Wij hebben in ons leven al zo vaak gehoord en zo vaak geleerd dat ons lichaam zomaar opeens, per toeval ziek kan worden, dat het de straf van welke God dan ook is en het lichaam fouten kan maken, dat ons lichaam zomaar opeens kapot kan gaan of defect kan raken dat het bijna niet voor te stellen is dat ons lichaam super intelligent is en dat zij NOOIT maar dan nooit fouten maakt!
Wat wij tot op de dag van vandaag als ‘fout’ beschouwen, met name allerlei ziektes, auto-immuunziektes, kanker, chronische ziektes, etc…, zijn niets anders dan zinvolle, intelligente noodprogramma’s om ons langer te laten overleven. Alles heeft een doel in de natuur, zo ook elk ziekteproces. Werkelijke heling van lichaam en geest kan pas echt plaatsvinden als wij begrijpen wat ons lichaam (onze biologie) vóór ons doet – en niet tegen ons doet – en dat elke celverandering met een prachtig doel ontstaan.

Wat een zegen om te mogen begrijpen dat wij en zo ons lichaam oneindig intelligent zijn en dat wij onderdeel van Moeder Natuur zijn waarin alles volgens bepaalde wetmatigheden verloopt. Het is een cadeau voor de rest van je leven.