KANKER overkomt je niet zomaar… 🤔
 
Hoe vaak horen wij het dat ziek worden of kanker krijgen een kwestie is van pech hebben of dat het toeval is. Dat het iets is wat ons overkomt en dat wij er niets aan kunnen doen. Wij zijn slachtoffers van het lot en wij moeten maar afwachten of wij als winnaars of verliezers uit de strijd komen… of als wij naar de alternatieve wereld kijken horen wij vaak dat men kanker krijgt van de gifstoffen, van suikers, van vervuiling of van verkeerd eten of vitaminetekorten. Maar als je doorvraagt niemand kan een intelligent antwoord geven op de vraag: waarom dan alleen een tumorgroei van bijvoorbeeld 2 cm in de linkerborst of alleen in de prostaat…? De suikers bereiken toch je hele lichaam, net zoals vele gifstoffen.
 
Zolang wij ons bevinden in deze perceptie is dit ook onze waarheid en wij zien het overal om ons heen, wat de juistheid van deze denkwijze (of noem het gerust geloofsovertuiging) continue bevestigt. Niets mis mee, laten we daar duidelijk over zijn, maar de vraag is: kun jij er iets mee als jij jezelf in de rol van slachtoffer plaatst? Als jij jezelf overgeeft aan een grotere, onbekende, angstaanjagende macht, het lot? Als jij blijft denken en geloven dat geen of wel kanker krijgen een kwestie is van geluk hebben of pech hebben? In hoeverre heb jij er iets over te zeggen, laat staan er iets aan te doen?
 
Dankzij dr Hamer weten we dat er een andere dimensie, perceptie bestaat, de wereld van Biologika, de Nieuwe Medicina, waar wij bewust worden over de werkelijke, wetmatige, logische oorzaken van ziekte en kanker. Waar wij leren dat kanker niet zomaar toeslaat – out of the blue omdat jij een pechvogel bent – maar omdat jij een belangrijke impact hebt beleefd die voldeed aan 5 concrete, goed af te bakenen voorwaarden. Namelijk: het is beleefd als dramatisch, onverwachts, onacceptabel, geïsoleerd en er was tijdelijk geen oplossing voor jouw impact. Dit noemen wij een bio-logisch conflict. Niet zomaar een conflict maar een BIO-logisch conflict! Zulke bio-logische conflicten zijn al miljoenen jaren in ons geprogrammeerd door Moeder Natuur met slechts 1 doel: om ons langer te laten overleven. Om ons te helpen met tijdelijke gevaren in ons leven waar wij geen oplossing voor hebben. Een voorbeeld: als een wolf een te groot bot doorslikt ontstaat een levensgevaar omdat het bot zijn maag kan doorboren. De wolf kan op dat moment ook geen 112 bellen, dus er moet iets gebeuren wat dit levensgevaar zo snel mogelijk verhelpt. Op dat moment wanneer de hersenen van de wolf dat scherpe bot signaleren beginnen ‘gemuteerde’, tijdelijk aangepaste supercellen ontstaan in zijn maag, een tumorgroei, die 10 keer zo sterk maagsappen produceert als een gewone (gezonde) maagcel. Zodoende wordt dat botje 10 keer zo snel verteerd en de wolf wint er dus 90% meer tijd mee! Hoe briljant is het van onze Natuur dat er zulke oplossingen zijn bedacht voor onze overleving!
Maar deze extra supercellen noemen wij tegenwoordig kanker, kwaadaardige kanker zelfs. Omdat het groeit en zinloos zou zijn. Maar wij mensen slikken normaal gesproken ook botten door, alleen niet tastbaar maar symbolisch. Onverteerbare brokken, mentale brokken wat onze maag niet wil innemen. Denk aan een nare, gemene situatie op je werk, of met je partner, of een beloofd geldbedrag of erfenis die van jou op het laatste moment wordt afgepakt. Ons brein is zo geprogrammeerd dat hij geen verschil kan maken tussen een echt, tastbaar brok of een mentaal, symbolisch brok… Er zal hetzelfde ‘kanker’proces worden opgestart. Het proces blijft hetzelfde: er groeit iets in het lichaam, extra cellen. MAAR HOE wij ernaar kijken en of wij werkelijk begrijpen met welk zinvol doen die cellen groeien maakt het verschil!
En het mooiste is: omdat deze natuurWETTEN om wetmatigheden gaan, hoeven wij er niet in te geloven dat het zo werkt, wij hoeven slechts te checken hoe het exact werkt. Bij jezelf, bij jouw geliefden of zelfs bij je dieren.
 
Als je echt iets wil doen voor een wereld waar kanker zo vaak voorkomt begin a.u.b. bij jezelf en leer de samenhangen hoe kanker ontstaat en met welke bedoelingen. De genezing zal nooit van buiten komen maar van binnenuit. En het goede nieuws is, alles is nu te leren, alles is binnen handbereik, hier in Nederland! Weet wat er leeft in jou en waarom! Voel je welkom in de wereld van Biologika. Leer de bio-logische samenhangen zodat ook jij angstvrij voor kanker en ziektes mag leven! In rust, harmonie en optimale gezondheid.

 

Mocht je nader kennis willen maken met deze complete nieuwe perceptie en mocht jij jouw angsten voor ziektes en kanker voorgoed los willen laten, neem dan een kijkje op onze website www.biologikanederland.nl en kom een keer naar een Biologika training waar een totaal nieuwe wereld voor je opengaat. En bij Video’s vind je ook vele gratis studievideo’s over de natuurwetten en de logische oorzaken van verschillende ziektes.
JIJ bent welkom in deze nieuwe realiteit.