Het Biologika Consult

– de persoonlijke ontdekkingsreis over de bio-logische oorzaken van je ziekte/klacht –

VOORBEREIDEN

Het bestuderen en je eigen maken van de 5 biologische natuurwetten is sterk aanbevolen voordat je aan een Biologika consult deelneemt. Het is aanbevolen maar niet verplicht. Wil jij het graag eerst samen met Enikö, jouw Biologika consulent bespreken? Dat is geen probleem maar houd er dan rekening mee dat het consult daardoor langer gaat duren.

De basisvideo over de 5 natuurwetten vind je hier en op de homepage kun je het gratis E-book van de natuurwetten downloaden (pdf). Wil je deze informatie liever persoonlijk ontvangen, dan kun je een training of lezing volgen ter voorbereiding, zie Studieaanbod.

HET CONSULT

Het consult is een persoonlijke, individuele ontdekking over de mogelijke bio-logische conflicten in een vertrouwde omgeving. Het doel is om bewust te worden van de oorzaak van je verandering (klacht of ziekte), zodat je zelf kunt beslissen hoe je met het verloop omgaat en daarmee je gezondheid in eigen hand kunt nemen.

Het consult is een persoonlijk gesprek over een door jou aangegeven onderwerp. Hierin is een actieve houding en samenwerking vereist. De Biologika consulent neemt met jou alle mogelijke conflicten en levenssituaties door die met je klacht of ziekte te maken kunnen hebben. De Biologika consulent biedt steun en geeft aanwijzingen zodat je het ontstaan van je ziekte kunt vinden en begrijpen. Door het begrijpen van de oorzaken kun je de leiding over het verloop van je ziekte nemen en de balans weer terugvinden, zowel fysiek als emotioneel. De consulent werkt met de informatie die jij als klant geeft, en helpt je met ervaring en expertise verder zodat je erachter kunt komen wat je verandering (ziekte) heeft veroorzaakt of in stand houdt. Het consult is tegelijkertijd ook een vorm van privéles over hoe veranderingen in ons lichaam te werk gaan.

“Biologika, De Nieuwe Medicina is gelijk aan een landkaart van onze gevoelswereld en dient als wegwijzer om fysieke ziektes te begrijpen”

BELANGRIJK OM TE WETEN

Maar zoals altijd ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen leven, voor je eigen emoties en gevoelens en voor je eigen onrust of rust. Verwacht niet van de consulent dat deze je gaat vertellen wat je in je leven en levensstijl zou moeten veranderen. De consulent werkt tijdens het consult vanuit de informatie die jij geeft. Als je informatie achterhoudt of bepaalde gebeurtenissen niet goed meer kunt herinneren, dan kunnen de conclusies van de consulent ook onjuist zijn. Echter, het doel van het consult is juist om uit al die informatie de juiste aanleiding te vinden die waarschijnlijk je ziekte, klacht of symptoom heeft veroorzaakt. Als je je op dit moment in een conflictactieve periode bevindt, is het vinden van de oplossing voor je conflict alleen van jou afhankelijk. Mocht je niet voldoende op de hoogte zijn van het verloop van de fases, dan kan de consulent je daar verder over informeren.

De consulent is niet in staat om je conflicten voor je op te lossen, dit mag je dan ook niet van haar verwachten. De consulent kan je wel helpen om je eigen oplossingen te vinden. De consulent neemt geen beslissingen voor je en zal op geen enkele wijze je keuzes beïnvloeden. Gedurende het gehele traject is je gezondheid afhankelijk van jou en de keuzes die je zelf maakt.

De consultatie is altijd op aanvraag en kortdurend. Tijdens een sessie bespreken we maximaal 2 verschillende veranderingen (ziektes of klachten). Uit ervaring blijkt dat er niet meer dan 2 sessies nodig zijn, omdat men snel vertrouwd raakt met het principe dat emoties en stress effect kunnen hebben op het lichaam en snel leert hoe de symptomen begrepen en herkend kunnen worden. Als je vervolgens later nog eens een vraag hebt, dan kun je zelf ook beter je weg naar de antwoorden vinden via de Orgaan Atlas (in het Duits verkrijgbaar; aan de Nederlandse en Engelse vertaling wordt op dit moment hard gewerkt) of via de video’s van Biologika Nederland.

De Biologika consulent geeft naast trainingen en lezingen ook 1-op-1 opleiding en begeleiding. Zij zet zich vanuit haar ervaring en expertise in voor het welzijn van haar klanten. Ze helpt je om op een esoterievrije, biologische manier je vraagstukken verklaren. Een Biologika consult gaat over BEWUSTWORDING en en niet over genezing!

CONSULT LOCATIE

Het persoonlijk consult vindt altijd plaats via Skype of Messenger. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden.

