Online Masterclass ‘Ziektes & Virussen’

De rustgevende en bio-logische verklaringen in tijden van de coronacrisis

NIEUW!!!

Deze 3-delige ONLINE MASTERCLASS kun je vanaf nu
aanschaffen en t/m 31 oktober 2020  terugkijken!

We leven in crisis….in een rap tempo beleven wij intense veranderingen en een totaal nieuwe werkelijkheid…! Afgelopen weken, maanden is er veel veranderd en op z’n kop gezet. Wij bevinden ons in een totaal onverwachtse en vaak schokkende situatie. Los van wat als oorzaak hiervan wordt aangewezen, vraagt deze situatie om helderheid van geest. Biologika Nederland is actief in het voorlichten hoe aan te kijken tegen deze situatie vanuit de 5 biologisch natuurwetten.

Rust, kalmte en waardevolle informatie is wat iedereen nu nodig heeft en wat wij jou toe wensen.

THEMA’S van deze 3-delige Masterclass van maar liefst 6 uur bewustmakende video

Inmiddels staan er over het coronavirus twee video’s op onze website. MAAR er blijven vele vragen komen. Vragen waar je logischerwijs duidelijke en rustgevende antwoorden op wilt krijgen. Daarom hebben wij eind maart, begin april 2020 een 3-delige Masterclass gemaakt die wij online hebben gegeven. Wij zijn toen nader ingegaan op alle ins en outs rond ziek worden, de werking van de virussen, immuunsysteem, griep, longontsteking en keelontsteking.

Elke verandering, oftewel biologisch speciaalprogramma  (= ziektes, klachten en aandoeningen) staat altijd in het teken van onze overleving. Deze veranderingen worden door onze hersenen onfeilbaar aangezet, dankzij de door ons eerder beleefde ervaringen, gebeurtenissen, emotionele reacties en natuurlijk door de in ons geprogrammeerde biologische overlevingscodes.

Tijdens deze 3-delige Biologika Online Masterclass maken we nader kennis met de meest voorkomende bio-logische verklaringen van ziektes, de 5 voorwaarden van ziek worden, de werkelijke rol van virussen en we gaan de logische oorzaken van allerlei luchtwegklachten leren. Dit alles vanuit de samenhangen van de 5 biologische natuurwetten. Je kunt praktisch nergens meer heen zonder iets beangstigends te horen over het coronavirus en wat ons allemaal nog te wachten staat. Wij zijn zo bang gemaakt voor een onzichtbare vijand. Vele tegenstrijdige berichten bereiken ons. We voelen ons nergens meer veilig, zelfs in ons eigen lichaam niet… Wat is de reden dat er slechts een piepklein percentage van de wereldbevolking ‘besmet’ raakt? Wat maakt dat juist ouderen het zwaarder treft? Is dit werkelijk de schuld van virussen of een verzwakt immuunsysteem? En hoe komt het dat sommigen lichte griepverschijnselen krijgen en na een paar dagen weer gezond zijn, anderen serieuze longklachten of ontstekingen krijgen? Komt het door het virus zelf… of speelt toeval een rol?

Of is er een bio-logische verklaring voor, die wij nog niet eerder hebben opgemerkt en onderzocht…? Tijdens deze 3 Online Masterclasses krijg je antwoorden die je nog nooit eerder van de reguliere- en ook niet van de alternatieve zienswijze hebt gehoord. Informatie die je kijk op de hele gebeurtenis rondom virussen en het coronavirus voorgoed positief zal veranderen.

Voorkennis is niet verplicht maar wij raden jou met klem aan om eerst kennis te maken met de basisperceptie van Biologika, de 5 biologische natuurwetten, via ons ebook en de beschikbare basisvideo’s op www.biologikanederland.nl/videos

ONDERWERPEN van deze 3 Online Masterclasses (in totaal 6 uur videomateriaal + 1 uur bonusvideo)

In deze 3-delige Masterclass vertelt Enikö, Biologika trainer en consulent, hoe zij deze dagen, weken beleeft, met de intentie om ook anderen ermee te kunnen helpen. Zij deelt met ons waarom zij geen angst ervaart…! Zij vertelt waarom velen wel ziek worden en waarom anderen niet… en waar dat van afhankelijk is. Zij gaat ook dieper in op hoe zij haar zielenrust bewaart in deze turbulente tijden en hoe deze complete nieuwe perceptie – die Biologika heet – velen kan helpen met het bewaren van rust en het gezond verstand.

