Waarom vechten wij nooit tegen ziektes en kanker binnen de wereld van Biologika…?

Graag delen wij met jou één van onze belangrijkste basispercepties. Zolang je jouw eigen ziekteproces ziet en voelt als jouw vijand, zolang jij ervan overtuigd bent dat jij alleen dan gezond kunt worden als jij die ziekte overwint, ga je niet of moeizaam helen. Waarom? Omdat de ziekte en jij één zijn! Jullie zijn niet los van elkaar te zien, ook niet als het zo lijkt.

Vecht jij tegen je ziektes? Dan vecht jij in wezen tegen jezelf…!

Een ziekte is HET signaal vanuit de diepste kern van je ziel, altijd met een boodschap. Dankzij de 5 biologische natuurwetten kun jij hier steeds meer en meer inzicht in krijgen. En dan wordt deze boodschap heel helder en duidelijk.
Haat jij je ziekte maar houd je van jezelf…? Bestaat dat?

Ik (Enikö) spreek uit ervaring. Zolang ik het eczeem op mijn gezicht haatte zat ik continue in de vechtmodus. Ik heb er alles aan gedaan om het te vernietigen maar het ging maar niet weg… 2,5 jaar lang vocht ik, met crèmes, met pillen, met poeders, met therapieën, zonder resultaat.
Totdat ik de natuurwetten leerde kennen en mij bewust werd van dit basisprincipe. Ik begreep en voelde diep van binnen dat mijn eczeem en ik hetzelfde waren, het was een deel van mij. Ik kon eindelijk de zinvolheid van deze huidverandering begrijpen en haar boodschappen vertalen, ontcijferen. Daarna kon ik mijn eczeem onmogelijk langer haten. Met verwondering en dankbaarheid keek ik naar deze verandering van mijn huid en binnen een paar weken was mijn huid volledig en definitief geheeld.

Dit is één van mijn vele voorbeelden. En hoe bizar het ook mag klinken, maar zelfs van een tumor kun je leren houden als je in essentie begrijpt en voelt dat het is ontstaan om jou in leven te houden, te redden. Als je in gaat zien dat het proces dat zich in je lichaam afspeelt oneindig intelligent is. Oftewel JIJ bent oneindig intelligent want jij en je ziekte zijn samen één.

Waarom wij ook nooit vechten tegen een verandering van het lichaam (tumoropbouw, celafbouw, ontstekingen, etc) is omdat wij weten dat het onlogisch en zinloos is om te schieten op de boodschapper. De boodschapper te vernietigen heeft niets met helen of genezen te maken. Wat wel helpt is om onze perceptie over deze briljante boodschapper te veranderen en te leren begrijpen wat haar boodschap is! Haat, strijd en gevecht levert altijd verliezers op. Maar een ziekteproces gaat niet over winnen of verliezen. Het gaat altijd om leren en leren LEVEN. Leren over onszelf, leren hoe wij kunnen groeien als bio-logische zielswezens, hier op Aarde.

Zo mag jij elke dag opnieuw ervaren dat de weg naar jouw mooiste gezondheidstoestand is het volledig begrijpen wat jouw ziekte je komt brengen (i.p.v. halen) en volledig in vrede te zijn met jezelf. Een prachtige uitdaging, een prachtige kans

Let wel: dit bewustzijnsproces is geen vervanging voor de reguliere medische zorg, dit is aanvullend. Het is aan jou welke hulpmiddelen en informatie  jij verder nodig hebt om je lichaam te ondersteunen.

Als je openstaat voor perceptieverandering over ziektes en gezondheid nodig ik je uit verder te lezen op deze website, bijvoorbeeld bij de gratis video’s.

Zoek je meer verdieping? Kijk dan naar onze ons studieaanbod.

Heb jij persoonlijke vragen? Dan is het mogelijk om tijdens een persoonlijk Biologika Consult daar samen met mij verder op in te gaan.
Ik help je graag verder om van een gevecht een ontdekkingsreis te maken.

Ik wens je inspirerende inzichten!

Enikö van Biologika Nederland

 

Op de informatie in deze blog is onze disclaimer van toepassing.