BIOLOGIKA ERVARINGSDAG

– ervaar Biologika nu ook vanuit je hart –

Biologika Nederland geeft regelmatig trainingen, lezingen en organiseert activiteiten om de werking van de 5 biologische natuurwetten zo goed mogelijk te kunnen leren. In eerste instantie vanuit het hoofd, de theorie en het begrijpen van de samenhangen, de logica en de wetmatigheden van ziek worden. Deze eerste bewustwording en perceptieverandering over hoe onze biologie en psyche werkt is essentieel om de wijsheden van Moeder Natuur en de natuurwetten te kunnen LEVEN.

Maar dan komt vaak de vraag: het is heel fijn om te weten waarom en hoe ik ziek word en met welke biologische conflicten een rol spelen in mijn leven MAAR hoe nu verder..? Of: ik heb al heel vaak ‘gewerkt’ aan mijn issues, emoties maar ik blijf maar ziek, mijn klacht blijft terugkomen… hoe kan dat? Of: ik weet al aardig veel over de natuurwetten maar ik heb nog steeds onverklaarbare angsten, waarom? etc. etc. Als je ook met zulke vragen zit maar wil nu een volgende stap zetten in je bewustwordingsreis en herstel dan ben je van harte welkom op deze bijzondere Biologika Ervaringsdag!

Wij zijn Enikö Papp en Thea Jurina Dijkstra 🙂 

Enikö is Biologika trainer, consulent en de eigenaar van Biologika Nederland. Zij geeft jarenlang al verschillende trainingen, door heel Nederland, over de 5 biologische natuurwetten en de leer van Biologika, De Nieuwe Medicina. Zij heeft decennia lang gezocht naar de antwoorden op de vraag ‘waarom wij ziek worden’ en zij zichzelf kon helen van verschillende chronische ziektes en klachten. Nadat ze met deze bijzondere leer kennis heeft gemaakt in haar geboorteland Hongarije herstelde ze van haar ‘lastige’ en langdurige klachten, op de bio-logische, natuurlijke manier. Zij is zo dankbaar voor deze nieuwe kijk op ziektes dat zij sindsdien vele anderen hiermee helpt op hun helingsreis.

Thea Jurina is energie-coach en spreker en gebruikt veelal haar stem om mensen in verbinding met het hart te brengen. “Mijn energie doet het werk” is een zin die je haar geregeld hoort zeggen. Middels haar bedrijf Thea Jurina spreekt ze zowel individueel als voor groepen meditaties en gesproken audio-berichten in. In deze gesproken berichten is het hart volop aan het woord. Wat voor haar het startpunt is, is dat alles op dit moment ontvangen wordt zoals het is. Want juist in het ontvangen van het huidige moment (en alles wat daarin gebeurt) is ontlading mogelijk. Hierdoor ontstaat ruimte en voel jij je oorspronkelijke verbinding,  je eigen authentieke zelf.

Waar gaat deze dag over?

Tijdens deze Ervaringsdag gaan we in een kleine maar veilige gezelschap met jouw klacht, ziekte of aandoening ‘aan de slag’. Eerst nemen we jouw ziekteproces vanuit de Nieuwe Medicina logica door, oftewel wij gaan bekijken wat jouw conflictbeleving was, wanneer het is begonnen, wat je toen hebt gevoeld en hoe het ziekteproces vanuit de wetmatigheden van onze biologie verder verloopt. Dus eerst nemen we jouw proces bio-logisch door, vanuit het ‘hoofd’ (ratio), onder begeleiding van Enikö. Want de eerste stap in het herstel is dat wij ten volle begrijpen dat ons lichaam geen fouten maakt en dat het volkomen oke is dat wij nu dit lichamelijk proces meemaken.


Daarna gaat Thea met jouw biologisch conflict verder, oftewel zij gaat jou liefdevol begeleiden naar dat gevoel achter dat biologisch conflict waar het eigenlijk om draait. De emoties en gevoelens mogen ontdekt en gevoeld worden, alles in je eigen tempo, zonder oordeel en in veiligheid. Door de emoties toe te laten en het niet meer af te wijzen of weg te poetsen ontstaat meer inzicht, innerlijke RUST en vertrouwen in jou. En deze rust en vertrouwen zal ook bij je blijven, het is een cadeau voor de rest van je helingsreis.

JIJ BENT WELKOM ALS JIJ BIOLOGIKA OOK VANUIT HET HART WILT ERVAREN!


Praktische informatie
 • DATUM: 31 maart 2019 zondag
 • TIJD: tussen 10 en 16 uur, mogelijke uitloop tot 17 uur
 • LOCATIE: Utrecht, bij de PYTH, Pythagoraslaan 101 (gratis parkeren)
 • INVESTERING in je gezondheid: 129 euro incl btw
 • deze dag is incl. koffie, thee, water en iets lekkers
 • een paar dagen voor aanvang Ervaringsdag worden de deelnemers via de mail geïnformeerd over alle praktische informatie

Voorwaarde deelname:
GEEN, maar wij vinden het heel fijn als je enigszins kennis hebt gemaakt met de werking van de 5 biologische natuurwetten en dat jij achter deze complete nieuwe perceptie staat en je erin kunt vinden. Want op deze dag gaan wij deze werking niet doornemen. Meer leren over de zinvolheid en wetmatigheden van ziektes kun je ook opdoen via ons ebook, onze video’s en via de Biologika LIVE of ONLINE trainingen. Of als je elders kennis hebt opgedaan over de natuurwetten ben je ook van harte welkom op deze Ervaringsdag!

AANMELDEN
 • BIOLOGIKA ERVARINGSDAG in Utrecht: 31 maart 2019
  Er zijn nog 11 plaats(en) beschikbaar.  129,00
  Ja, ik doe mee!

Annuleringsvoorwaarden

Mocht je onverwacht verhinderd zijn, dan kun je je deelname tot 2 weken voor de training afzeggen. Je betaling wordt dan teruggestort, minus 15 euro administratiekosten. Meld je je na deze tijd af, dan is teruggaaf niet meer mogelijk. Wel mag je het tegoed gebruiken voor een volgende Biologika training of iemand anders in jouw plaats de training laten volgen. Je mag het tegoed ook inzetten voor een Biologika consult.


Disclaimer

Op deze training is de disclaimer van toepassing. Lees deze grondig door om onjuiste verwachtingen te voorkomen. Tevens zijn – evenals op alle andere diensten en producten van Biologika Nederland – de Algemene Voorwaarden van toepassing.