Wat leuk dat jij kennis wil maken met de wonderbaarlijke bio-logische natuurwetten die dé antwoorden geven op de vraag WAAROM en HOE, vanuit welk intellingent en zinvol doel ziektes en kanker ontstaat! Er gaat een compleet nieuwe wereld voor je open als je kennismaakt met deze natuurwetten. Wij wensen jou vele prachtige inzichten en veel leerplezier.

Hier vind je de verschillende leermogelijkheden 🙂

  • Het gratis E-book cover Biologika Nederland e-book downloaden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang geheel gratis en vrijblijvend het E-book en neem op je gemak de 5 biologische natuurwetten door en bekijk onze basisvideo’s over de geheimen van de 5 biologische natuurwetten, oftewel hoe en waarom ziektes ontstaan. Controleer het en ervaar het zelf! De werking en het succes van de natuurwetten is geen gokspel en geen kwestie van geloof. Iedereen kan het bij zichzelf controleren. De 5 biologische natuurwetten vormen de basis van het nieuwe paradigma waarin men lichamelijke en mentale veranderingen (ziektes) als een logisch, zinvol en intelligent gevolg ziet van een onopgeloste, dramatische en geïsoleerd beleefde ervaring.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis het E-book

Basisinformatie, De 5 biologische natuurwetten
  • Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor het ontvangen van de nieuwsbrief en het aanbieden van de download link en nooit aan derden overhandigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Gratis (basis)video’s over de 5 biologische natuurwetten

De Biologika LIVE Basistraining in vogelvlucht

In deze basisvideo worden de 5 biologische natuurwetten in een notendop, kort uitgelegd. (noot: de volledige uitleg tijdens een Live training duurt +/- 6 uren) Wat zijn deze natuurwetten? Hoe verloopt een ziekteproces? Welke veranderingen bestaan er? Waarom treedt er een verandering (=ziekte) op en wat zijn de voorwaarden voor herstel? Aan de hand van welke wetmatigheid verlopen onze ziekteprocessen? Door vandaag deze video te bekijken kun je morgen al gebruik maken van deze nieuwe, life-changing informatie. Deze trainingen worden altijd gegeven door Enikö Papp (gecertificeerde Biologika trainer en consulent, gediplomeerde gezondheidsmanager en eigenaar van Biologika Nederland).

Wil je de BasisTraining over de 5 natuurwetten een keer LIVE volgen?

Dat kan ook! Een paar keer per jaar organiseert Biologika Nederland Live trainingen door heel Nederland. Deze training bestaat uit ca.  6 uur informatie en er is volop ruimte om je vragen te stellen. KLIK HIER als je hier meer over wilt weten en voel je welkom in deze nieuwe realiteit.

De 1e biologische natuurwet in alle detail (onderdeel van onze Online Basistraining)

In deze video maak je kennis met de 1e biologische natuurwet, in alle detail. Deze video maakt onderdeel van onze Biologika Online Training, een unieke training in Nederland, die over de 5 biologische natuurwetten gaat. Deze training duurt in zijn totaliteit ca. 9.5 uur. De 5 biologische natuurwetten onthullen de wetmatigheden van het ontstaan van elk ziekteproces. Een compleet nieuwe, gezonde kijk op ziekte die jouw perceptie voorgoed zal veranderen. Een prachtig cadeau voor de rest van je leven. Leer het, leef het en word de meester en leider van je eigen gezondheid! Voor meer info over deze volledige Online Basistraining klik hier.

“Leer de biologische natuurwetten kennen VOORDAT je ziek wordt. Dit is de beste preventie ooit. En 100% betrouwbaar!”