BIOLOGIKA THEMADAGEN
‘ZIEKTES IN HET VROUWELIJK LICHAAM’

voor de allerlaatste keer!
BORST, EIERSTOK, BAARMOEDER, BAARMOEDERHALS,
BAARMOEDERSPIER, VAGINA, MYOOM, MENSTRUATIE, OVERGANG, etc.

 • MEPPEL: 2, 3 november 2019, tussen 10 en 17 uur (bij BiruKai, Marktstraat 4)
 • Trainer: Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika trainer, consulent
 • Voertaal: Nederlands

VOORWAARDE DEELNAME: Het volgen van de Live Biologika BasisTraining (Eendaagse) of de Online Biologika BasisTraining of een vergelijkbare training over de 5 biologische natuurwetten. Dit komt omdat wij tijdens deze dagen inhoudelijk niet meer de materie van de natuurwetten doornemen maar zonder deze kennis de themadagen zijn simpelweg niet te volgen. Bedankt voor je begrip en medewerking.
En kom naar deze dagen met een ‘open mind’ want wat jij dit weekend zult horen is 180 graden anders dan wat je ooit hebt geloofd en gedacht over ziektes & gezondheid.

 

LEEF VRIJ EN GELUKKIG, VRIJ VAN ANGST VOOR ZIEKTES EN KANKER!
Leer Biologika en de bio-logische samenhangen vóórdat je ziek wordt!

 

DOEL van de Themadagen:

Het doel is jouw angst voor borstkanker, eierstokkanker, baarmoederhalskanker en allerlei  andere vrouwelijke ziektes weg te nemen. Jou een logische, diepere kijk te geven op al deze vrouwelijke veranderingen in het lichaam. Het doel is ook om je eigen persoonlijke ervaringen met de deelnemers te delen in een veilige omgeving, er is tijd en ruimte om kort in te gaan op jouw situatie en conflict(en). Dit weekend zal jou vele inzichten en bewustwording geven over jouw conflictinslag (impact) gerelateerd aan het vrouwelijke programma (ziekte). Een VROUWENWEEKEND vol met vrouwelijke thema’s, ervaringen, bewondering en dankbaarheid.

Heel veel boeiende, en leerrijke informatie over de biologische natuurwetten, het ontstaan van de ziektes, waarom en wanneer ze ontstaan. Het voelde voor mij als kloppend en logisch aan. Dit is materie wat elke man en vrouw moet weten, vind ik. – Sietske Osinga
PROGRAMMA van deze 2 dagen:

DAG 1
De eerste dag gaan we beginnen met een korte introductie van de basisprincipes van natuurwetten (geactiveerde conflictinslagen) en de geprogrammeerde conflictinslagen in je leven, levensblauwdruk en familiestamboom. Je maakt kennis met deze totaal nieuwe kijk op ziektes en gezondheid, 180 graden anders dan hoe de reguliere en alternatieve gezondheidszorg ernaar kijkt. De percepties zijn een revolutionaire ontdekking over de zinvolheid, intelligentie en logica van vrijwel alle ziektes. Een bijzonder en prachtig cadeau voor de rest van je leven.

In de eerste dag gaan we verder met het eerste thema: borstkanker. Wij nemen de verschillende types borstkanker door en je krijgt zinvolle, logische antwoorden op de vraag waarom borstkanker ontstaat en hoe deze verandering in het lichaam verloopt. Antwoorden waar onze medische wereld geen antwoord op heeft… Je leert waarom bij de ene vrouw de verandering in de linkerborst ontstaat en bij de andere vrouw in de rechterborst. Er is ook volop ruimte voor persoonlijke vragen rondom jouw borstveranderingen. Je ontmoet gelijkgestemden die ook, net als jij, op de bio-logische manier naar hun lichaam (willen) kijken.

DAG 2
Tijdens de tweede dag komen andere ziekteprocessen en veranderingen in het vrouwelijk lichaam aan bod, zoals:

 • Eierstok (cystes, tumoren, kanker)
 • Baarmoeder (tumor, bloedingen)
 • Baarmoederhals (kanker, HPV)
 • Baarmoederspier (myoom)
 • Vagina (witte vloed, schimmelinfecties)
 • Menstruatie (problemen, krampen, etc.)
 • Overgang

Wij nemen al deze veranderingen volgens de 5 natuurwetten door, de zinvolheid van het ontstaan van deze ziektes en ook het verloop van elk ziekteproces wordt duidelijk, zodat jij meer inzicht krijgt in al deze processen (ziektes). Je wordt bewust over het feit dat het lichaam nooit fouten maakt en over hoe jij (weer) de creator en gids kunt worden van je eigen gezondheid. De weg naar natuurlijk herstel.

