met Roberto Barnai

Roberto Barnai (oprichter, trainer, consulent van Biologika Hongarije en Biologika International) vertelt in deze video wat kanker is en hoe belangrijk het is om te beseffen wat de werkelijke oorzaken zijn. Hij vertelt openhartig over zijn eigen dikke darm- en leverkanker, en hoe hij – dankzij de ontdekkingen van de 5 biologische natuurwetten – is genezen zonder enige medische ingreep, volledig bio-logisch en natuurlijk. Nu, bijna 15 jaar later, is hij nog steeds gezond, fris en fruitig.

Meer leren over het ontstaan van ziektes zoals kanker? Biologika Nederland geeft regelmatig trainingen en themadagen over deze onderwerpen. Zowel Online als Live. Op onze pagina hier vind je alle informatie. Jij bent welkom in deze nieuwe perceptie, in de wereld van Biologika <3

TIP voor het aanzetten van de ondertiteling!
Deze video is voorzien van Nederlandse ondertiteling. Deze is handmatig aan te zetten:
1. Start de video
2. Rechts onderin de video zie je 4 icoontjes, een daarvan is het icoontje van de ondertiteling. Zie foto hier. Klik er 1 keer op!
3. Zodra onder dit icoontje een rode streep verschijnt betekent dat de ondertiteling aangezet is. Veel kijk- en leerplezier!

Klik HIER om terug te gaan naar het videoalbum