THEMA Masterclass – deel 1

De 5 concrete voorwaarden om ziek te worden – ziek zijn is geen toeval

Tijdens deze Masterclass – deel 1 leren we meer over het biologisch conflict als startpunt van een ziekte. Waar begint een ziekte en waarom precies daar? Het biologisch conflict is een fysiologische gebeurtenis waardoor een lichamelijke verandering in werking wordt gesteld. Maar waarom is het een biologisch conflict? Wat zijn de 5 kenmerken hiervan? Hoe herken je een dergelijk conflict? Hoe ontstaat zo’n conflict en wat bepaalt de intensiteit ervan? Deze vragen worden beantwoord aan de hand van veelvoorkomende symptomen. Dit zijn leerzame en onmisbare inzichten om de rest van de Masterclasses te kunnen volgen, daarom starten we met deze belangrijke informatie.

Deel 1 wordt afgesloten met een leerzame vragenronden van de deelnemers die het Live hebben gevolgd op 30 maart 2020.

THEMA Masterclass – deel 2

Virussen en ons immuunsysteem – wij hebben niets te vrezen

Er is zoveel tegenstrijdige informatie over virussen… zelfs de virologen spreken elkaar tegen. Wat is dan waarheid? Wat zijn virussen eigenlijk en wat is hun doel? Komen ze echt om ons te vernietigen of ontstaan ze juist om ons iets duidelijk te maken? Moeten we bang zijn voor deze onzichtbare eiwitmoleculen?
Hoe ontstaan ze en wat doen ze in ons lichaam? En wat is de rol van ons immuunsysteem? Is het verstandig om het immuunsysteem te versterken of is het al sterk/slim genoeg van zichzelf? Moeten we vechten tegen vijanden die microben heten? Of moeten we ze juist begrijpen en ze op een natuurlijke manier benaderen? Waarom zijn mensen die de Biologika kennis leven niet meer bang voor microben? En waar komt het idee vandaan dat wij in gevaar zouden zijn tijdens een dergelijke ‘pandemie’ zoals nu het coronavirus? Wat is een pandemie en wat wil het ons leren? Deze uitzending zal alles maar dan echt alles wat jij ooit hebt geloofd en geleerd over virussen en immuunsysteem op zijn kop zetten. Waardoor jij beter in staat bent om helder(der) na te denken. Een bijzonder mooi gegeven in deze tijden!

Deel 2 wordt afgesloten met een leerzame vragenronden van de deelnemers die het Live hebben gevolgd op 1 april 2020.

THEMA Masterclass – deel 3

Bio-logische oorzaken van luchtwegen infecties, o.a. longontsteking, keelontsteking, griep, neusslijmvlies klachten

Wat is de reden dat een virus bij sommige mensen alleen de longen ‘aanvalt’ en bij anderen de keel en neusslijmvlies? Is het virus zo kieskeurig of is er een andere, logische reden? Wat zijn de bio-logische verklaringen van klachten aan de onderste en bovenste luchtwegen? Waarom duurt het bij de één slechts 3 dagen en heeft het bij anderen zelfs een dodelijke afloop? Bij sommigen werken de virussen minder sterk…? of hoe zit het?
Wat is griep en waarom zijn er verschillende varianten? Wat is de rol van rechtshandigheid en linkshandigheid in deze? Wat zijn de ervaringen van velen die al Biologika leven? Dit is informatie die je bevrijdt, rust geeft en helder laat nadenken.

Deel 3 wordt afgesloten met een leerzame vragenronden van de deelnemers die het Live hebben gevolgd op 3 april 2020.

BONUS VIDEO

De meest gestelde vragen over de Masterclass onderwerpen & de bio-logische antwoorden

Naar aanleiding van de grote interesse in deze Masterclasses hebben wij vele interessante vragen ontvangen van de deelnemers. Tijdens deze bonus vraaguurtje neemt Enikö de meest gestelde vragen door en geeft haar visie en de bio-logische verklaringen op al deze boeiende en leerzame vragen. Dit is een video die de kroon op de rest van de informatie zet, vol met logica, bewondering voor ons lichaam, gezondheid en Moeder Natuur.
Ontvang antwoorden op de vragen zoals:
* waarom zijn er verschillende (griep)virussen?
* wat is de reden waarom wij virussen als iets vijandigs zien vanuit de oude, reguliere kijk?
* is er nog een 2de coronagriep golf te verwachten als wij de natuurwetten logica volgen?
* hoe wordt het coronavirus getest in mensen?
* waarom treft dit virus vooral de ouderen?
* wat als dit virus toch uit een externe bron komt…?
* waarom kunnen microben ook voor ons giftig of zelfs dodelijk zijn?

