In deze video deelt Eniko haar bio-logische perceptie met jullie op het coronavirus en de hele gebeurtenis eromheen. Is dit virus echt zo gevaarlijk of is er iets anders aan de hand? Zijn de virussen de veroorzaker van besmettingen of juist het tegenovergestelde…? Doe je eigen onderzoek en leer de biologische natuurwetten zodat je uit de angst blijft. Zonder angst en gevaarregistratie bestaan geen ziektes. Veel leer- en kijkplezier! Meer informatie vind je op www.biologikanederland.nl

Zit jij nog met vragen en ben jij benieuwd naar wat Enikö nog meer te vertellen heeft over de biologie van angst maar ook hoe ermee om te gaan? Bekijk dan ook haar KIJKERSVRAGEN VIDEO DEEL 2, klik hier. Het was een Facebook LIVE uitzending op 16 maart 2020, met vele leerzame onderwerpen.

Heb jij na het bekijken van deze video nog onbeantwoorde vragen? Wil jij meer leren over deze materie? Ben jij opzoek naar biologische en rustgevende antwoorden? In de 3-delige Masterclass ‘Ziektes & Virussen’ met 6 uur videomateriaal legt Enikö heel veel tot in detail uit. Het is vanaf nu aan te schaffen én terug te kijken t/m 31 oktober 2020!

Als bonus krijg je er 1 uur extra video bij over de meest gestelde vragen rondom dit coronavirus onderwerp! Het is informatie die jouw kijk op ziektes en virussen voor goed positief zullen veranderen.

Klik op de bannerfoto voor meer informatie en aanschaf.