Baarmoedermond, eierstokcyste, endometriose – het verhaal van Nanetta

Nadat de artsen niets meer voor haar konden doen vanwege haar endometriose en eierstokcyste heeft Nanetta de weg van Biologika gekozen. De weg van zelf verantwoordelijkheid nemen voor je eigen herstel, de logica zoeken in je ziekteprocessen en vervolgens de natuur haar werk laten doen. Nanetta is na 10 jaar gezond en geeft consulten en trainingen over de biologische natuurwetten. Lees hier haar prachtige genezingsverhaal.

Lees het complete ervaringsverhaal…

Eierstokcyste – het verhaal van Inge

Inge uit België heeft een natuurlijk herstelproces doorlopen met betrekking tot haar eierstokcyste van 8 x 6 cm. Wat was haar biologisch conflict, oftewel waarom heeft haar lichaam een cyste aangemaakt, met welk doel, en hoe heeft ze dit proces doorlopen? En hoe kan het dat ze er veel jonger uit ziet ;-)?

Lees haar ervaringsverhaal hier.

 

Plasdrang – Het verhaal van Jeroen

Jeroen kampte jarenlang met plasdrang. Zodra hij thuis kwam en zijn sleutel in het sleutelgat van zijn woning stak kreeg hij telkens een vreselijke plasdrang en moest als een gek gelijk naar de wc rennen… Jarenlang had hij niet in de gaten waarom en geen arts (regulier of alternatief) kon hem helpen. Maar waarom reageerde zijn lichaam zo en hoe heeft hij het alsnog bio-logisch kunnen oplossen?

Lees zijn wonderbaarlijke ontdekking en herstel hier.

Botkanker – Het verhaal van József

Nadat artsen botkanker bij hem hadden vastgesteld kreeg József te horen dat hij zonder behandeling maximaal anderhalf jaar te leven zou hebben. Chemotherapie, bestraling en zonodig amputatie werden als potentiële behandeling genoemd. József besloot echter om zijn gevoel te volgen en paste de principes van Biologika toe. Mede aan de hand van de originele röntgenfoto’s legt hij uit hoe hij uiteindelijk volledig herstelde.

Bekijk zijn verhaal hier.

Borstkanker – Het verhaal van Zsuzsanna

BN041GVijf jaar geleden werd er bij Zsuzsanna borstkanker vastgesteld in beide borsten. Ze besloot niet direct het reguliere traject van chemo en operaties in te gaan, maar drie maanden time-out te nemen om het op haar eigen manier te doen, volgens de principes van de 5 biologische natuurwetten.

Bekijk haar verhaal hier.