Voedselallergie, glutenallergie verleden tijd – het verhaal van Szilvia Bekesi

Szilvia Bekesi, Biologika consultent en trainer, is volledig hersteld van haar voedsel- en glutenallergie. Zij geniet sindsdien weer van haar pizza’s en Hongaarse lekkernijen omdat zij begreep wat haar allergie had veroorzaakt. En ook wist zij de oorzaak op te lossen. Dit allemaal volgens de perceptie van de 5 biologische natuurwetten. In deze video vertelt ze ons hoe een dergelijke allergie ontstaat en ook dat het geen levenslange ‘gevangenisstraf’ is maar een tijdelijk proces van het lichaam. Zij is één van velen, in de wereld van Biologika, die volledig hersteld is van voedselallergie! Als je weet wat het veroorzaakt heeft en waarom, wordt het ‘hoe’ een stuk eenvoudiger. Bekijk haar video hier.


De ‘wonderbaarlijke genezing’ van een nierpatiënt – het verhaal van Kleis

Mijn verhaal begint in 2012. Tenminste dat dacht ik. Zoals ik later leerde begon het al veel eerder. In juni 2012 maakte ik met vrienden een wandeling in de Duitse Pfalz. Begin 2013 ging het echter helemaal mis. Er bleek opeens niets meer goed te zijn qua bloeduitslagen, mijn bloeddruk rees de pan uit, er zat steeds meer bloed en eitwit in mijn urine en mijn viriliteit vertrok ook langzaam met de Noorderzon. Meer onderzoeken volgden gedurende twee jaren. Veel onderzoeken en veel medicijnen, steeds weer nieuwe, steeds weer andere en ik had het gevoel dat het er allemaal niet beter op werd. Mijn energie holde achteruit. Ik kon nog geen 100 meter meer lopen. Ik was moe, ongelooflijk moe… De nefroloog had zich goed voorbereid en mijn dossier goed gelezen. Het was alarmfase rood! Vijf voor twaalf! Onbegrijpelijk dat de internist mij niet eerder had doorverwezen! Mijn nierfunctie was nog maar 12% en ik had zware bloedarmoede… Lees Kleis zijn bio-logische helingsreis hier…


Genezen van open been en waterbuik (ascites)
open gesprek met István Kránitz en Roberto Barnai

Toen ik in een kritieke toestand verkeerde wist ik dat ik niet dood wilde gaan. Ik had een moment tijdens mijn genezing waar ik wist dat als ik nu wil gaan, kan ik nu gaan. Maar ik wilde niet! Men probeerde mijn been meerdere malen te amputeren maar ik liet het niet toe. Ik wist het zeker: ik ben aan het genezen! Als je een doel hebt, dat houdt je hier. Het doel is altijd datgene waarvoor we hier zijn. Diegene die doelen heeft, wil hier zijn, op Aarde, in dit lichaam, en als je hier wilt zijn vertrek je niet zomaar… Lees István zijn wonderbaarlijke genezing hier.

Openbaar gesprek door István Kránitz en Roberto Barnai op de Nationale Biologika, de Nieuwe Medicina Ontmoetingsdag, 01.06.2019, Hongarije


Hooikoorts – het verhaal van Marly

Vanaf klein kind heb ik last van hooikoorts gehad. Iedere zomer gezwollen rode ogen,  jeukend gehemelte, veel niezen, zakdoeken vol. Heel veel slijm in mijn ogen. Eigenlijk bleef ik binnen als het mooi weer was.
Als kind werden er tests gedaan waarvoor je dan allergisch was. Nou dat was eigenlijk alles wat je kon verzinnen wat er in zo’n zomer bloeit. Toentertijd kreeg je… Lees het complete ervaringsverhaal hier.

 

 


Eczeem – het verhaal van Anthon

Begin januari spreek ik mijn dochter via de telefoon en voelde aan dat er iets scheelde en dat er iets op haar lever lag, iets wat ze blijkbaar niet aan mij kon/wilde vertellen. Ik geef de telefoon door aan haar moeder …. aan wie zij vertelde wat haar dwars zat. …. Mijn vrouw verteld me later wat het verhaal was.

Een week later zou onze kleindochter bij ons op bezoek komen …. maar mijn dochter… Lees het complete ervaringsverhaal hier.