Deze video is live uitgezonden en opgenomen op 15 april 2020.

Ben jij er klaar voor om je lichaam, ziektes en virussen vanuit een complete andere dimensie te bekijken…?

Tijdens deze 3 uitzendingen ga je ook vele nieuwe informatie leren over o.a. wat jij kunt doen om gezond te blijven. Enikö spreekt over bruikbare en concrete kennis en tips en je zult beter in staat zijn om de materie te integreren in je dagelijks leven, denkpatronen… Je krijgt ook tips hoe uit de massa hypnose en hysterie te blijven en wat jij nu al kunt doen voor je eigen gezondheid i.p.v. af te wachten en bang/bezorgd te zijn. Deze 3 uitzendingen zijn ware cadeau’s voor jou en voor je dierbaren! Kennis is macht, en de juiste kennis is levensreddend.

Ter info: wij spreken tijdens deze Masterclasses niet over ideologieën, meningen, geloofsovertuigingen of andere informatiestromingen van en over het coronavirus. Deze Masterclasses gaat uitsluitend over de bio-logische verklaringen van ziektes waar virussen bij betrokken zijn. 

Jouw masterclass host

Mijn naam is Enikö Papp. Ik ben gespecialiseerd in gezondheidsmanagement en in de leer van Biologika, De Nieuwe Medicina.

Sinds 2002 ben ik actief bezig op het gebied van gezondheidsbevordering en preventie. In 2015 heb Biologika Nederland opgericht. Sindsdien leer ik mensen antwoord vinden op de brandende vraag: Waarom worden we ziek? Waarom vinden er veranderingen plaats in het lichaam?

vanaf nu aan te schaffen

terug te kijken 

t/m 31 oktober 2020

Wat ga je leren?

 • De logische, bewijsbare en wetmatige verklaringen van de 5 voorwaarden waardoor ziektes (=veranderingen) ontstaan
  Alles benaderd vanuit de 5 biologische natuurwetten perceptie
 • De reden waarom er verschillende antwoordreacties zijn van het lichaam, waardoor niet iedereen dezelfde klacht, ontsteking, aandoening heeft
  En we delen een aantal ervaringen met jou rondom dit onderwerp
 • Wat de zinvolheden en doelen zijn van luchtwegklachten
  Vanaf de volgende dag al kun je alles wat je tijdens deze masterclass leert checken in je leven, hoe deze veranderingen werken
 • Wat de logica is van de werking van virussen en ons immuunsysteem
  Je zult verbaasd zijn hoe logisch het in werkelijkheid is
 • Hoe onderscheid te maken tussen feiten en fabels en wat angst/paniek met ons doet
  Bereid je voor op een compleet andere zienswijze
 • Aan het einde van elke masterclass vind je vragen terug die de deelnemers hebben gesteld tijdens de LIVE uitzendingen
  Ter ondersteuning van jouw leerproces. Het wordt een echte inzichtenwaterval!

Fijn om te weten:
deze Online Masterclasses kun je nu AANSCHAFFEN én TERUGKIJKEN t/m 31 oktober 2020!

Online Masterclasses Live 3-delig
+ BONUS video Q&A

Limited

€ 68,-
€ 47,-

 • Masterclass – deel 1 : de 5 concrete voorwaarden van ziek worden – ziek worden is geen kwestie van toeval!
 • Masterclass – deel 2 : virussen, hun werkelijke rol in het lichaam en ons immuunsysteem – niets is wat het lijkt
 • Masterclass – deel 3 : de bio-logische, bewijsbare oorzaken van griep, longontsteking, keelontsteking en neusslijmvlies klachten
 • BONUS VIDEO van 1 uur VRAGENRONDE: de meest gestelde vragen rondom de Masterclass onderwerpen
Meld je nu aan!

Calendar

TERUG TE KIJKEN

t/m 31 okt 2020

Calendar

DIRECT TOEGANG

na aanschaf heb je
direct toegang
tot alle 4 video’s