BIOLOGIKA VERDIEPINGSDAG TERRITORIUMZONES

In 2018 geef ik, Enikö Papp, eigenaar en oprichter van Biologika Nederland, opnieuw Studiedagen over de Territorium Zones van onze hersenschors (ectoderm) in Utrecht. Heb jij ooit de Meerdaagse Biologika Training gevolgd en wil je over dit  interessante en bijzondere thema meer weten, kom dan naar deze studiedag / verdiepingsdag om met andere Biologika vrienden erover te leren! 
VOORWAARDE om mee te doen: je hebt de Biologika Meerdaagse Training gevolgd of een vergelijkbare training over de fysieke ziektes en veranderingen, het kiembladen stelsel en de territorium zones.
  • Wat gaan we doen en leren?
Wat wij tijdens de Biologika Meerdaagse Training niet hebben kunnen behandelen en doornemen wordt tijdens deze dag gedetailleerd toegelicht. We gaan oefenen met casussen, heel leerzaam en er vallen opnieuw vele kwartjes. Zo gaan we o.a. leren waarom rechtshandigen bij elkaar passen, waarom de logica van ziektes op de linkshandigen is getest en voor ze is ‘gemaakt’, hoe het kan dat men longembolie krijgt en hoe het echt zit met een hartstilstand. We krijgen ook antwoord op de vraag waarom mensen nog wakker kunnen worden in het mortuarium. 😉
Ook zijn de extra lagen, thema’s en gevoelsinhouden van alle 10 territoriumzones uitgewerkt, incl de ziekteprocessen, we gaan oefenen met de volgorde van inslagen (in de normale en in de gekantelde toestanden). We leren nog veel meer over hormonen en tevens waarom deze conficten de belangrijkste zijn in het leven. Een dag vol met nieuwe inzichten en verwonderingen!
  • Praktische info:

Verdiepingsdagen worden weer in het 2de helft van 2018 gegeven. Houd de site en nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe data.