BIOLOGIKA VERDIEPINGSDAG TERRITORIUMZONES

In 2018 geef ik, Enikö Papp, eigenaar en oprichter van Biologika Nederland, opnieuw Studiedagen over de Territorium Zones van onze hersenschors (ectoderm) in Utrecht. Heb jij ooit de Meerdaagse Biologika Training gevolgd en wil je over dit  interessante en bijzondere thema meer weten, kom dan naar deze studiedag / verdiepingsdag om met andere Biologika vrienden erover te leren! 
VOORWAARDE om mee te doen: je hebt de Biologika Meerdaagse Training gevolgd of een vergelijkbare training over de fysieke ziektes en veranderingen, het kiembladen stelsel en de territorium zones.
  • Wat gaan we doen en leren?
Wat wij tijdens de Biologika Meerdaagse Training niet hebben kunnen behandelen en doornemen wordt tijdens deze dag gedetailleerd toegelicht. We gaan oefenen met casussen, heel leerzaam en er vallen opnieuw vele kwartjes. Zo gaan we o.a. leren waarom rechtshandigen bij elkaar passen, waarom de logica van ziektes op de linkshandigen is getest en voor ze is ‘gemaakt’, hoe het kan dat men longembolie krijgt en hoe het echt zit met een hartstilstand. We krijgen ook antwoord op de vraag waarom mensen nog wakker kunnen worden in het mortuarium. 😉
Ook zijn de extra lagen, thema’s en gevoelsinhouden van alle 10 territoriumzones uitgewerkt, incl de ziekteprocessen, we gaan oefenen met de volgorde van inslagen (in de normale en in de gekantelde toestanden). We leren nog veel meer over hormonen en tevens waarom deze conficten de belangrijkste zijn in het leven. Een dag vol met nieuwe inzichten en verwonderingen!
  • Praktische info:

Datum: 25 maart 2018, zondag
Tijd: tussen 10:00 en 17:00 uur
Adres: Utrecht, Pythagoraslaan 101


Investering in je gezondheid: € 75,- incl BTW incl een mooie studiemap, koffie, thee en iets lekkers
Maximaal aantal deelnemers: 14
Aanmelden kan hieronder door te klikken op Ja, ik doe mee. Voel je welkom op deze studiedag!
  • UTRECHT VERDIEPINGSDAG: 25 maart 2018
    Helaas volgeboekt.  75,00
    Ja, ik doe mee!