Blaasontsteking en nierkoliek – het verhaal van Beatrice

Het begon allemaal in 2011. Eerst met hardnekkige blaasontstekingen. Deze waren niet onder controle te krijgen met antibiotica. Alle soorten voorgeschreven gekregen. Ook met alternatieve behandelingen was er geen verbetering te behalen. Na een tijdje kwamen daar ook nierkolieken bij. Ik kreeg allergische reacties op al de soorten antibiotica en was dus afhankelijk geworden van veel en zware pijnstillers om nog enigszins de dag door te komen. Het boek “de zin van ziekzijn” was mij ook bekend en ik had ook in die richting al menig therapie ondergaan.… Lees het complete ervaringsverhaal…

 

Carpaletunnelsyndroom – het verhaal van Anita

Tijdens mijn studiejaren tussen 14 en 18 jaar op het gymnasium begon ik last te krijgen van mijn arm en pols, en ook de vingers. Als ik het gevoel en de pijn moet beschrijven: het voelde heet aan en het brandde van binnen, als ik het bewoog deed het nog meer pijn, elke aanraking deed ook zeer. En op een gegeven moment straalde de pijn naar mijn elleboog en schouders, en ik had tijden dat mijn hele arm verstijfd was. Ik kon mijn arm alleen in 90 graden houden want op deze manier deed het het minste pijn… Ik had er met periodes last van en de afgelopen zomer deed het weer maandenlang zo zeer dat ik werkelijk bang was dat mijn arm verlamd zou raken… Lees het complete ervaringsverhaal…

Borstkanker met lymfe uitzaaiingen – het verhaal van Renate Peters

Ik wist al een paar jaar dat mijn borst niet was wat het moest zijn. Echter op en aparte manier kon ik de confrontatie nog niet aan. Ik had een kuiltje, een intrekking aan de onderkant. Maar het kon ook best een spier zijn dacht ik zo. Toen ik er aan toe was heb ik een thermografie laten maken. Na twee thermografien binnen drie maanden waar geen activiteit waarneembaar was, heb ik toch een echo laten maken waar toch wel degelijk iets te zien was. Toen via de huisarts mij door laten verwijzen. Eenmaal in het ziekenhuis kwam in in een rollercoaster terecht.

Lees het complete ervaringsverhaal…

Baarmoedermond, eierstokcyste, endometriose – het verhaal van Nanetta

Nadat de artsen niets meer voor haar konden doen vanwege haar endometriose en eierstokcyste heeft Nanetta de weg van Biologika gekozen. De weg van zelf verantwoordelijkheid nemen voor je eigen herstel, de logica zoeken in je ziekteprocessen en vervolgens de natuur haar werk laten doen. Nanetta is na 10 jaar gezond en geeft consulten en trainingen over de biologische natuurwetten. Lees hier haar prachtige genezingsverhaal.

Lees het complete ervaringsverhaal…

Eierstokcyste – het verhaal van Inge

Inge uit België heeft een natuurlijk herstelproces doorlopen met betrekking tot haar eierstokcyste van 8 x 6 cm. Wat was haar biologisch conflict, oftewel waarom heeft haar lichaam een cyste aangemaakt, met welk doel, en hoe heeft ze dit proces doorlopen? En hoe kan het dat ze er veel jonger uit ziet ;-)?

Lees haar ervaringsverhaal hier.

 

Plasdrang – Het verhaal van Jeroen

Jeroen kampte jarenlang met plasdrang. Zodra hij thuis kwam en zijn sleutel in het sleutelgat van zijn woning stak kreeg hij telkens een vreselijke plasdrang en moest als een gek gelijk naar de wc rennen… Jarenlang had hij niet in de gaten waarom en geen arts (regulier of alternatief) kon hem helpen. Maar waarom reageerde zijn lichaam zo en hoe heeft hij het alsnog bio-logisch kunnen oplossen?

Lees zijn wonderbaarlijke ontdekking en herstel hier.

Botkanker – Het verhaal van József

Nadat artsen botkanker bij hem hadden vastgesteld kreeg József te horen dat hij zonder behandeling maximaal anderhalf jaar te leven zou hebben. Chemotherapie, bestraling en zonodig amputatie werden als potentiële behandeling genoemd. József besloot echter om zijn gevoel te volgen en paste de principes van Biologika toe. Mede aan de hand van de originele röntgenfoto’s legt hij uit hoe hij uiteindelijk volledig herstelde.

Bekijk zijn verhaal hier.

Borstkanker – Het verhaal van Zsuzsanna

BN041GVijf jaar geleden werd er bij Zsuzsanna borstkanker vastgesteld in beide borsten. Ze besloot niet direct het reguliere traject van chemo en operaties in te gaan, maar drie maanden time-out te nemen om het op haar eigen manier te doen, volgens de principes van de 5 biologische natuurwetten.

Bekijk haar verhaal hier.