Het verhaal van József – Botkanker

Nadat artsen botkanker bij hem hadden vastgesteld kreeg József te horen dat hij zonder behandeling maximaal anderhalf jaar te leven zou hebben. Chemotherapie, bestraling en zonodig amputatie werden als potentiële behandeling genoemd. József besloot echter om zijn gevoel te volgen en paste de principes van Biologika toe. Mede aan de hand van de originele röntgenfoto’s legt hij uit hoe hij uiteindelijk volledig herstelde. Bekijk zijn verhaal hier.

 Het verhaal van Zsuzsanna – Borstkanker

BN041GVijf jaar geleden werd er bij Zsuzsanna borstkanker vastgesteld in beide borsten. Ze besloot niet direct het reguliere traject van chemo en operaties in te gaan, maar drie maanden time-out te nemen om het op haar eigen manier te doen, volgens de principes van de 5 biologische natuurwetten. Bekijk haar verhaal hier.

 

Het verhaal van Edith – Nierbekkenontsteking

BN040GEdith had jaren last van terugkerende nierbekkenontstekingen. Een ware hel, met veel pijnen en ongemakken en geen arts kon antwoord geven op de vraag waarom het telkens terugkwam. Antibiotica kuren hielpen niet en alternatieve therapieën gaven soms slechts tijdelijke verlichting. Toen ze via via in aanraking kwam met de leer van de Biologika en een afspraak heeft gemaakt met Enikö,  Biologika-consulent. Lees haar verhaal hier.

Edith wil liever anoniem blijven en is niet de persoon op de foto. Alle andere afbeeldingen zijn van de personen die hun verhaal doen.