THEMADAGEN ‘ZIEKTES IN HET VROUWELIJK LICHAAM’

BORST, EIERSTOK, BAARMOEDER, BAARMOEDERHALS, BAARMOEDERSPIER, VAGINA, MYOOM, MENSTRUATIE
 
 • DATUM: 2 & 3 februari 2018, tussen 10 en 17 uur (let op: de datum 1 & 2 december is komen te vervallen)
 • LOCATIE: ’t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein
 • Trainer: Enikö Papp, gediplomeerd gezondheidsmanager en gecertificeerd Biologika trainer, consulent
 • Voertaal: Nederlands

Voorwaarde deelname: Het vereist GEEN voorkennis of medische kennis om deel te nemen aan deze dag. Iedereen die verantwoordelijkheid wil nemen voor haar eigen gezondheid en angstvrij voor ziektes verder wil leven is WELKOM op dit Themadagen. Wel bevelen wij jou aan om de video’s van Biologika en het gratis e-book “Ontdek de geheimen van de 5 biologische natuurwetten” van tevoren door te nemen zodat jij tijdens de training de materie gemakkelijker tot je kunt nemen. En kom naar deze dagen met een ‘open mind’ want wat jij dit weekend zult horen is 180 graden anders dan wat je ooit hebt geloofd en gedacht over ziektes & gezondheid.

 
LEEF VRIJ EN GELUKKIG, VRIJ VAN ANGST VOOR ZIEKTES EN KANKER!
Leer Biologika en de bio-logische samenhangen vóórdat je ziek wordt!
 
DOEL van de Themadagen:

Het doel is jouw angst voor borstkanker, eierstokkanker, baarmoederhalskanker en allerlei  andere vrouwelijke ziektes weg te nemen. Je een logische, diepere kijk te geven op al deze vrouwelijke veranderingen in het lichaam. Het doel is ook om je eigen persoonlijke ervaringen met de deelnemers te delen in een veilige omgeving, er is tijd en ruimte om kort in te gaan op jouw situatie en conflict(en). Dit weekend zal jou vele inzichten en bewustwording geven over jouw conflictinslag (impact) gerelateerd aan het vrouwelijke programma (ziekte). Een VROUWENWEEKEND vol met vrouwelijke thema’s, ervaringen, bewondering en dankbaarheid.

PROGRAMMA van deze 2 dagen:

DAG 1 De eerste dag gaan we beginnen met een korte introductie van de basisprincipes van Biologika, de 5 biologische natuurwetten. Je maakt kennis met deze totaal nieuwe kijk op ziektes en gezondheid, 180 graden anders dan hoe de reguliere en alternatieve gezondheidszorg ernaar kijkt. De 5 biologische natuurwetten zijn een revolutionaire ontdekking over de zinvolheid, intelligentie en logica van vrijwel alle ziektes. Een bijzonder en prachtig cadeau voor de rest van je leven.

In de eerste middag gaan we verder met het eerste thema: borstkanker. Wij nemen de verschillende types borstkanker door en je krijgt zinvolle, logische antwoorden op de vraag waarom borstkanker ontstaat en hoe deze verandering in het lichaam verloopt. Antwoorden waar onze medische wereld geen antwoord op heeft… Je leert waarom bij de ene vrouw de verandering in de linkerborst ontstaat en bij de andere vrouw in de rechterborst. Er is ook volop ruimte voor persoonlijke vragen rondom jouw borstveranderingen. Je ontmoet gelijkgestemden die ook, net als jij, op de bio-logische manier naar hun lichaam (willen) kijken.

DAG 2 Tijdens de tweede dag komen andere ziekteprocessen in het vrouwelijk lichaam aan bod, zoals:

 • Eierstok (cystes, tumoren, kanker)
 • Baarmoeder (tumor, bloedingen)
 • Baarmoederhals (kanker, HPV)
 • Baarmoederspier (myoom)
 • Vagina (witte vloed, schimmelinfecties)
 • Menstruatie (problemen, krampen, etc.)

Wij nemen al deze veranderingen volgens de 5 natuurwetten door, de zinvolheid van het ontstaan van deze ziektes en ook het verloop van elk ziekteproces wordt duidelijk, zodat jij meer inzicht krijgt in al deze processen (ziektes). Je wordt bewust over het feit dat het lichaam nooit fouten maakt en over hoe jij (weer) de creator en gids kunt worden van je eigen gezondheid. De weg naar natuurlijk herstel.

AANMELDEN – NU tijdelijk met € 100 cadeaukorting tot 1 januari 2018!
LET OP: deze workshop wordt maximaal 2 keer per jaar gegeven! Beide keren in het midden van het land. Dus als jij erbij wilt zijn boek snel want vol = vol. Deze investering is incl. onbeperkt koffie, thee, water en iets lekkers.    
 • NIEUWEGEIN: 2, 3 februari 2018
  Er zijn nog 11 plaats(en) beschikbaar.  299,00  199,00
  Ja, ik doe mee!
 

Bekijk hier ook deze interessante video’s over de logica van borstkanker, eierstokcancer, cystes, myomen, baarmoederhalskanker, bloedingen en endometriose. Deze thema’s gaan we met vele ervaringsverhalen doornemen tijdens deze Themadagen. 180 graden omdenken, een waar cadeau voor de rest van je leven.

 

Waarom en hoe ontstaat borstkanker eigenlijk? Met welke logica? Is er überhaupt een zinvolheid achter deze veranderingen van weefsels in de borst of is het puur toeval dat een vrouw in haar linkerborst een verandering ziet en een andere vrouw juist in haar rechterborst? Of is het toch een fout van de genen of het lichaam? En waarom precies op die leeftijd, waarom precies zij? In deze video krijg je een 180 graden andere kijk op het ontstaan van borstverandering, borstkanker. Benaderd vanuit de 5 biologische natuurwetten en zonder medische kennis te begrijpen. Het lichaam is intelligent en maakt nooit fouten. Maar hoe zit het nou eigenlijk? Om deze videoboodschap beter te kunnen begrijpen raden wij aan om eerst de basisvideo’s van Biologika te bekijken op https://www.biologikanederland.nl/videos/

Hoe ontstaan vrouwelijke, gynaecologische veranderingen? Wat gebeurt er en waarom? Welke biologische conflicten verschuilen er achter deze programma’s oftewel fysieke veranderingen? Hoe verlopen deze veranderingen, symptomen? Wat voor gevaren zijn er? Waarom moeten vrouwen geen conflicten van bloedingen maken? Je ontkomt er eenvoudigweg niet aan om de leer van Biologika te leren. In deze video zie je Roberto Barnai, oprichter van Biologika, trainer en consultent, de schijver van het uniek studiemateriaal de Orgaan Atlas. Meer video’s van Roberto vind je onder Video’s. Een echte aanrader om alle video’s te bekijken om meer inzichten te krijgen over de werking van de 5 biologische natuurwetten.

 

DISCLAIMER – lees a.u.b. EERST altijd de disclaimer om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Elk vertrouwen dat wordt gesteld in deze informatie is volledig voor eigen risico. De toepassing van Biologika is, in welke vorm dan ook, GEEN vervanging van een medische behandeling of ingreep. Bij klachten of ziekte is de medisch arts, specialist en/of apotheker de aangewezen persoon om hulp te verlenen. Volg altijd hun adviezen en voorschriften. Bedankt voor je begrip en medewerking.