Enikö is heel fijn en relaxt, geeft duidelijke uitleg, nam ruim de tijd om vragen te beantwoorden, echt een topper. Het was een hele fijne training – Jaap Smit


AANMELDEN – voor de allerlaatste keer in Meppel!
Deze investering is incl. hand-outs, onbeperkt koffie, thee, water en iets lekkers.

BELANGRIJK: Je kan aan deze themadagen meedoen als je eerst de Biologika Live Eendaagse BasisTraining of de Biologika Online BasisTraining of een vergelijkbare basistraining volgt of hebt gevolgd. Bedank voor je begrip en medewerking.

Locaties en trainingsdata

Klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ achter de betreffende datum en je gaat direct naar het inschrijfformulier en je kunt daarna via iDeal jouw aanmelding definitief maken. Een week voor aanvang training informeren wij jou ook over alle praktische informatie via de mail.

 • Themadagen Vrouwelijke ziektes in MEPPEL: 2,3 november 2019 (10-17 uur) LAATSTE KEER!
  Er zijn nog 5 plaats(en) beschikbaar.  258,00
  Ja, ik doe mee!

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan kun je je deelname tot 2 weken voor de training kosteloos afzeggen. Je betaling wordt dan teruggestort, minus 25 euro administratiekosten. Meld je je na deze tijd af, dan is teruggaaf niet meer mogelijk. Wel mag je het tegoed gebruiken voor een volgende Biologika training of iemand anders in jouw plaats de training laten volgen. Je mag het tegoed ook inzetten voor een Biologika consult.


Bekijk hier ook onze interessante video’s over de logica van borstkanker, baarmoederhalskanker, eierstokkanker, cystes en bloedingen. Deze thema’s gaan we met vele ervaringsverhalen doornemen tijdens deze Themadagen. 180 graden omdenken, een waar cadeau voor de rest van je leven.

 

Waarom en hoe ontstaat borstkanker eigenlijk? Met welke logica? Is er überhaupt een zinvolheid achter deze veranderingen van weefsels in de borst of is het puur toeval dat een vrouw in haar linkerborst een verandering ziet en een andere vrouw juist in haar rechterborst? Of is het toch een fout van de genen of het lichaam? En waarom precies op die leeftijd, waarom precies zij? In deze video krijg je een 180 graden andere kijk op het ontstaan van borstverandering, borstkanker. Benaderd vanuit de 5 biologische natuurwetten en zonder medische kennis te begrijpen. Het lichaam is intelligent en maakt nooit fouten. Maar hoe zit het nou eigenlijk? Om deze videoboodschap beter te kunnen begrijpen raden wij aan om eerst de basisvideo’s van Biologika te bekijken, klik hier.

Waarom krijgen sommige vrouwen baarmoederhalskanker? Hoe ontstaat deze verandering eigenlijk? Is er een logische oorzaak te vinden? En is het HPV werkelijk de boosdoener, of speelt dit virus soms een zinvolle rol? In deze video worden heldere antwoorden gegeven op deze vragen, benaderd vanuit de 5 biologische natuurwetten, de leer van Biologika. Er is geen medische voorkennis nodig om dit te kunnen begrijpen. Wel adviseren wij om eerst de basisvideo’s van Biologika te bekijken, klik hier.

Wat is de werkelijke, bio-logische oorzaak van eierstokkanker / eierstokcyste? Wat is de zinvolheid van deze verandering? Kun je een eierstokcyste beter laten zitten? In deze video krijg je antwoorden op deze vragen, gezien vanuit de 5 biologische natuurwetten. Een 180 graden andere kijk op het ontstaan van eierstokkanker – Biologika spreekt liever van een eierstokverandering. Deze video is te begrijpen zonder medische achtergrond. Wel raden wij aan om eerst de basisvideo’s van Biologika te bekijken op deze pagina, klik hier.


DISCLAIMER – lees a.u.b. EERST altijd de disclaimer om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Elk vertrouwen dat wordt gesteld in deze informatie is volledig voor eigen risico. De toepassing van Biologika is, in welke vorm dan ook, GEEN vervanging van een medische behandeling of ingreep. Bij klachten of ziekte is de medisch arts, specialist en/of apotheker de aangewezen persoon om hulp te verlenen. Volg altijd hun adviezen en voorschriften. Bedankt voor je begrip en medewerking.