidsbevordering en preventie, hier ligt mijn passie. Door al die jaren heen hield één vraag me specifiek bezig: waarom worden we ziek?

… waarom ben ik telkens ziek? Na jarenlang gekampt te hebben met terugkerende blaasontstekingen, hooikoorts, eczeem op mijn gezicht en chronische nierbekkenontsteking, na tientallen verschillende therapieën, coaching, alternatief en regulier te hebben uitgeprobeerd en duizenden euro’s verder had ik geen andere keus meer dan DE ANTWOORDEN te vinden op deze vragen:

Wat zijn de werkelijke oorzaken? Zijn er überhaupt oorzaken of is het puur toeval als je ziek wordt? Als gezondheid werkelijk onze grootste schat is, hoe is het dan mogelijk dat wij in 2017 nog steeds niets weten over de echte, bewijsbare oorzaken? Als je een arts vraagt: “Waar is mijn ziekte begonnen en wanneer ben ik genezen?” is er simpelweg geen antwoord op.

Tijdens mijn zoektocht heb ik vele mogelijke verklaringen gevonden die mij slechts deels hebben bevredigd. In mijn praktijk heb ik vaak verbeteringen gezien en slechts enkele keren echte genezing bij mijn klanten. In wezen zijn alle therapieën (regulier of alternatief) gericht op het bestrijden en ‘wegpoetsen’ van de ziekte of klacht. Het is iets waar je van af moet. Het wordt beschouwd als een defect van het lichaam. Maar waarom men telkens ziek wordt? Het waaróm werd niet beantwoord tijdens mijn zoektocht. Het antwoord was in ieder geval niet de voeding, het was niet mijn immuunsysteem, het waren niet mijn gedachten of emoties, niet mijn onbewuste overtuigingen, het waren ook niet de medicijnen of alternatieve poeders en pillen… maar wat dan wel? Het echte antwoord op mijn vragen kon ik nergens vinden.

Totdat ik in 2012 de ontdekkingen van De Nieuwe Medicina – de leer van Biologika tegenkwam. Ik weet nog goed hoe ik me na het bekijken van een aantal Hongaarse Biologikavideo’s voelde: WOW! AHA! Het was zo banaal eenvoudig dat ik het bijna niet kon geloven. De leer van Biologika – De Nieuwe Medicina gaf mij op al mijn vragen een logisch, betrouwbaar en controleerbaar antwoord. Hoe meer ik me in het verloop de biologische processen ging verdiepen, hoe preciezer de betrouwbaarheid van het systeem me duidelijk werd. Het tasten in het duisternis was in een klap voorbij. Ik begreep de oorzaken van mijn (terugkerende) ziektes, en ik kan je vertellen dat dat een geweldig gevoel was! Binnen 3 uur heb ik op al mijn vragen zinvolle antwoorden gekregen en eindelijk begreep waarom ik hooikoorts, eczeem, nierbekkenontsteking, etc heeft gehad. Biologika weten we nu wanneer en hoe men herstelt en waar het is begonnen. Mijn angst om weer ziek te worden is compleet verdwenen!

Ik voel me dankbaar dat ik op mijn leeftijd deze waardevolle  informatie tot me mocht nemen en volgens deze natuurwetten mag gaan leven. Met nog meer vreugde geef ik het graag door aan jou, zodat jij ook niet meer in angst voor ziektes hoeft te leven. Zodat ook jij je gezondheid in eigen handen kunt nemen.

Jij hebt nu een werkelijke keus, jouw herstel hangt van jou af!

Ik droom over een wereld waar…

Mijn missie en passie is om de 5 natuurwetten en de leer van Biologika in Nederland te verspreiden zodat we ziektes, kanker en infecties niet meer als vijand hoeven te beschouwen. Zodat wij onze gezondheid in eigen handen kunnen nemen en het verloop van onze ziekteprocessen zelf kunnen sturen en beïnvloeden. Van symptoombestrijding naar conflictmanagement. Van onwetendheid naar bewustwording. Van angst naar vertrouwen in de intelligentie van het lichaam. Van bezorgdheid naar rust.

Waar wil ik naar toe?

Mijn ideaal is om als Biologika consulent en trainer samen te werken met artsen uit de reguliere geneeskunde, zodat die twee werelden bij elkaar kunnen komen. Binnen Biologika wordt al jaren gestreefd naar de samensmelting van de reguliere geneeskunde en De Nieuwe Medicina. Ik nodig artsen en medisch personeel daarom ook uit om onze kennis en ervaringen te bundelen. Laten we van beide werelden de minst belastende en meest effectieve methodes combineren in het belang van de mens en zijn gezondheid. Vanuit de Biologika meng ik mij niet in het medisch protocol. Elke Biologika consulent respecteert wat er zowel in de reguliere als in de alternatieve geneeskunde is. We stellen de gezondheid en uiteraard de keus van de mens centraal.

HET BIOLOGIKA TEAM in beeld (Hongarije, Nederland, wereldwijd)

Biologika trainingen in Nederland

Biologika training in Boedapest (Hongarije)

Biologika training in Rusland

Biologika in Kijev (Rusland)

Biologika trainingen in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland

Biologika trainingen op vele plekken in Hongarije