Blog2019-09-13T11:52:38+02:00

Met vele inzichten, inspiraties en doordenkertjes over allerlei onderwerpen van de 5 biologische natuurwetten en de logische verklaringen van ziektes. Voel je welkom in de wereld van Biologika waar gezondheid geen geheim meer is!

1309, 2019

Glutenallergie verleden tijd – ervaringsverhaal

Tags: , |

Szilvia Bekesi, Biologika consultent en trainer, is volledig hersteld van haar voedsel- en glutenallergie. Zij geniet sindsdien weer van haar pizza’s en Hongaarse lekkernijen omdat zij begreep wat haar allergie had veroorzaakt. En ook wist zij de oorzaak op te lossen.

1810, 2018

Alles wat in de natuur voorkomt is natuurlijk

Alles wat in de natuur voorkomt, inclusief onze lichamelijke en geestelijke veranderingen, ziektes, kanker, pijn, ontstekingen, etc, zijn NATUURLIJKE processen, veranderingen. Dat wij, mensen, er labels aan hebben geplakt omdat wij deze processen vaak slechts vanuit één specifieke perceptie (kunnen) bekijken verandert niets aan het

209, 2018

Ziekte laat zien waar onze innerlijke groei stagneert

Ziekte, klacht, kanker en pijn laten ons haarfijn zien waar wij als ziel gestopt zijn om te groeien, waar wij als ziel (gevoelsmens) momenteel stagneren op onze bewustzijnsgroei-pad... Ik heb dagelijks, wekelijks prachtige Biologika ontmoetingen. Een van hun was een mooie dame met de diagnose:

Toon meer berichten