Geloof jij het nog steeds dat ziekte tegen jou is…?

.. dan kan jou BIOLOGIKA ‘BOWLING’ wel helpen… ;-) Oftewel een logische, intelligente licht werpen op alles wat wij tot nu toe hebben geloofd en gedacht over ziektes, kanker en pijn.

Want als je de 5 biologische natuurwetten kent ben je in staat om met 1 worp een strike te gooien: oftewel alle geloofsovertuigingen rondom ziekte en gezondheid – die gebaseerd zijn op misinterpretaties en angsten – laten vallen.

In de natuur verloopt alles volgens wetmatigheden. Hoe de Aarde draait, in welke jaargetijden wat moet gebeuren, hoe lang een boom of een dier leeft, hoe een embryo groeit, welke cel waar moet komen in het lichaam en welke functie het moet uitoefenen. De lijst is eindeloos. Alles maar dan alles wat onze creator, wij noemen haar Moeder Natuur, heeft gecreëerd is intelligent, zinvol en perfect. Zo wij dus ook. Dus wanneer zijn we gaan geloven dat juist onze ziekteprocessen, van ontsteking tot kanker, zinloos zijn? Of sterker nog: fout van het lichaam. Als alles volgens wetmatigheden verloopt, in een bepaalde orde en logica, waarom zou juist ons lichaam defect raken, out of the blue, zomaar, opeens? Omdat jij pech hebt,.. of omdat jij steeds ouders wordt of is het toch je afgezwakte immuunsysteem?

Dankzij dr. Hamer, de ontdekker van de de 5 natuurwetten hoeven wij niets meer te geloven over ziektes, kanker, symptomen of pijn maar wij mogen het eindelijk weten hoe een ziektesproces werkt, waar het begint, hoe het verloopt en waar en waarom het eindigt. Omdat de natuurwetten vanuit de natuurwetenschap beschrijven wat de logica en zinvolheid van elk ziekteproces is is het niet meer een kwestie van geloof. Maar een kwestie van logisch nadenken. Alles wat de natuurwetten ons leren is te checken bij onszelf en bij ieder mens, dier en plant. Zo leren we ook dat alles – maar dan echt alles – precies andersom is dan wat wij dachten. Dachten we dat wij besmet kunnen raken door onzichtbare vijanden – lees virussen, bacteriën, schimmels -, dachten we vroeger dat kanker ons komt te doden of dat wij slachtoffers moeten zijn van het lot?

Kom en bowl met ons mee en laat jouw kegels ook vallen! Biologika biedt vele leermogelijkheden, in de vorm van trainingen, gratis video’s, boeken en nog meer zodat ook jij bewust kan worden over alle wetmatigheden van het ontstaan van ziektes. Deze informatie is inmiddels 35 jaar al bekend, en het is binnen handbereik. Reik jij je handen uit…?