 


Blaasontsteking en nierkoliek – het verhaal van Beatrice

Het begon allemaal in 2011. Eerst met hardnekkige blaasontstekingen. Deze waren niet onder controle te krijgen met antibiotica. Alle soorten voorgeschreven gekregen. Ook met alternatieve behandelingen was er geen verbetering te behalen. Na een tijdje kwamen daar ook nierkolieken bij. Ik kreeg allergische reacties op al de soorten antibiotica en was dus afhankelijk geworden van veel en zware pijnstillers om nog enigszins de dag door te komen. Het boek “de zin van ziekzijn” was mij ook bekend en ik had ook in die richting al menig therapie ondergaan.… Lees het complete ervaringsverhaal…

 


Carpaletunnelsyndroom – het verhaal van Anita

Tijdens mijn studiejaren tussen 14 en 18 jaar op het gymnasium begon ik last te krijgen van mijn arm en pols, en ook de vingers. Als ik het gevoel en de pijn moet beschrijven: het voelde heet aan en het brandde van binnen, als ik het bewoog deed het nog meer pijn, elke aanraking deed ook zeer. En op een gegeven moment straalde de pijn naar mijn elleboog en schouders, en ik had tijden dat mijn hele arm verstijfd was. Ik kon mijn arm alleen in 90 graden houden want op deze manier deed het het minste pijn… Ik had er met periodes last van en de afgelopen zomer deed het weer maandenlang zo zeer dat ik werkelijk bang was dat mijn arm verlamd zou raken… Lees het complete ervaringsverhaal…


Borstkanker met lymfe uitzaaiingen – het verhaal van Renate

Ik wist al een paar jaar dat mijn borst niet was wat het moest zijn. Echter op en aparte manier kon ik de confrontatie nog niet aan. Ik had een kuiltje, een intrekking aan de onderkant. Maar het kon ook best een spier zijn dacht ik zo. Toen ik er aan toe was heb ik een thermografie laten maken. Na twee thermografien binnen drie maanden waar geen activiteit waarneembaar was, heb ik toch een echo laten maken waar toch wel degelijk iets te zien was. Toen via de huisarts mij door laten verwijzen. Eenmaal in het ziekenhuis kwam in in een rollercoaster terecht.

Lees het complete ervaringsverhaal…


Baarmoedermond, eierstokcyste, endometriose – het verhaal van Nanetta

Nadat de artsen niets meer voor haar konden doen vanwege haar endometriose en eierstokcyste heeft Nanetta de weg van Biologika gekozen. De weg van zelf verantwoordelijkheid nemen voor je eigen herstel, de logica zoeken in je ziekteprocessen en vervolgens de natuur haar werk laten doen. Nanetta is na 10 jaar gezond en geeft consulten en trainingen over de biologische natuurwetten. Lees hier haar prachtige genezingsverhaal.

Lees het complete ervaringsverhaal…


Eierstokcyste – het verhaal van Inge

Inge uit België heeft een natuurlijk herstelproces doorlopen met betrekking tot haar eierstokcyste van 8 x 6 cm. Wat was haar biologisch conflict, oftewel waarom heeft haar lichaam een cyste aangemaakt, met welk doel, en hoe heeft ze dit proces doorlopen? En hoe kan het dat ze er veel jonger uit ziet ;-)?

Lees haar ervaringsverhaal hier.

 


Plasdrang – Het verhaal van Jeroen

Jeroen kampte jarenlang met plasdrang. Zodra hij thuis kwam en zijn sleutel in het sleutelgat van zijn woning stak kreeg hij telkens een vreselijke plasdrang en moest als een gek gelijk naar de wc rennen… Jarenlang had hij niet in de gaten waarom en geen arts (regulier of alternatief) kon hem helpen. Maar waarom reageerde zijn lichaam zo en hoe heeft hij het alsnog bio-logisch kunnen oplossen?

Lees zijn wonderbaarlijke ontdekking en herstel hier.

 


Botkanker – Het verhaal van József

Nadat artsen botkanker bij hem hadden vastgesteld kreeg József te horen dat hij zonder behandeling maximaal anderhalf jaar te leven zou hebben. Chemotherapie, bestraling en zonodig amputatie werden als potentiële behandeling genoemd. József besloot echter om zijn gevoel te volgen en paste de principes van Biologika toe. Mede aan de hand van de originele röntgenfoto’s legt hij uit hoe hij uiteindelijk volledig herstelde.

Bekijk zijn verhaal hier.


Borstkanker – Het verhaal van Zsuzsanna

BN041GVijf jaar geleden werd er bij Zsuzsanna borstkanker vastgesteld in beide borsten. Ze besloot niet direct het reguliere traject van chemo en operaties in te gaan, maar drie maanden time-out te nemen om het op haar eigen manier te doen, volgens de principes van de 5 biologische natuurwetten.

Bekijk haar verhaal hier.