Waarom vechten wij nooit tegen ziektes en kanker binnen de wereld van Biologika…?
Graag delen wij met jullie één van onze belangrijkste basispercepties. Zolang je jouw eigen ziekteproces ziet en voelt als jouw vijand, zolang jij ervan overtuigd bent dat jij alleen dan gezond kan worden als jij die ziekte overwint, ga je niet of moeizaam helen. Waarom? Omdat de ziekte en jij zijn één! Jullie zijn niet los van elkaar te zien, ook niet als het zo lijkt.

Vecht jij tegen je ziektes? Dan vecht jij in wezen tegen jezelf…!

Een ziekte is HET signaal vanuit de diepste kern van je ziel, altijd met een duidelijke boodschap. Deze boodschappen zijn inmiddels heel helder en duidelijk, dankzij de 5 biologische natuurwetten.
Haat jij je ziekte maar houd je van jezelf…? Bestaat dat?

Ik (Enikö) spreek uit ervaring. Zolang ik mijn eczeem op mijn gezicht haatte zat ik continue in de vechtmodus. Ik heb er alles aan gedaan om het te vernietigen maar het ging maar niet weg… 2.5 jaar lang vocht ik, met crèmes, met pillen, met poeders, met therapieën, zonder resultaat.
Totdat ik de natuurwetten leerde kennen en bewust werd o.a. van dit basisprincipe. Ik begreep en voelde diep van binnen dat eczeem en ik hetzelfde waren, het was een deel van mij. Ik kon eindelijk de zinvolheid van deze huidverandering begrijpen en haar boodschappen vertalen, ontcijferen. Daarna kon ik mijn ezceem onmogelijk langer haten. Met verwondering en dankbaarheid keek ik naar deze verandering van mijn huid en binnen een paar weken is mijn huid volledig en definitief geheeld. Dit is één van mijn vele voorbeelden en hoe bizar het ook mag klinken maar zelfs van een tumor kun je leren houden als je in de essentie begrijpt en voelt dat het is ontstaan om jou in leven te houden, te redden en dat het proces oneindig intelligent is. Oftewel JIJ bent oneindig intelligent want jij en je ziekte zijn samen één.

Waarom wij ook nooit vechten tegen een verandering van het lichaam (tumoropbouw, celafbouw, ontstekingen, etc) is omdat wij weten dat het onlogisch en zinloos is om te schieten op de boodschapper. De boodschapper te vernietigen heeft niets met helen of genezen te maken. Wat wel helpt is om onze perceptie over deze briljante boodschapper te veranderen en te leren begrijpen wat haar boodschap is! Haat, strijd en gevecht levert altijd verliezers op. Maar een ziekteproces gaat niet over winnen of verliezen. Het gaat altijd om leren en en leren LEVEN. Leren over onszelf, leren hoe wij kunnen groeien als bio-logische zielswezens, hier op Aarde.

Wij ervaren elke dag opnieuw dat de weg naar onze mooiste gezondheidstoestand is om volledig te begrijpen wat onze ziektes ons komen brengen (ipv halen) en volledig in vrede te zijn met onszelf. Een prachtige uitdaging, een prachtige kans 
www.biologikanederland.nl – als je openstaat voor perceptieverandering over ziektes en gezondheid