BIOLOGIKA INSPIRATIELEZINGEN
– Ontdekt de echte geheimen van ziek worden –

Een bijzondere inspiratielezing over de 5 biologische natuurwetten die voor het eerst in de geschiedenis onthullen HOE en WAAROM wij ziek worden. De wetmatige, logische verklaring van ziekte, kanker en pijn. Hier wil je bij zijn!

Tijdens deze Biologika inspiratielezing krijg je een korte kennismaking met de 5 biologische natuurwetten – de basis van deze nieuwe paradigma – en vele praktijkvoorbeelden om een eerste feeling te krijgen met hoe de biologische natuurwetten werken, oftewel waarom wij ziek worden. Je zult versteld staan hoe banaal eenvoudig en logisch ziektes ontstaan en vooral waarom ze ontstaan. Na deze paar uren zul je in staat zijn om vervolgens bij jezelf en je geliefden te checken hoe het werkt. Na deze inspiratieavond is gezondheid geen geheim meer! Deze bijzondere ontdekking zal je leven voor goed positief veranderen.

Ben jij er ook klaar voor om 180 graden anders te leren kijken naar ziektes omdat:

  • jouw lichaam geen fouten maakt wanneer het ziek wordt
  • een fysieke (of geestelijke) verandering (=ziekte) zinvol is
  • genezing een logisch proces is
  • je invloed kan hebben op je eigen herstel

DAN IS DEZE LEZING IETS VOOR JOU! Voel je welkom in deze compleet andere realiteit waar jij meester wordt van je eigen gezondheid.

“De lezing was zo opgezet dat het heel goed te begrijpen was, heel inzichtelijk, speels en met humor gebracht. Daardoor kon ik goed geconcentreerd blijven luisteren. Enikö is een heel speciale warme en vrolijke vrouw die mij de hele avond enorm wist te boeien. Aan haar hele presentatie kun je merken dat ze de materie volledig beheerst. Dat geeft een goed gevoel. Ik zou deze lezing aan iedereen adviseren die hiervoor openstaat, die voelt dat je er niet komt met alleen de reguliere manier van omgaan met de mensen en hun klachten. Het zou fijn zijn als artsen hier kennis mee zouden willen maken.” Monique Janssen Klaassen – onderwijzeres

Hoe ziet een Biologika avond eruit?

In de eerste helft van de avond zal Enikö (Biologika trainer, consulent, eigenaar van Biologika Nederland) kort toelichten hoe de biologische natuurwetten werken. En na een korte koffiepauze is er ruimte voor je persoonlijke vraag. Neem daarom ook gerust je vraag over je klacht of ziekte mee. Wil jij bijvoorbeeld weten wat de logische oorzaak is van je pijn in je schouder, je klachten in je buik of waarom een kennis of geliefde precies nu geconfronteerd wordt met kanker of iets vergelijkbaars? Enikö zal er – zover het daar ter plekke mogelijk is – antwoorden op geven, vanuit de perceptie van de natuurwetten. De avond zal worden afgesloten met een korte toelichting over de vervolgstudie mogelijkheden, zoals trainingen en themadagen.

“Hallo Eniko, complimenten voor jouw lezing. Heel erg fijn is de manier waarop je e.e.a. uitlegt. Kraakhelder en zonder oordelen; ruimte voor andere gedachten en invloeden. Ik heb ook weer wat kennissen op dit spoor gezet. Zijn zijn geïnspireerd, net als ik. Hartelijke groet en tot ziens, Marga Lambeck”

RESERVEER JOUW PLEK


GROENLO Biologika Inspiratielezing
DATUM: 8 november 2019, vrijdag, tussen 19:30-22:15 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
AANMELDEN gaat via de mail: jose-natuurlijk@hotmail.com (vooraf aanmelden is verplicht)
ENTREE: € 18,- incl koffie, thee
ADRES: De Mattelier, Mattelierstraat 19, 7141 BP in GroenloLezingen op aanvraag

De lezing kan overal in Nederland worden aangeboden.

Heb of ken jij een groep mensen die geïnteresseerd is in de leer van Biologika en de biologische natuurwetten? Of heb je een geschikte ruimte om minimaal 25 en maximaal 120 deelnemers te kunnen ontvangen om deze waardevolle informatie met elkaar te delen?

Neem dan contact op zodat we de details verder kunnen bespreken.


Disclaimer

Op deze lezing is de disclaimer van toepassing. Lees deze grondig door om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Daarnaast zijn – evenals op alle andere diensten en producten van Biologika Nederland – de Algemene Voorwaarden van toepassing.