Welke ‘ziektes’ zijn de bio-logische oplossingen voor eigenwaarde-inbreuken?

Wist je dat veranderingen in onze bindweefsels, zoals botten, pezen, kraakbeen, gewrichten, spieren, ervoor kunnen zorgen dat we zwakker worden en dat er ontstekingen kunnen ontstaan en / of kankercellen kunnen gaat groeien? Dit hangt samen met onze eigenwaarde issues. Als wij onszelf niet goed genoeg vinden, niet waardevol genoeg, niet capabel genoeg, reageren de bindweefsels erop met een biologische intelligentie, zinvolheid. Deze eigenwaarde inbreuk conflicten helpen uiteindelijk ons om sterker, krachtiger en stabieler te worden, nadat onze eigenwaarde terug is gekomen. Moeder Natuur helpt ons in alles en maakt nooit fouten. Het wordt tijd dat wij ons gevoelswereld op de eerste plaats zetten en daar onze conflicten oplossen. Dan volgt het lichaam volgens een wetmatigheid, oftewel dan is herstel onvermijdbaar.

In deze video wordt met bewijsstukken zichtbaar en duidelijk waarom Josef botkanker heeft ontwikkeld en hoe hij het proces natuurlijk en bio-logisch heeft doorgelopen. Het resultaat: volledig herstel van BOTKANKER! Zonder chemo, operatie of bestraling. Voor deze unieke en bijzondere ervaringsverhaal klik hier.

Wil jij ook begrijpen waarom ziekteprocessen ontstaan? Ben jij ook benieuwd naar de echte, logische oorzaken van ziekte? Neem dan een kijkje in de wereld van Biologika. Het is 180 graden omdenken, oftewel denken en leven vanuit de wijsheid van Moeder Natuur.