_LKL0025-6

HBO gediplomeerd Gezondheidsmanager, Mind & Body coach en gecertificeerd Biologika-consulent en trainer. Oprichter van Biologika Nederland.

Mijn naam is Enikö Papp, 38 jaar, geboren en getogen in noordoost Hongarije. Na het gymnasium heb ik de PABO gedaan en sinds 2001 ben ik woonachtig in Nederland. Omdat ik al vanaf mijn pubertijd geïnteresseerd was in gezondheid en sporten heb ik in Groningen de Hbo-studie Gezondheidsmanagement gevolgd. Inmiddels ben ik 15 jaar actief bezig op het gebied van gezondheidsbevordering en preventie, hier ligt mijn passie. Door al die jaren heen hield één vraag me specifiek bezig: waarom worden we ziek?

… waarom ben ik telkens ziek? Na jarenlang gekampt te hebben met terugkerende blaasontstekingen, hooikoorts, eczeem op mijn gezicht en chronische nierbekkenontsteking, na tientallen verschillende therapieën, coaching, alternatief en regulier te hebben uitgeprobeerd en duizenden euro’s verder had ik geen andere keus meer dan DE ANTWOORDEN te vinden op deze vragen:

Wat zijn de werkelijke oorzaken? Zijn er überhaupt oorzaken of is het puur toeval als je ziek wordt? Als gezondheid werkelijk onze grootste schat is, hoe is het dan mogelijk dat wij in 2017 nog steeds niets weten over de echte, bewijsbare oorzaken? Als je een arts vraagt: “Waar is mijn ziekte begonnen en wanneer ben ik genezen?” is er simpelweg geen antwoord op.

Tijdens mijn zoektocht heb ik vele mogelijke verklaringen gevonden die mij slechts deels hebben bevredigd. In mijn praktijk heb ik vaak verbeteringen gezien en slechts enkele keren echte genezing bij mijn klanten. In wezen zijn alle therapieën (regulier of alternatief) gericht op het bestrijden en ‘wegpoetsen’ van de ziekte of klacht. Het is iets waar je van af moet. Het wordt beschouwd als een defect van het lichaam. Maar waarom men telkens ziek wordt? Het waaróm werd niet beantwoord tijdens mijn zoektocht. Het antwoord was in ieder geval niet de voeding, het was niet mijn immuunsysteem, het waren niet mijn gedachten of emoties, niet mijn onbewuste overtuigingen, het waren ook niet de medicijnen of alternatieve poeders en pillen… maar wat dan wel? Het echte antwoord op mijn vragen kon ik nergens vinden.

Totdat ik in 2012 de ontdekkingen van De Nieuwe Medicina – de leer van Biologika tegenkwam. Ik weet nog goed hoe ik me na het bekijken van een aantal Hongaarse Biologikavideo’s voelde: WOW! AHA! Het was zo banaal eenvoudig dat ik het bijna niet kon geloven. De leer van Biologika – De Nieuwe Medicina gaf mij op al mijn vragen een logisch, betrouwbaar en controleerbaar antwoord. Hoe meer ik me in het verloop de biologische processen ging verdiepen, hoe preciezer de betrouwbaarheid van het systeem me duidelijk werd. Het tasten in het duisternis was in een klap voorbij. Ik begreep de oorzaken van mijn (terugkerende) ziektes, en ik kan je vertellen dat dat een geweldig gevoel was! Binnen 3 uur heb ik op al mijn vragen zinvolle antwoorden gekregen en eindelijk begreep waarom ik hooikoorts, eczeem, nierbekkenontsteking, etc heeft gehad. Biologika weten we nu wanneer en hoe men herstelt en waar het is begonnen. Mijn angst om weer ziek te worden is compleet verdwenen!

Ik voel me dankbaar dat ik op mijn leeftijd deze waardevolle  informatie tot me mocht nemen en volgens deze natuurwetten mag gaan leven. Met nog meer vreugde geef ik het graag door aan jou, zodat jij ook niet meer in angst voor ziektes hoeft te leven. Zodat ook jij je gezondheid in eigen handen kunt nemen.

Jij hebt nu een werkelijke keus, jouw herstel hangt van jou af!

Ik droom over een wereld waar…

Mijn missie en passie is om de 5 natuurwetten en de leer van Biologika in Nederland te verspreiden zodat we ziektes, kanker en infecties niet meer als vijand hoeven te beschouwen. Zodat wij onze gezondheid in eigen handen kunnen nemen en het verloop van onze ziekteprocessen zelf kunnen sturen en beïnvloeden. Van symptoombestrijding naar conflictmanagement. Van onwetendheid naar bewustwording. Van angst naar vertrouwen in de intelligentie van het lichaam. Van bezorgdheid naar rust.

 Waar wil ik naar toe?

Mijn ideaal is om als Biologika consulent en trainer samen te werken met artsen uit de reguliere geneeskunde, zodat die twee werelden bij elkaar kunnen komen. Binnen Biologika wordt al jaren gestreefd naar de samensmelting van de reguliere geneeskunde en De Nieuwe Medicina. Ik nodig artsen en medisch personeel daarom ook uit om onze kennis en ervaringen te bundelen. Laten we van beide werelden de minst belastende en meest effectieve methodes combineren in het belang van de mens en zijn gezondheid. Vanuit de Biologika meng ik mij niet in het medisch protocol. Elke Biologika consulent respecteert wat er zowel in de reguliere als in de alternatieve geneeskunde is. We stellen de gezondheid en uiteraard de keus van de mens centraal.

Wat is biologika?

BIOLOGIKA [bio-lo-gi-ka], de [v]   BIO [van het Griekse βίος]: Het leven betreffend LOGIKA [van het Griekse λόγος]:  Het gevolg...
Lees verder

De 5 natuurwetten

Download geheel gratis en vrijblijvend het PDF-bestand en neem op je gemak de 5 biologische natuurwetten door. Controleer het en...
Lees verder

Videos

In dit videoalbum vind je alle tot nu toe in het Nederlands ondertitelde video’s van Biologika. Geheel kosteloos, ter ondersteuning...
Lees verder

Trainingen

https://www.youtube.com/watch?v=HgsiPyw-Dyk Eendaagse Biologika Training Deze training geeft een diepere kijk op de basisprincipes van de 5 biologische natuurwe
Lees verder

Consult

Als je antwoorden zoekt bij een specifieke ziekte of klacht en 1-op-1 begeleiding wilt om deze in alle rust en...
Lees verder

Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag geheel of gedeeltelijk op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar...
Lees verder