INVESTERING IN JE GEZONDHEID bedraagt:

tussen 0 en 60 minuten: € 80,- (incl. btw) +
tussen 61 en 90 minuten: extra € 40,- (incl. btw)
tussen 91 en 120 minuten: extra € 40,- (incl. btw)
Een consult duurt maximaal 2 uur dat betekent dat jij maximaal € 160 euro investeert.
Na afloop van de consultatie ontvang je een factuur via de mail.

WEET dat…

Een Biologika consult niet is bedoeld voor mensen die een behandeling of welke medische ingreep dan ook nodig hebben. Bij klachten of ziekte is de medisch arts, specialist of apotheker de aangewezen persoon om hulp te verlenen. Volg hun adviezen en voorschriften. Een Biologika-consult is GEEN vervanging van welke medische ingreep dan ook. Het is absoluut geen behandeling, therapie, geneeskunst of andere vorm van hulpverlening en er is geen sprake van productverkoop. Het consult is bedoeld voor mensen die geen behandeling of medische ingreep (meer) nodig hebben en die geen ziekte of aandoening hebben die spoedeisende hulp vereist.

Wat als je je niet lekker voelt of in een situatie verkeert waarbij spoedeisende hulp nodig is? Schakel dan onmiddellijk je arts of specialist in. Het Biologika-consult is NIET voor deze situaties bedoeld. Door jezelf te verdiepen in Biologika, De Nieuwe Medicina kun je voorzorgsmaatregelen treffen om te voorkomen dat je door ziekte en verandering in levensbedreigende situaties terechtkomt. Biologika is preventief van aard, en mag nooit worden gezien als alternatief voor medische behandeling.

Om de juiste en correcte informatie te kunnen ontvangen is het noodzakelijk dat je je diagnose(s) meeneemt naar het consult. Je gegevens worden niet opgeslagen of gekopieerd, nooit gedeeld met derden en blijven volledig vertrouwelijk. Een diagnose is in eerste instantie een heel goed uitgangspunt waaruit blijkt dat je een verandering (ziekte) hebt of hebt gehad. Daarnaast geeft een diagnose aanvullende informatie, wat het achterhalen van het conflict kan vereenvoudigen. Een consult is namelijk GEEN DIAGNOSESTELLING. Voor een diagnose verwijzen wij je naar je medisch arts of specialist, die daarvoor opgeleid is. Een consultatie is niet onmogelijk zonder de juiste diagnose, maar zal meer tijd in beslag nemen.

Op deze manier verklein je de kans op het ontstaan van een serieuze verandering (ziekte). De kennis over De Nieuwe Medicina kun je altijd gebruiken, mits de verandering niet het gevolg is van een ongeluk, vergiftiging, bestraling, aangeboren afwijking of onnatuurlijk eten.

CONSULT AANVRAGEN

Het aanvragen van een persoonlijk consult kan uitsluitend via het onderstaand formulier. Beschrijf kort je klacht of ziekte en laat je contactgegevens achter. Wij mailen je dan zo spoedig mogelijk terug voor het inplannen van een consult.

Verkeer je in een spoedeisende en levensbedreigende situatie? Neem dan onmiddelijk contact met jouw arts of apotheker! Wij kunnen jou dan niet helpen. Bedankt voor jouw begrip.

  • Jouw gegevens worden op de website maximaal 30 dagen bewaard en worden versleuteld opgeslagen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvend gratis intakegesprek

Indien je eerst meer wilt weten over deze bio-logische denkwijze en of het bij jou past en het liefst een vrijblijvend gesprek wilt met de Biologika consulent – via Skype/Messenger, – neem dan contact met ons op. Helemaal vrijblijvend en kosteloos. Een vrijblijvend gesprek duurt maximaal 15-20 minuten. Tijdens dit gesprek wordt nooit inhoudelijk over je eigen klacht, ziekte of pijn gesproken. Dit gesprek vooraf is puur en alleen bedoeld om een beter beeld te krijgen over wat een Biologika consult inhoudt en wat je wel of niet kunt verwachten. Nadat het vrijblijvend gesprek heeft plaatsgevonden, is er de mogelijkheid om een betaald consult te boeken.
Belangrijk: een vrijblijvend gesprek en een betaald consult vinden nooit achter elkaar op dezelfde dag plaats. Je dient altijd een nieuwe afspraak te maken voor het betaald consult zelf. 

Biologika Nederland is tot stand gekomen met het doel om ondersteuning te bieden zodat iedereen, ook in Nederland, de mogelijkheid krijgt om de (ziekte)processen te begrijpen, waardoor blijvende gezondheid mogelijk wordt. Voortaan is ieders gezondheid en het welzijn zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Iedereen beslist zelf of hij zijn gezondheid in eigen handen neemt en zo ja: hoe.

Lees a.u.b. EERST altijd de DISCLAIMER om zeker te weten wat jij wel en niet kunt verwachten van een Biologika consult en bekijk de video’s over het onderwerp ‘Wat is Biologika?‘ Bedankt voor je begrip en medewerking.